שירשור תגובות על הביקורת IAMM NTD36 של חברת NOVATRON
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

danlior,
עם כל נושא ה-XBOX 360 כנגן HDTV, שפורח בארה"ב בחודשים האחרונים, כמעט כל RELEASE עובר המרה ל-WMV שניתן לנגן כמעט על גבי כל נגן כיום.
כרגע אין אלטרנטיבה, אבל כפי שאמרו כאן, באמת H264 הופך להיות קריטי ולכן סביר להניח שזה אחד ה-STREAMERS האחרונים ללא H264 שנבדוק כאן באתר...
עם כל נושא ה-XBOX 360 כנגן HDTV, שפורח בארה"ב בחודשים האחרונים, כמעט כל RELEASE עובר המרה ל-WMV שניתן לנגן כמעט על גבי כל נגן כיום.
כרגע אין אלטרנטיבה, אבל כפי שאמרו כאן, באמת H264 הופך להיות קריטי ולכן סביר להניח שזה אחד ה-STREAMERS האחרונים ללא H264 שנבדוק כאן באתר...
גם אם היה תומך ב-H264 אבל לא ב-X264 על גבי קונטיינר של מטרושקה - MKV , לא היה הרבה מה לעשות עם התמיכה ב-H264 .
אני חושב שכשיצרן כותב שנגן תומך ב-H264 מטעים את הציבור ( בכוונה או לא ) . הציבור לא מתאר לעצמו שכשרוכש נגן התומך ב-H264 לא יוכל למעשה לצפות ברוב תכני ה-H264 שקיימים באינטרנט שהם תכנים בפורמט MKV.
אני חושב שכשיצרן כותב שנגן תומך ב-H264 מטעים את הציבור ( בכוונה או לא ) . הציבור לא מתאר לעצמו שכשרוכש נגן התומך ב-H264 לא יוכל למעשה לצפות ברוב תכני ה-H264 שקיימים באינטרנט שהם תכנים בפורמט MKV.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
תודה עבור כל התגובות והטיפים
עמי מהעולם הדיגיטלי מספר שהשבוע צריכה להגיע הגרסא החדשה של הקומקום עם תמיכה ל -H264 . צריך לבדוק האם זה באמת גם MKV.
אכן כן, כל קבצי ה-HD שניתן להשיג היום באימיול או בטורנטים הם במטרושקה. איכות מטמטמת! ישנם גם קבצים ברזולוציות ביניים בפורמט X264 שגם נראים "לא רע בכלל"
WMV נדיר מאוד להשיג! פה ושם כמה סרטים.
חוץ מזה, בקבוצות דיון אפשר כבר להוריד אימג'ים של HD DVD ובלו ריי ולנגן אותם עם PDVD. נראה לי שאם לא אמצא סטרימר איכותי במהרה, פשוט אקנה עוד מחשב.
שאלה אחרונה לחברה, האם אתם מכירים את ה-DVD פיוניר החדש 696? איך האפסקיילינג שלו? האם הוא ינגן 720P DIVX? אפילו היבואן לא ידע להגיד לי.
אכן כן, כל קבצי ה-HD שניתן להשיג היום באימיול או בטורנטים הם במטרושקה. איכות מטמטמת! ישנם גם קבצים ברזולוציות ביניים בפורמט X264 שגם נראים "לא רע בכלל"
WMV נדיר מאוד להשיג! פה ושם כמה סרטים.
חוץ מזה, בקבוצות דיון אפשר כבר להוריד אימג'ים של HD DVD ובלו ריי ולנגן אותם עם PDVD. נראה לי שאם לא אמצא סטרימר איכותי במהרה, פשוט אקנה עוד מחשב.
שאלה אחרונה לחברה, האם אתם מכירים את ה-DVD פיוניר החדש 696? איך האפסקיילינג שלו? האם הוא ינגן 720P DIVX? אפילו היבואן לא ידע להגיד לי.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Re: תודה עבור כל התגובות והטיפים
אני יכול לחסוך לך את הבדיקה, הוא לא תומך ב MKV...danlior כתב:עמי מהעולם הדיגיטלי מספר שהשבוע צריכה להגיע הגרסא החדשה של הקומקום עם תמיכה ל -H264 . צריך לבדוק האם זה באמת גם MKV....
המכשיר מאכזב
צר לי להיות מקטרג, אבל המכשיר מאכזב.
רכשתי אותו, האמת בגלל ההמלצות כאן בפורום, ב 1,100 ש"ח במכרז.
הוא סובל מהבעיות הבאות.
יש רעד/רעש מרגיז שנובע מכך שהארד-דיסק ששמים במכשיר לא 'תפוס' מספיק חזק, ודאי שלא כמו במחשב. צריך לשחק שם עם זויות כדי שהוא יפסיק לרעוד.
המכשיר לא קורא חלק משמעותי מהסרטים ששמתי לו. גם במחשב מדי פעם אני מעדכן את חבילת הקודקים כדי לראות קבצים מסוג AVI וכו', אבל המכשיר כאמור כנראה לא מכיל את כל הקודקים החדשים ולא מראה חלק מהסרטים (בערך 20% מהסרטים שלי).
השלט - לא עובד מספיק חזק. כלומר אני צריך להושיט את היד מהספה כדי שהשלט יעבוד, ואין לי סלון גדול, תאמינו לי.. חשבתי שאולי זה הבטריות של השלט, אבל זה לא כי מסיבה כלשהי כשאני לוחץ על השלט, הנורית של הטלויזיה שלי מהבהבת. כלומר היא מקבלת חיווי מהשלט (שהיא לא מזהה) אבל המכשיר עצמו כיוון שמקבל אות חלש מהשלט כנראה לא מגיב לו מבלי שאני מקרב את השלט פיזית אליו.
המכשיר נתקע לי כמה פעמים במיוחד כשניסיתי להריץ אותו קדימה (הופעה של מדונה שניסיתי להגיע לשיר האחרון...).
מהירות ההרצה המקסימלית היא X32. שזה איטי..
העברית לא עובדת טוב! הכל הפוך. כלומר במקום "סרטים" יופיע "םיטרס".
התרגום לא עובד אלא אם שורת התרגום זהה בדיוק לשם הסרט. אם זה לא זהה ב 100% אי אפשר לראות תרגום. כלומר אי אפשר 'לשייך' תרגום לסרט.
יש בעיה להעביר קבצים למכשיר. למעשה לאחר כל מה שניסיתי, צריך להעביר את המכשיר פיזית ליד המחשב (ולהעביר את החשמל) ולהעתיק אליו קבצים. יש לו רשת אלחוטית שאפשר לשמוע באמצעותה מוזיקה, אבל לא הצלחתי להעתיק קבצים מבלי לחבר בכבל פיזית את המכשיר למחשב.
מוכר אותו אם מישהו רוצה!
רכשתי אותו, האמת בגלל ההמלצות כאן בפורום, ב 1,100 ש"ח במכרז.
הוא סובל מהבעיות הבאות.
יש רעד/רעש מרגיז שנובע מכך שהארד-דיסק ששמים במכשיר לא 'תפוס' מספיק חזק, ודאי שלא כמו במחשב. צריך לשחק שם עם זויות כדי שהוא יפסיק לרעוד.
המכשיר לא קורא חלק משמעותי מהסרטים ששמתי לו. גם במחשב מדי פעם אני מעדכן את חבילת הקודקים כדי לראות קבצים מסוג AVI וכו', אבל המכשיר כאמור כנראה לא מכיל את כל הקודקים החדשים ולא מראה חלק מהסרטים (בערך 20% מהסרטים שלי).
השלט - לא עובד מספיק חזק. כלומר אני צריך להושיט את היד מהספה כדי שהשלט יעבוד, ואין לי סלון גדול, תאמינו לי.. חשבתי שאולי זה הבטריות של השלט, אבל זה לא כי מסיבה כלשהי כשאני לוחץ על השלט, הנורית של הטלויזיה שלי מהבהבת. כלומר היא מקבלת חיווי מהשלט (שהיא לא מזהה) אבל המכשיר עצמו כיוון שמקבל אות חלש מהשלט כנראה לא מגיב לו מבלי שאני מקרב את השלט פיזית אליו.
המכשיר נתקע לי כמה פעמים במיוחד כשניסיתי להריץ אותו קדימה (הופעה של מדונה שניסיתי להגיע לשיר האחרון...).
מהירות ההרצה המקסימלית היא X32. שזה איטי..
העברית לא עובדת טוב! הכל הפוך. כלומר במקום "סרטים" יופיע "םיטרס".
התרגום לא עובד אלא אם שורת התרגום זהה בדיוק לשם הסרט. אם זה לא זהה ב 100% אי אפשר לראות תרגום. כלומר אי אפשר 'לשייך' תרגום לסרט.
יש בעיה להעביר קבצים למכשיר. למעשה לאחר כל מה שניסיתי, צריך להעביר את המכשיר פיזית ליד המחשב (ולהעביר את החשמל) ולהעתיק אליו קבצים. יש לו רשת אלחוטית שאפשר לשמוע באמצעותה מוזיקה, אבל לא הצלחתי להעתיק קבצים מבלי לחבר בכבל פיזית את המכשיר למחשב.
מוכר אותו אם מישהו רוצה!
עזרה עם NTD36
שלום לכולם
רכשתי את המכשיר שעובד יפה בד"כ
כאשר אני מנסה למגן קובץ ISO המכיל בעצם DVD - אני מקבל את הסאונד של הרקע (מוזיקה, אפקטים קוליים וכד') אבל לא את קולות השחקנים.
ניסיתי לשנות את ה AUDIO OUT וגם את השפה - לא עוזר כלום
מישהו נתקל באותה בעיה??? פתרון??
תודה רבה מראש
אמיר
רכשתי את המכשיר שעובד יפה בד"כ
כאשר אני מנסה למגן קובץ ISO המכיל בעצם DVD - אני מקבל את הסאונד של הרקע (מוזיקה, אפקטים קוליים וכד') אבל לא את קולות השחקנים.
ניסיתי לשנות את ה AUDIO OUT וגם את השפה - לא עוזר כלום
מישהו נתקל באותה בעיה??? פתרון??
תודה רבה מראש
אמיר
- oferlaor
- מנהל

בד"כ זה אומר שהאודיו שלך אינו מכוון על RAW
איך אתה מחובר למכשיר מבחינת אודיו?
איך אתה מחובר למכשיר מבחינת אודיו?
למכשיר NTD 36 של novatron יש כבר עדכון גרסה: romfs-hebrew-36
romfs-hebrew-36HD-1-1-1-1-161.PKG
קובץ זה תומך בעברית מלאה: תפריטים בעברית, תומך 3 סוגי תרגומים בעברית.
שמות קבצים בעברית.
פשוט עובד יפה.
רכשתי את המכשיר ויש תמיכה מחברת יורוקום וגם מהחברה בחו"ל.
שמות קבצים בעברית.
פשוט עובד יפה.
רכשתי את המכשיר ויש תמיכה מחברת יורוקום וגם מהחברה בחו"ל.
- oferlaor
- מנהל

כל הכבוד!
ראיתי גם את רשימת הפיצ'רים שהם הכניסו, מרשים ביותר.
הבעיה העיקרית היא שזה מיועד בעיקר למי שרואה SDTV, כי מרבית התכנים ברשת היום עברו ל-H264, MKV ו-VC1.
ראיתי גם את רשימת הפיצ'רים שהם הכניסו, מרשים ביותר.
הבעיה העיקרית היא שזה מיועד בעיקר למי שרואה SDTV, כי מרבית התכנים ברשת היום עברו ל-H264, MKV ו-VC1.
- liquidmetal
- חבר פעיל

- תגובות: 78
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: למכשיר NTD 36 של novatron יש כבר עדכון גרסה: romfs-hebre
cohengabi כתב:romfs-hebrew-36HD-1-1-1-1-161.PKG
שמות קבצים בעברית.
פשוט עובד יפה.
רכשתי את המכשיר ויש תמיכה מחבת יורוקום וגם מהחברה בחו"ל....
איפה מצאת את העידכון הזה?
תודה.