אשמח להמלצה על סאב שיתאים למערכת במפרט הקיים
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
בניתי מערכת קולנוע ביתית שאת כל הרכיבים שלה הזמנתי מאמזון ולמעשה רק את עניין הסאב נשאר לי לסגור.
אני מחפש אחד שיתאים למערכת שלי. אין לי שום בעייה להזמין גם אותו מאמזון למרות שבגלל הגודל לא תמיד זה זול יותר.
רמקולים קידמיים + סנטר: Polk Audio RC85i 2-Way In-Wall Speakers + Polk Audio 255C-RT In-wall / In-ceiling center channel speaker
רמקולים אחוריים + עוד זוג לאמצע עבור דולבי אטמוס (סה"כ 2 זוגות): Polk Audio RC80i 2-Way In-Ceiling/In-Wall Speakers
מגבר: Sony DN1080 Amplifier
רק סאב נשאר, אין צורך שיהיה שקוע.
אשמח להמלצה..
בניתי מערכת קולנוע ביתית שאת כל הרכיבים שלה הזמנתי מאמזון ולמעשה רק את עניין הסאב נשאר לי לסגור.
אני מחפש אחד שיתאים למערכת שלי. אין לי שום בעייה להזמין גם אותו מאמזון למרות שבגלל הגודל לא תמיד זה זול יותר.
רמקולים קידמיים + סנטר: Polk Audio RC85i 2-Way In-Wall Speakers + Polk Audio 255C-RT In-wall / In-ceiling center channel speaker
רמקולים אחוריים + עוד זוג לאמצע עבור דולבי אטמוס (סה"כ 2 זוגות): Polk Audio RC80i 2-Way In-Ceiling/In-Wall Speakers
מגבר: Sony DN1080 Amplifier
רק סאב נשאר, אין צורך שיהיה שקוע.
אשמח להמלצה..
אין טעם לייבא אותם מחו״ל, היבואן בארץ לשם שינוי אינו חזיר ויש אחלה שירות ואחריות אצלם. חפש ״פיוצ׳ר אודיו וידאו״ בגוגל.
מחירים יש בפייסבוק, חפש svs israel.
הסאב צריך להתאים לגודל החלל, עדיף גדול מדי מקטן מדי. את הגדול אפשר פשוט להנמיך. תתייעץ עם פיוצ׳ר והם יכוונו אותך.
מחירים יש בפייסבוק, חפש svs israel.
הסאב צריך להתאים לגודל החלל, עדיף גדול מדי מקטן מדי. את הגדול אפשר פשוט להנמיך. תתייעץ עם פיוצ׳ר והם יכוונו אותך.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
נכון. מצד אחד דגמי ה-1000 SVS עלולים לא להספיק לחללים גדולים, מצד שני תקציבו של השואל לא מאפשר יותר מזה...yonyz כתב:איך אתם ממליצים על דגם בלי לדעת את גודל החלל?...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
אבל פיוצ'ר מוכרים PB2000 חדש ב3,272 ש"ח.
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7408
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אז זהו שלא המבצע של svs נגמר המחיר חזר לרגיל וזה שמכר ב3900 כבר מכר אותו אבל בסדר מי שרוצה אני פה עד ל1.11 ואז גם אני מעלה את המחיר כי svs מעלים את המחירים
ככה הבנתי או שמישהו סתם זרק באוויר
ככה הבנתי או שמישהו סתם זרק באוויר
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
·לציין מחיר, להוריד, להעלות - במודעת מכירה פרטית, זה חוטא למטרה למצוא קונה ראוי (כזה שבאמת יקנה ממך)עופרפולק כתב:אז זהו שלא המבצע של svs נגמר המחיר חזר לרגיל וזה שמכר ב3900 כבר מכר אותו אבל בסדר מי שרוצה אני פה עד ל1.11 ואז גם אני מעלה את המחיר כי svs מעלים את המחירים
ככה הבנתי או שמישהו סתם זרק באוויר...
אני חושב שצריך להיות לך ברור בשלב זה שאתה לא מוכר כי יש סיבה לכך (התמחור והזיג זג שאתה עושה)
אם יש משהו שלמדתי ביד 2, זה שאתה לא עושה טובה לאף אחד, ואם אתה לא רוצה למכור, אתה כנראה גם לא תמכור.