dune hd solo 4k
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לא רלוונטי
נערך לאחרונה על ידי amnon42 ב 04/04/2019 18:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ShayElimelech
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי אמנון
עדיין רלוונטי , אפשר להגיע אלייך בשביל ה DUNE ?
עדיין רלוונטי , אפשר להגיע אלייך בשביל ה DUNE ?
- ShayElimelech
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 0
תודה רבה אח יקר
אני בדיוק מתלבט לגבי זה , כי אני רואה שהדגם הזה דיון סלול 4K הוא רק בעל כניסת USB או כניסת
ארדיסק פנימי 2.5 אינטש כמו של ניידים ( לדעתי הנפח הכי גדול בארדיסקים מהסוג הזה הוא 1 טרה במקסימום )
לכן חיפשתי דווקא את אחד הדגמים שיש לו מגירת 3.5 אינטש נשלפת כי יש לי המון מידע שנמצא על כוננים 3.5 אינטש .
חלום שלי היה להשיג את הדגם Dune HD Duo 4K , אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום
אני בדיוק מתלבט לגבי זה , כי אני רואה שהדגם הזה דיון סלול 4K הוא רק בעל כניסת USB או כניסת
ארדיסק פנימי 2.5 אינטש כמו של ניידים ( לדעתי הנפח הכי גדול בארדיסקים מהסוג הזה הוא 1 טרה במקסימום )
לכן חיפשתי דווקא את אחד הדגמים שיש לו מגירת 3.5 אינטש נשלפת כי יש לי המון מידע שנמצא על כוננים 3.5 אינטש .
חלום שלי היה להשיג את הדגם Dune HD Duo 4K , אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום