Beats ep vs ath m50x
-
MichaelRevach
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי כרגע beats ep ואני מעוניין לקנות את הm50x.
יש הבדל משמעותי בין השניים או שעדיף לחסוך עוד כסף?
ראיתי גם הרבה אנשים שאומרים שיש אוזניות יותר טובות מהm50x בטווח המחיר של 600-700 שקל אשמח לקבל המלצות.
יש הבדל משמעותי בין השניים או שעדיף לחסוך עוד כסף?
ראיתי גם הרבה אנשים שאומרים שיש אוזניות יותר טובות מהm50x בטווח המחיר של 600-700 שקל אשמח לקבל המלצות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בתור בעלים של ATH-M50x אני מייעץ לך להתרחק מהאוזניות האלו. עדיף לך להישאר עם מה שיש לך או לרכוש את ה ATH-M40x שהן גם זולות יותר וגם נשמעות טוב יותר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
MichaelRevach
-
- חבר שרק התחיל

אתה יכול להסביר למה?Catskinner כתב:בתור בעלים של ATH-M50x אני מייעץ לך להתרחק מהאוזניות האלו. עדיף לך להישאר עם מה שיש לך או לרכוש את ה ATH-M40x שהן גם זולות יותר וגם נשמעות טוב יותר....
עם הביטס אני לא אשאר הבאס שלהם פשוט מוגזם, יש לך המלצה לאוזניות אחרות חוץ מהm40?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@MichaelRevach
·מבחינת אופי ה M50x הן בעלות עקומת V מאוד בולטת. הבאס והגבוהים מודגשים, המיד מונחת. כשמגבירים את העוצמה כדי לתת למיד קצת סיכויים מגלים גם שלגבוהים יש אופי מאוד משונה וצורם. יכול להיות שהנאמר כאן בא לך בהפתעה כי שמעת כמה שהן טובות, אבל זה אחד המקרים שבו מוצר מקבל תשבוחות ללא שום הצדקה. הן גם לא נוחות במחיוחד אלא אם אתה מחליף את הפדים. לעומתן ה M40x נשמעות הרבה יותר נכון וטבעי.
השאלה היא מה אתה רוצה ולמה אתה צריך אוזניות וכמה כסף אתה רוצה להוציא על זה.
·מבחינת אופי ה M50x הן בעלות עקומת V מאוד בולטת. הבאס והגבוהים מודגשים, המיד מונחת. כשמגבירים את העוצמה כדי לתת למיד קצת סיכויים מגלים גם שלגבוהים יש אופי מאוד משונה וצורם. יכול להיות שהנאמר כאן בא לך בהפתעה כי שמעת כמה שהן טובות, אבל זה אחד המקרים שבו מוצר מקבל תשבוחות ללא שום הצדקה. הן גם לא נוחות במחיוחד אלא אם אתה מחליף את הפדים. לעומתן ה M40x נשמעות הרבה יותר נכון וטבעי.
השאלה היא מה אתה רוצה ולמה אתה צריך אוזניות וכמה כסף אתה רוצה להוציא על זה.
אני אישית לא אהבתי את M50, ערכתי בהן טונה של שינויים + התפוררו לי הרפידות והקשת עם הזמן ודרייבר אחד הפסיק לעבוד לבד...
עשיתי בהן הרבה מאוד שינויים כדי לשנות ולרכך להן מאט את הסאונד
לדעתי אם אתה רוצה אזניות טובות ויש לך הגברה טובה, אז אני ממליץ לך על BEYERDYNAMIC DT880 של לפחות 250ohm
אם אין לך הגברה טובה, אז תלך על אזניות של SONY (שכחתי כבר מה הממשיך של ה V6)
אבל כעיקרון רצוי יהיה למצוא לאזניות של SONY רפידות אחרות
ל M50 גם חיפשתי רבות אחר ריפידות טובות
עשיתי בהן הרבה מאוד שינויים כדי לשנות ולרכך להן מאט את הסאונד
לדעתי אם אתה רוצה אזניות טובות ויש לך הגברה טובה, אז אני ממליץ לך על BEYERDYNAMIC DT880 של לפחות 250ohm
אם אין לך הגברה טובה, אז תלך על אזניות של SONY (שכחתי כבר מה הממשיך של ה V6)
אבל כעיקרון רצוי יהיה למצוא לאזניות של SONY רפידות אחרות
ל M50 גם חיפשתי רבות אחר ריפידות טובות
-
MichaelRevach
-
- חבר שרק התחיל

אני מחפש אוזניות לשימוש יומיומי לרוב באוטובוס.
אני מוכן להוציא עד 700 שקלים
אני מוכן להוציא עד 700 שקלים