65M7030UW שווה או לא? עדכון לאחר התקנה
בוקר טוב,
אני עוקב אחר ההמלצות בנוגע למסך זה שדי עונה על הצרכים שלי. במיוחד סקירתו המקיפה עופר מתחילת השנה.
להפתעתי אתמול בלילה, בשני אתרי מכירות די ידועים חתכו את המחיר לכ-4,500 ש"ח!?
האם זאת נראית לכם עסקה טובה?
בגדול התקציב שלי עד 4k אך מדובר במסך uled ולכן אולי שווה את המאמץ...?
תכנית העבודה הייתה להמתין לבלייק פריידי הקרוב אך עכשיו אני מאוד מתלבט.
מה דעתכם?
אני עוקב אחר ההמלצות בנוגע למסך זה שדי עונה על הצרכים שלי. במיוחד סקירתו המקיפה עופר מתחילת השנה.
להפתעתי אתמול בלילה, בשני אתרי מכירות די ידועים חתכו את המחיר לכ-4,500 ש"ח!?
האם זאת נראית לכם עסקה טובה?
בגדול התקציב שלי עד 4k אך מדובר במסך uled ולכן אולי שווה את המאמץ...?
תכנית העבודה הייתה להמתין לבלייק פריידי הקרוב אך עכשיו אני מאוד מתלבט.
מה דעתכם?
נערך לאחרונה על ידי elad_al ב 06/11/2018 21:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
uled -סתם שם מסחרי שהייסנס נתנו
יש פה הרבה דיונים ושרשורים על הדגם הזה. תעשה קצת חיפוש
יש פה הרבה דיונים ושרשורים על הדגם הזה. תעשה קצת חיפוש
NAS: Custom made 15TB WD RED
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
Re: 65M7030UW שווה או לא?
@elad_al
·
בגדול הוא מקביל ל-UN8000 של סמסונג או SK7900 של LG (מבחינת איכות).
למרות שהייסנס יותר בעיתיים מבחינת מערכת הפעלה (תראה שרשור שעוסק בשדרוגי מערכת הפעלה שלהם פה בפורום).
אבל יש מצב שאוטוטו מתחילים מבצעי סוף שנה, אז לך תדע איזה עוד מחירים ירדו...
·
בגדול הוא מקביל ל-UN8000 של סמסונג או SK7900 של LG (מבחינת איכות).
למרות שהייסנס יותר בעיתיים מבחינת מערכת הפעלה (תראה שרשור שעוסק בשדרוגי מערכת הפעלה שלהם פה בפורום).
אבל יש מצב שאוטוטו מתחילים מבצעי סוף שנה, אז לך תדע איזה עוד מחירים ירדו...
Re: 65M7030UW שווה או לא?
@mdk_25
תודה. האמת שיכולות הסמארט לא רלוונטיות עבורי כי אני עובד עם מיני-פיסי שמחובר לרסיבר.
ה-mu8000 נראה מסך נהדר אך עולה עוד 2000 ש"ח...
תודה. האמת שיכולות הסמארט לא רלוונטיות עבורי כי אני עובד עם מיני-פיסי שמחובר לרסיבר.
ה-mu8000 נראה מסך נהדר אך עולה עוד 2000 ש"ח...
אני כבר שנה עם ה- M7000 שהוא דגם בן שנתיים לפחות. הדגם האמור הינו חדש יותר, גם אם לא ממוצב באותה קטגוריה.
למרות כל מה שנכתב, ה- M7000 עונה מעל ומעבר לציפיות. לשימחתי לא נזקקתי לשרות.
אם עונה לך על הצרכים, 4,500 ש"ח נראה לי תמורה לכסף שקשה להביס.
אם עונה לך על הצרכים, 4,500 ש"ח נראה לי תמורה לכסף שקשה להביס.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מצטרף להמלצהThehobit1 כתב:אני כבר שנה עם ה- M7000 שהוא דגם בן שנתיים לפחות. הדגם האמור הינו חדש יותר, גם אם לא ממוצב באותה קטגוריה.
אם עונה לך על הצרכים, 4,500 ש"ח נראה לי תמורה לכסף שקשה להביס....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
המסך יותר קרוב ברמה ל-MU7000, לכן אני לא רואה כאן דיל אטרקטיבי במיוחד.
@elad_al
·התלבטתי בינה לבין הNU8000 (ראה שרשור https://www.hometheater.co.il/vt291924.html)
גם קראתי את הסקירה של עופר וגם בחנתי אותה אישית. התרשמתי ממנה לטובה ולדעתי היא הרבה יותר קרובה באיכויות ל8000 מאשר ל7000.
בזמנו ההפרש בין ההיסנס לNU8000 היה 500 ש"ח ולכן העדפה היתה ל8000. כעת שההפרש הוא 1500 ש"ח ובהנחה שאין לך את ה-6000 ש"ח ל8000, לדעתי אין לך מה להתלבט. במחיר של 4500 ש"ח אין היום מסך 65'' יותר טוב ממנה. אם מישהו מכיר דגם יותר טוב בכזה מחיר שירשום ואשמח גם להכיר.
מה שמדהים זה המהלך של היבואן ש"חתך" אותה ב1500 ש"ח. להערכתי הוא נתקע עם מלאים גבוהים שלה בגלל הירידה במחירים של הקוראניות שהביאו למצב שהיא לא היתה אטרקטיבית והוא לא הגיב לזה בזמן.
כעת לקראת סוף שנה הוא לא רוצה להיתקע עם מלאיים גבוהים ולכן להערכתי ההורדה הזו. הוא כנראה מנסה גם להקדים את מבצעי בלק פריידיי של המתחרים.
·התלבטתי בינה לבין הNU8000 (ראה שרשור https://www.hometheater.co.il/vt291924.html)
גם קראתי את הסקירה של עופר וגם בחנתי אותה אישית. התרשמתי ממנה לטובה ולדעתי היא הרבה יותר קרובה באיכויות ל8000 מאשר ל7000.
בזמנו ההפרש בין ההיסנס לNU8000 היה 500 ש"ח ולכן העדפה היתה ל8000. כעת שההפרש הוא 1500 ש"ח ובהנחה שאין לך את ה-6000 ש"ח ל8000, לדעתי אין לך מה להתלבט. במחיר של 4500 ש"ח אין היום מסך 65'' יותר טוב ממנה. אם מישהו מכיר דגם יותר טוב בכזה מחיר שירשום ואשמח גם להכיר.
מה שמדהים זה המהלך של היבואן ש"חתך" אותה ב1500 ש"ח. להערכתי הוא נתקע עם מלאים גבוהים שלה בגלל הירידה במחירים של הקוראניות שהביאו למצב שהיא לא היתה אטרקטיבית והוא לא הגיב לזה בזמן.
כעת לקראת סוף שנה הוא לא רוצה להיתקע עם מלאיים גבוהים ולכן להערכתי ההורדה הזו. הוא כנראה מנסה גם להקדים את מבצעי בלק פריידיי של המתחרים.
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
@rune7
·לפי מה שאני רואה בכל האתרים המבצע הוא על ה65'' ולא היתה ירידה דומה ב75''. להערכתי נתקעו עם מלאי גדול מאוד של ה65'' ופחות עם ה75 ולכן אל תבנה על הורדה דומה.
עצתי שאם אתה לא לחוץ אז תחכה לראות מה בדיוק קורה בבבלאק פריידי. מהמקורות שלי המבצע על ה65'' יהיה לפחות חודש אז אין לחץ.
·לפי מה שאני רואה בכל האתרים המבצע הוא על ה65'' ולא היתה ירידה דומה ב75''. להערכתי נתקעו עם מלאי גדול מאוד של ה65'' ופחות עם ה75 ולכן אל תבנה על הורדה דומה.
עצתי שאם אתה לא לחוץ אז תחכה לראות מה בדיוק קורה בבבלאק פריידי. מהמקורות שלי המבצע על ה65'' יהיה לפחות חודש אז אין לחץ.
הסתכלתי עכשיו על המפרט של ה-65 מול ה-75 ויש הבדל שנראה לי מהותי. ב-65 התאורה היא E-LED בעוד שב-75 זה D-LED. אני מניח שזה מתבטא בהבדל מהותי באיכות התמונה. גם הבהירות מעט גבוהה יותר ב-75. אשמח אם מישהו שמכיר/יודע יותר בעניין יוכל להגיב.
יש מקום שבו אפשר לראות את שניהם?
יש מקום שבו אפשר לראות את שניהם?
- lior664422
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תתחדש מאיפה וכמה עלה
- MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
4150 בלי התקנה
elad_al תתחדש.
מתנצל שרק עכשיו קראתי את הפוסט ומגיב אבל ניתן לרכוש אותה ביום הבחירות עד 12 בלילה באתר של שקם אלקטריק ב20% הנחה עם קוד קופון בLC20.
זה יוצא 3821 ש"ח. לדעתי האישית אין מסך בכזו איכות בכזה מחיר.
מתנצל שרק עכשיו קראתי את הפוסט ומגיב אבל ניתן לרכוש אותה ביום הבחירות עד 12 בלילה באתר של שקם אלקטריק ב20% הנחה עם קוד קופון בLC20.
זה יוצא 3821 ש"ח. לדעתי האישית אין מסך בכזו איכות בכזה מחיר.
@rannyz
תודה רבה, כבר רכשתי מוקדם יותר אך אין ספק שזה מחיר נהדר. קצת לא ברור אם זה כולל התקנה או לא. על המסך רשום שהתקנה והובלה חינם אך למטה רשום שעלות הובלה 250 ש"ח (והתקנה בעלות או לא?).
כנראה שככל שיחלפו השבועות לקראת הבלק פריידי המחיר ילך וירד...
תודה רבה, כבר רכשתי מוקדם יותר אך אין ספק שזה מחיר נהדר. קצת לא ברור אם זה כולל התקנה או לא. על המסך רשום שהתקנה והובלה חינם אך למטה רשום שעלות הובלה 250 ש"ח (והתקנה בעלות או לא?).
כנראה שככל שיחלפו השבועות לקראת הבלק פריידי המחיר ילך וירד...