טוב אז הצלחתי לשמוע קול סוף סוף, אחרי שחיברתי את הכרטיס כמו שכתבתי בפוסט הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=31253
אבל עכשיו קורה משהו מוזר.
אחרי הרבה הרבה בעיות שלא הצלחתי להוציא את הדובלי מSFDIF
(כתב לי שהביט רייט לא מתאים, למרות שאיפשרי זאת- כנראה הורדת איזו תוכנה שהיתה שייכת לכרטיס קול הקודם שלי פתרה את הבעיה)
יש לי בעיה חדשה.
עכשיו הדובלי יוצא ב passthrought לרסיבר, ולמרות שהרסיבר (רסייבר 416sx של פייוניר)
מזהה את המקור כדובלי , הוא רושם לי שהפיענוח הוא פרו לוגיק2.
בספר של הרסיבר כתוב, שכאשר הרסיבר מזהה אות דולבי, הוא אמור באופן אוטומטי להוציא אותו בדולבי כאשר הוא במצב standard של הרסיבר.
אז לפי מה שאני מבין, הוא מזההאת המקור דובלי, אך מוציא אותו בפו לוגיק 2, איך זה יתכן?למה זה?
חיבור כרטיס audigy למגבר(למה שום דבר לא הולך חלק?)
זה הולך לפי סוגים שונים של נוריות חיווי
בעיקרון כתוב digital &digital
לפי החוברת
צד שמאל אומר מה סוג האות, כלומר דיגיטלי
צד ימין אומר אומר מה מקור האות וכתוב שם digital אומר מקור דולבי דיגטל
ומה שכתוב באדום זה הפיענוח, לפי מה שאני מבין זה איך שהוא מוציא את האות, ושם כתוב פרו לוגיק 2.
עוד עובדה שמחזקת את הטענה שלי מעבר למה שכתוב בספר של הרסיבר, זה שכאשר אני מנגן מקור רגיל, אז לא כתוב את הגידיטל בצד ימין, אלה רק דיגיטל אחד בצד שמאל שסתם אומר מה מקור האות
וכשאני מנגן את הAC3 הdigital בצד ימין שאומר מה מקור האות לפי החוברת ואומר דולבי דיגטל, כן נדלק.
אז למה הוא הופך אותו לפרולוגיק?איך אפשר למנוע את זה?
בעיקרון כתוב digital &digital
לפי החוברת
צד שמאל אומר מה סוג האות, כלומר דיגיטלי
צד ימין אומר אומר מה מקור האות וכתוב שם digital אומר מקור דולבי דיגטל
ומה שכתוב באדום זה הפיענוח, לפי מה שאני מבין זה איך שהוא מוציא את האות, ושם כתוב פרו לוגיק 2.
עוד עובדה שמחזקת את הטענה שלי מעבר למה שכתוב בספר של הרסיבר, זה שכאשר אני מנגן מקור רגיל, אז לא כתוב את הגידיטל בצד ימין, אלה רק דיגיטל אחד בצד שמאל שסתם אומר מה מקור האות
וכשאני מנגן את הAC3 הdigital בצד ימין שאומר מה מקור האות לפי החוברת ואומר דולבי דיגטל, כן נדלק.
אז למה הוא הופך אותו לפרולוגיק?איך אפשר למנוע את זה?