ניופאן, יבואנית מוצרי החשמל המובילה, משיקה בישראל את האוזניות המהפכניות של BOSE למיסוך הרעש ולשיפור משמעותי של איכות השינה. מדובר פתרון חדשני, טכנולוגי ויוצא דופן מתוך מגוון הפתרונות הקיימים היום בשוק בקטגוריה של השינה.
כן, אני כבר רץ לרכוש מוצר שיספק לי קרינה אלמ"ג ישירות למוח במשך כל הלילה... בוז היא חברה שידועה שאינה מפרסמת נתונים טכניים של מוצריה. משהו בדק כמה קרינה נפלטת מאוזניות כאלו?
BARBIE כתב:כן, אני כבר רץ לרכוש מוצר שיספק לי קרינה אלמ"ג ישירות למוח במשך כל הלילה... בוז היא חברה שידועה שאינה מפרסמת נתונים טכניים של מוצריה. משהו בדק כמה קרינה נפלטת מאוזניות כאלו?
...
כן, Bose בדקו, והנה ציטוט מהאתר שלהם:
Bose noise-masking sleepbuds achieve ultra low radiation exposure because we do not stream audio or other content throughout the night. Instead, the product plays back audio files that are stored locally. In addition, the sleepbuds use a class III Bluetooth® radio, which has the lowest transmit power among all the Bluetooth® classes. Over an entire night, the sleepbuds emit a fraction of what traditional Bluetooth® headsets emit during a single phone call.
We are also working on a feature called “phone free mode”, which will allow you to disconnect the sleepbuds from your phone while still accessing limited functionality. Phone free mode is coming soon.
shaylev80 כתב:בקיץ יצא לי לנסות אותם והם אכן מדהימות וקטנות וסאונד מעולה. אבל המחיר מטורף כנראה רק למי שיש באמת בעיות שינה יהיה מוכן להשקיע סכום מפרז שכזה
...
למה אתה מתכוון כשאתה אומר "סאונד מעולה"? הם לא מיועדות למוסיקה...
shaylev80 כתב:בקיץ יצא לי לנסות אותם והם אכן מדהימות וקטנות וסאונד מעולה. אבל המחיר מטורף כנראה רק למי שיש באמת בעיות שינה יהיה מוכן להשקיע סכום מפרז שכזה
...
·
אני כמעט ורכשתי אותן, אבל מסתבר שהפתרון שלהם לא מספיק טוב למניעת רעש נחירות. חבל.
הכוונה שאיכות הסאונד לדעתי היתה מעולה, כשניגש אלי המוכר שאלתי איך אפשר לשמוע מוסיקה והוא אמר שאי אפשר שהם מיועדות לשינה, היתי די בשוק( גם די אדיואט כי היה שלט שהסביר עליהם אבל לא האמנתי:D) בגלל המחיר אבל שוב אני מניח שאם משהו סובל הוא ישקע סכום כזה אבל שוב הדעות לא חד משמעיות לגבי זה...
בוודאי,
בת זוגי עובדת מול ארה"ב ולכן המון פעמים יש לה שיחות בשעות הלילה המאוחרות.
לרוב זה מנע ממני ללכת לישון מוקדם והייתי הולך לישון בשעות 1-2 בלילה וקם ב8 בבוקר.
לאחר זמן מסוים רכשתי אוזניות עם ביטול רעשים של סוני ( WF1000X/NM1) על מנת שאוכל לישון מוקדם יותר. הבעיה איתם היא א' לא נוחות בעליל לשינה, וב' נופלות מהאוזן במהלך השינה.
לאחר שנמאס לי החלטתי להשקיע בעצמי ולרכוש את הפתרון הטוב ביותר שקיים בשוק היום לנושא הזה (לפי דעתי), וההימור השתלם. האוזניות נוחות להפליא והם באמת חוסמות את כל רעשי הסביבה (אני שם את הווליום במקסימום). האפליקציה של בוס פשוטה ביותר, לאחר ההצמדה בסך הכל בוחרים את הסאונד הרצוי ואת הווליום וזהו.... אני מצאתי שהרעש של טיסה עובד הכי טוב. אני נרדם איתם בתוך כ5 דקות ממש מדהים, בנוסף השעון המעורר מעיר אותך בעדינות בבוקר (בהנחה שאתה לא מוריד אותם בלילה).
לפני מחשבה על רכישה תבדקו את הביקורות ב-AMAZON - לא מעט מוצאים את המכשיר כלא יעיל. ציון נמוך. אם היתה אפשרות (אולי יש כזו??) לבדוק את המכשיר בבית למשך כשבוע שבועיים אז זה היה יתרון גדול.
המוצר סבל מההתחלה עם אתחולים, קשיי טעינה ובעיות אחרות, Bose חשבה שהיא תצליח לסדר את זה עם עדכוני קושחה, אך היא הרימה ידיים, טוענת כי הבעיה בסוללה ומציעה החזר כספי מלא לכל מי שקנה את האוזניות.