חיבור ישיר לפרטנר פייבר וזמני השהייה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
beibe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
1. למה אי אפשר להתחבר ישירות לפרטנר פייבר? החיבור הוא הרי ללא חייגן ויש אטרנט רגיל שיכול להתחבר בלי מתאם.
2. אני מנוי כאמור בפרטנר פייבר, המהירות היא טובה אבל אני סובל מ-זמני השהייה. כלומר לוקח "זמן להתניע" וברגע שאני מתחיל להוריד קובץ אז הוא יורד מהר. זה פוגש אותי כשאני נניח כותב קוד שצריך להשתמש במידע מ-JSON מהרשת, לוקח לי סדר גודל של שנייה לקבל את המידע. לשם ההשוואה כשאני מריץ את אותו הקוד בענן לוקח לי פחות מסדר גודל.

תודה מראש,
איתמר

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1589
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #2 

אתה לא יכול להתחבר ישירות למתאם האטרנט של פרטנר או סלקום אתה צריך לחבר שם נתב שיחלק לך כתובות ברשת הפנימית וינתב את התקשורת החוצה דרך המתאם.
אתה יכול לחבר מחשב אחד ישירות למתאם אבל אז לא יהיה לך אינטרנט בבית רק במחשב הזה.
ההשעיה שמוסיף נתב בחיבור קווי היא אפסית בי 1 ל 2 MS
יכול להיות לך שני מקורות להשהיה בחיבור ל JSON האחד DNS LOOKUP אם אתה מגדיר דרך 8.8.8.8 או 1.1.1.1 או אחר אז יש השעיה של 70-80MS בכל תשדורת אליהם.
מה שאתה יכול זה או לעבוד עם כתובת IP או עם DNS של הספק שלך זה סביב 10MS.
באופן כללי כל התקשרות עם שרת בחול מתחילה בהשעיה של 70-80MS על כל פקטה שנשלחת/מתקבלת.
כאשר אתה מבצע את הבדיקות "בענן" אתה מריץ את הקוד שלך קרוב מאוד לשרת היעד ואו מחובר בצינור מהיר מאוד אליו לכן כמעת ואי השעיה.

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #3 

אני גם מרגיש את זה בימים האחרונים, כמו השהיה של שנייה למרות ששום בדיקה לא מראה את זה קורה

הDNS הוא של פרטנר

er557
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

לחלוטין לא מורגש שום דבר כזה אצלי, האם אתם עם הנתב של פרטנר? אני כרגע על מתחם הכתובות של 012 סמייל כי אני על גיימר עם חייגן, כל הגדרות האינטרנט במחשב על auto , כולל dns . ההשהייה יכולה לנבוע מהמון סיבות, חלקן קשורות לסביבת התוכנה של המחשב, חומת אש, smart screen של מיקרוסופט, ואולי גם עניין של מזל עם תשתית הסיבים באזור, ייתכן וזו סתם בעייה זמנית בניתוב של פרטנר

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

ראוטר hap ac², שום דבר לא השתנה בסביבה בימים האחרונים
אני יכול ללחוץ חיפוש בגוגל ורק אחרי שניה הוא יחליט להגיב, או למשל כשאני מחליף צורת צפייה בתגובות בYNET

beibe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אני גם עם הנתב של פרטנר.
אגב, שבקשתי מפרטנר להחליף dns או להחליף למסלול גיימר נאמר לי שאי אפשר משום שאני ללא חייגן.
הגיוני?

er557
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #7 

בעליל לא הגיוני, אתה ללא חייגן אז מגדירים אותך עם חייגן, ואתה גם מכניס סיסמא ושם משתמש בנתב והופך את צורת החיבור, הם פשוט צריכים לשנות אצלהם לגיימר, לא מבין את הראש שלהם.
הייתה להם בעיה הפוכה, שאנשים שהתחילו בחייגן , סירבו להעביר אותם ל- dhcp כי זה בניסוי.
כנראה שהמצטרפים האחרונים יותר הם מראש שמו להם dhcp ואז הם לא מסרבים למעבר בין שיטות, כמו אצלי. צריך להתעקש על תומך בכיר או מנהל, כל הנושא כנראה חדש להם.

mescaline
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #8 

@beibe
·
בכל מקרה אם יש לך נתב טכניקולור אז אי אפשר לשנות ב DNSים

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

טוב אצלי הבעיה נפתרה, לא יודע איך זה קרה אבל הופעלה אופציה של חיפוש אוטומטי של פרוקסי וזה גרם לדיליי
עכשיו אצלי הכל מהיר

beibe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

@fighter
·איפה האופציה הוגדרה? בנתב או במחשב שבו גלשת?

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

בדפדפן פיירפוקס 63

booras
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

לגבי הגיימר

שליחה #12 

@beibe
·

לגבי מה שאמרת על הגיימר.. אז ככה חוברתי היום לפרטנר בשעה טובה וחוברתי ללא חייגן ממה שאני רואה, מקבל כתובת ישירות מDHCP.

עכשיו חשבתי לעצמי כבר עוד לפני החיבור עצמו שאני אבחון את החיבור הרגיל ואז אעבור לגיימר, בכל מקרה היה פה למטה היום הבחור שסוגר דילים עם דיירים נראה שהוא דיי מבין הוא קשור למחלקת סיבים בכל מקרה הוא אומר שכרגע במצב הזה שאני מקבל אי פי ישירות מה DHCP אני לא זקוק לגיימר כי אני כבר מנותב ישירות .. הוא אמר לי שהגיימר כבר בפנים כביכול..

נשמע הגיוני הדבר?

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #13 

הניתוב שלהם כרגע מאוד טוב, אני ניסיתי גיימר וחזרתי חזרה. אמנם יש לי חייגן.

booras
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #14 

כן ככה נראה, היה לי לפני סלקום סיבים יש הבדלים מאוד רצניים.. סלקום לחול אפלוד לא היה עובר את ה30 גה. פה תמיד 100.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”