שאלה לגבי חיבורים ל- NU8000
רציתי להתייעץ חיברתי את ה- NU8000 ב- HDMI 1 את הממיר של הוט ואת ה- HDMI4 שהוא ARC חיברתי לרסיבר שלי ב- HDMI OUT , האם נכון כך לחבר ? ישל ציין שברגע שאני מדליק את הטלויזיה נדלק אוטומטי הרסיבר , לגביי ה- upscale אני מעדיף שהטלויזיה תעשה כי יש לי רסיבר מהדגמים הישנים onkyo 578 עם hdmi .
אשמח לקבל המלצה איך הכי כדאי לחבר כי הבנתי מהפורום ש HDMI 4 בטלויזיה איכותי יותר .
אשמח לקבל המלצה איך הכי כדאי לחבר כי הבנתי מהפורום ש HDMI 4 בטלויזיה איכותי יותר .
@mdk_25
חיברתי עפ"י המלצתיך ונראה שהתמונה ממש איכותית אבל יש לי עכשיו בעיה ב- ARC כשאני מדליק את הטלויזיה הרסיבר לא נדלק אוטומטי אבל בכיבוי הוא כן נכבה אוטומטי יש לך מושג מה הבעיה ? יש לציין שלפני שחיברתי את הממיר לרסיבר אלא ישירות לטלויזיה זה עבד תקין .
חיברתי עפ"י המלצתיך ונראה שהתמונה ממש איכותית אבל יש לי עכשיו בעיה ב- ARC כשאני מדליק את הטלויזיה הרסיבר לא נדלק אוטומטי אבל בכיבוי הוא כן נכבה אוטומטי יש לך מושג מה הבעיה ? יש לציין שלפני שחיברתי את הממיר לרסיבר אלא ישירות לטלויזיה זה עבד תקין .
@motihak
·
זאת הגדרה של הטלויזיה.
כשאתה מחבר מקור חדש לטלויזיה (אפילו תנתק פשוט את הכבל, חכה כמה שניות, ותחבר שוב) הטלויזיה מנסה אוטומטית לזהות אותו ונותנת לך להגדיר מה חיברת.
במקרה שלך אתה צריך לבחור Cable Box, ובמסך הבא לבחור Connected through receiver
·
זאת הגדרה של הטלויזיה.
כשאתה מחבר מקור חדש לטלויזיה (אפילו תנתק פשוט את הכבל, חכה כמה שניות, ותחבר שוב) הטלויזיה מנסה אוטומטית לזהות אותו ונותנת לך להגדיר מה חיברת.
במקרה שלך אתה צריך לבחור Cable Box, ובמסך הבא לבחור Connected through receiver
@motihak
·
זה לא ספק, זה סוג החיבור (Cable Box, Antenna, DVD, וכו׳)
https://s7d2.scene7.com/is/image/Samsun ... lution-jpg$
·
זה לא ספק, זה סוג החיבור (Cable Box, Antenna, DVD, וכו׳)
https://s7d2.scene7.com/is/image/Samsun ... lution-jpg$
@mdk_25
·
מתנצל על החפירה שאלה אחרונה , חיברתי אתמול את הממיר ישירות לטלויזיה והגדרתי אותה עפ"י ההוראות שנתת לי של חיבור ממיר דרך מגבר ואפילו הצלחתי להעביר ערוצים בממיר עם השלט של סמסונג אבל אחר כך חיברתי את הממיר דרך הרסיבר וכבר לא יכולתי להעביר ערוצים רק שהממיר חובר ישירות לטלויזיה יכולתי .
·
מתנצל על החפירה שאלה אחרונה , חיברתי אתמול את הממיר ישירות לטלויזיה והגדרתי אותה עפ"י ההוראות שנתת לי של חיבור ממיר דרך מגבר ואפילו הצלחתי להעביר ערוצים בממיר עם השלט של סמסונג אבל אחר כך חיברתי את הממיר דרך הרסיבר וכבר לא יכולתי להעביר ערוצים רק שהממיר חובר ישירות לטלויזיה יכולתי .