אז איזו חברה הכי כדאי בטלויזיה?
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
יס כאמור הכי יקרים כנראה ואנחנו עוזבים את הוט..
אז מה הכי כדאי היום?
סטינג סלקום או פרטנר? יש עוד משהו?
סטינג התרשמתי האמת אבל לא יודע עד כמה זה טוב.. זה כדאי? כי השידור על האינטרנט ולא רוצה בעיות שם וגם זה די משתלם..
מה הכי טוב בתכנים ושידורים?
או שזה עדיין לא מתקרב לרמה של יס?
מה שכן חשוב לנו הספורט.. איפה רואים טוב? חלק אומרים שסטינג יותר איכותי מיס..
אז מה הכי כדאי היום?
סטינג סלקום או פרטנר? יש עוד משהו?
סטינג התרשמתי האמת אבל לא יודע עד כמה זה טוב.. זה כדאי? כי השידור על האינטרנט ולא רוצה בעיות שם וגם זה די משתלם..
מה הכי טוב בתכנים ושידורים?
או שזה עדיין לא מתקרב לרמה של יס?
מה שכן חשוב לנו הספורט.. איפה רואים טוב? חלק אומרים שסטינג יותר איכותי מיס..
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
@LogicSound
·
"סטינג זה לא טוב כי השידור על האינטרנט"
סלקום ופרטנר זה על החלל ?
או דרך לווין ריגול רוסי?
אם אתה לא רוצה יס / הוט / עידן פלוס אז שאר החברות "לצערך" כולן על האינטרנט .
יש לך אינטרנט יציב בבית בכל החדרים (לפחות בחדרים שאתה רוצה טלויזיה) ? מעולה!
אין לך ? תצטרך להכין תשתית שמתאימה לעניין ( אני לא הייתי ממליץ להסתמך על רשת אלחוטית)
אצלי בבית רישתתי את כל החדרים בהם יש טלויזיה בכל רשת כך שאני מקבל את המהירות המקסימליית שהמודם מספק.
אחרי שעברנו את השלב הזה נשאלות עוד מספר שאלות - תוכן / מחיר ?
מה מעניין אותך בטלויזיה? אם אתה חובב מושבע של ספורט פרטנר TV לא יכולה להיות אופציה מהסיבה שאין שם את ערוצי צ'רלטון.
תמקד אותנו מה חשוב לך בטלויזיה ויהיה יותר קל לענות לך
·
"סטינג זה לא טוב כי השידור על האינטרנט"
סלקום ופרטנר זה על החלל ?
אם אתה לא רוצה יס / הוט / עידן פלוס אז שאר החברות "לצערך" כולן על האינטרנט .
יש לך אינטרנט יציב בבית בכל החדרים (לפחות בחדרים שאתה רוצה טלויזיה) ? מעולה!
אין לך ? תצטרך להכין תשתית שמתאימה לעניין ( אני לא הייתי ממליץ להסתמך על רשת אלחוטית)
אצלי בבית רישתתי את כל החדרים בהם יש טלויזיה בכל רשת כך שאני מקבל את המהירות המקסימליית שהמודם מספק.
אחרי שעברנו את השלב הזה נשאלות עוד מספר שאלות - תוכן / מחיר ?
מה מעניין אותך בטלויזיה? אם אתה חובב מושבע של ספורט פרטנר TV לא יכולה להיות אופציה מהסיבה שאין שם את ערוצי צ'רלטון.
תמקד אותנו מה חשוב לך בטלויזיה ויהיה יותר קל לענות לך
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אם אתה עובר מהוט ולא רוצה את yes.
תתחיל בסלקום או פרטנר. תהיה לך נחיתה רכה ואתה תופתע לטובה.
תתחיל בסלקום או פרטנר. תהיה לך נחיתה רכה ואתה תופתע לטובה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
סטינג באמת מעולים מבחינת איכות צפייה ותוכן, רק הממשק איטי להחריד (בסטרימר של סטינג לפחות)... כל לחיצה שהיא, לא משנה מה, גם מעבר בין ערוצים, מגיעה תגובה רק אחרי כמה שניות...
לפעמים זה ממש מעצבן שכבר לא בא לך לגעת בכלום ולהשאיר את זה ככה...
לפעמים זה ממש מעצבן שכבר לא בא לך לגעת בכלום ולהשאיר את זה ככה...
@NetanelAzu
·
יש שיטה לגרום לממשק לעבוד מהיר בצורה משמעותית:
נכנסים להגדרות הסטרימר > מידע כללי > יורדים אל "גרסה" ולוחצים על זה 8 פעמים עד שיהיה רשום שאתם מפתחים.
עכשיו תצאו מההגדרות ותיכנסו אליהם מחדש. אתם תראו שיש בתפריט הגדרה חדש בשם "אפשרויות מפתח". תכנסו אליו, ותרדו למטה עד שתראו 3 הגדרות בעוסקות ב"קנה מידה של אנימציה". את כולן תשנו לאנימציה כבויה (זה בעצם מבטל את האנימציות של אנדרואיד. אם יש לכם סטינג בוקס - תשנו ל.5x ולא לכבוי, אחרת יהיו באגים במערכת. אם אין לכם סטינג בוקס ואתם בכל זאת רוצים אנימציות, אבל יותר מהירות, תשנו ל.5x). עכשיו תצאו מההגדרות והסטרימר יזוז יותר מהר (משום שהאנימציות שבמקור לקחו יותר זמן להופיע, לא קיימות/זזות יותר מהר).
·
יש שיטה לגרום לממשק לעבוד מהיר בצורה משמעותית:
נכנסים להגדרות הסטרימר > מידע כללי > יורדים אל "גרסה" ולוחצים על זה 8 פעמים עד שיהיה רשום שאתם מפתחים.
עכשיו תצאו מההגדרות ותיכנסו אליהם מחדש. אתם תראו שיש בתפריט הגדרה חדש בשם "אפשרויות מפתח". תכנסו אליו, ותרדו למטה עד שתראו 3 הגדרות בעוסקות ב"קנה מידה של אנימציה". את כולן תשנו לאנימציה כבויה (זה בעצם מבטל את האנימציות של אנדרואיד. אם יש לכם סטינג בוקס - תשנו ל.5x ולא לכבוי, אחרת יהיו באגים במערכת. אם אין לכם סטינג בוקס ואתם בכל זאת רוצים אנימציות, אבל יותר מהירות, תשנו ל.5x). עכשיו תצאו מההגדרות והסטרימר יזוז יותר מהר (משום שהאנימציות שבמקור לקחו יותר זמן להופיע, לא קיימות/זזות יותר מהר).