הנחה של 30% לחברי האתר בשילוח חבילות מארה"ב עם חברת SHIPO
-
Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לאחרונה קניתי מקרן בארה"ב וחיפשתי חברת שילוח להביא אותו לארץ.
לאחר בירור מחירים בין השחקנים בשוק בחרתי בחברת SHIPO , השירות שלהם היה מצוין ( המחשבון עלויות מדוייק מאוד, זמינים מאוד בשירות לקוחות בטלפון ובסמסים וסהכ נותנים הרגשה שאיכפת להם ממך) סה"כ היה לי חווית שירות טובה מאוד איתם והמקרן הגיע לארץ אחרי שבוע מרגע שהוא התקבל במחסן הלוגיסטי שלהם.
פניתי אליהם וביקשתי קוד הנחה לחברי האתר והם הסכימו לתת לנו הנחה של 30% על עלות המשלוח ללא הגבלת זמן.
מוזמנים להשתמש בו: HomeTheater (מחובר)
לאחר בירור מחירים בין השחקנים בשוק בחרתי בחברת SHIPO , השירות שלהם היה מצוין ( המחשבון עלויות מדוייק מאוד, זמינים מאוד בשירות לקוחות בטלפון ובסמסים וסהכ נותנים הרגשה שאיכפת להם ממך) סה"כ היה לי חווית שירות טובה מאוד איתם והמקרן הגיע לארץ אחרי שבוע מרגע שהוא התקבל במחסן הלוגיסטי שלהם.
פניתי אליהם וביקשתי קוד הנחה לחברי האתר והם הסכימו לתת לנו הנחה של 30% על עלות המשלוח ללא הגבלת זמן.
מוזמנים להשתמש בו: HomeTheater (מחובר)
נערך לאחרונה על ידי Cable_Guy ב 22/11/2018 11:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
·כן, כמו שרשמתי הקוד הנחה תופס ללא הגבלת זמן.navik כתב:תופס עדיין?
אייך זה עובד?...
צריך להירשם באתר שלהם ואז מקבלים כתובת בארהב אליה שולחים את החבילה, לאחר שהחבילה מגיעה למרכז הלוגיסטי שלהם הם שולחים לך בקשה לעלות חשבונית קנייה (עבור המכס) ושולחים לך פירוט של עלות המשלוח לפי משקל וגודל החבילה.
לפני התשלום אתה מכניס את הקוד ומקבל 30 אחוז הנחה.
תקבל עדכון מתי החבילה יוצאת מהמחסן שלהם, מתי היא הגיעה לארץ ומתי שהיא משתחררת מהמכס.
נערך לאחרונה על ידי Cable_Guy ב 22/11/2018 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה לך איש הכבלים.
מהפייסבוק שלהם נראה כי מדובר בחברה מאד מומלצת.
שימו לב שחיפוש פשוט בגוגל מעלה קופון של 30% (לא יודע אם מותר לי לפרסם כאן).
בכל מקרה, אני מתכוון להזמין רוקו אולטרה בשישי השחור ונראה לי שכך אשלח אותו לארץ...
מהפייסבוק שלהם נראה כי מדובר בחברה מאד מומלצת.
שימו לב שחיפוש פשוט בגוגל מעלה קופון של 30% (לא יודע אם מותר לי לפרסם כאן).
בכל מקרה, אני מתכוון להזמין רוקו אולטרה בשישי השחור ונראה לי שכך אשלח אותו לארץ...