היי, עברתי דירה ואני להתחבר לאינטרנט ומסתבר שזה מסובך ממה שחשבתי.
לבזק יש תמיכה של עד 15 מגה באיזור(עד עכשיו הייתי על 100 מגה וזה היה ממש סבבה וגם אחרי המגבלת כמות הורדה הורדתי במהירות של 40 מגה בערך) ונראה לי שאני אתחרפן ממהירות כזאת נמוכה. הוט לא יכולים להעביר תשתית(מישהו יודע אם זה חוקי בכלל? למיטב הבנתי הם מחוייבים לפריסה ארצית ויש תשתית בערך 150 מטר ממני)
יש אופציות נוספות?
אני משתמש די כבד ומוריד תכנים בנפחים גדולים(חבילה של 100 גיגה הורדה כמו של פרטנר לא רלוונטית כל כך כי תוך 3-4-5 ימים היא תגמר).
חיבור לאינטרנט מהיר בדירה חדשה(אבו גוש)
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
מה שהוט עושים עולה לכותרות כל שני וחמישי - השורה התחתונה היא שזה לא חוקי אבל לאף-אחד לא אכפת ובשנה האחרונה הוט אפילו הפסיקו להסתיר את זה שאין להם שום כוונה להגיע ל-100% פרישה ובאופן כללי ככל שמדובר בהוט יישובים ערבים נמצאים בתחתית הרשימה מכיוון שאין שם פוטנציאל בתחום הטלויזיה (רוב הציבור הערבי מעדיף להשתמש בצלחת פרטית מכוונת לניילסאט).EEEBBR כתב:היי, עברתי דירה ואני להתחבר לאינטרנט ומסתבר שזה מסובך ממה שחשבתי.
לבזק יש תמיכה של עד 15 מגה באיזור(עד עכשיו הייתי על 100 מגה וזה היה ממש סבבה וגם אחרי המגבלת כמות הורדה הורדתי במהירות של 40 מגה בערך) ונראה לי שאני אתחרפן ממהירות כזאת נמוכה. הוט לא יכולים להעביר תשתית(מישהו יודע אם זה חוקי בכלל? למיטב הבנתי הם מחוייבים לפריסה ארצית ויש תשתית בערך 150 מטר ממני)
יש אופציות נוספות?
אני משתמש די כבד ומוריד תכנים בנפחים גדולים(חבילה של 100 גיגה הורדה כמו של פרטנר לא רלוונטית כל כך כי תוך 3-4-5 ימים היא תגמר)....
לגבי בזק, אם הם טוענים שמגבלת המהירות היא 15 מגה אז זה גם כן עניין של התשתיות - בבזק חיבור עד 15 מגה עובד על תשתית ADSL2 ישנה בעוד שחיבור מ-20 מגה ומעלה עובד על תשתית VDSL. פיסית VDSL נותן מהירויות הרבה יותר גבוהות אבל החסרון שלו הוא שהוא עובד רק לטווח קצר ולכן בזק חייבת להגיע עם סיב לפחות עד השכונה שאתה גר בה, לעומת ADSL2, שבו המרכזיה יכולה להיות מרוחקת גם 2-3 ק"מ. יש לי תחושה שבזק לא טרחה לשדרג את התשתיות שלה באזור במשך כמה עשורים לפחות.
פתרון אמיתי הוא כנראה רק במישור המשפטי ורצוי ייצוגי. ברמה האישית אין יותר מידי מה לעשות, זה או 15 מגה בבזק או חיבור סלולרי. נקודת האור היא שיש היום כל-כך הרבה חברות סלולר (פיסיות ו/או וירטואליות) שאולי התחרות תגרום לאחת או יותר מהן לתת הצעה שתספק אותך. תדגיש לנציגים שזה הולך להיות חיבור האינטרנט היחיד שלך ושאתה מחפש חבילה בהתאם וקווה לטוב.