תוכן רבותיי, תוכן
אז קנינו את הטלוויזיה הטובה בעולם והסרטוני הדגמה ב YouTube באמת מוציאים את העיניים לחבר'ה.....אבל איפה אפשר למצוא תוכן איכותי שיתן לנו תמורה יפה בעד האגרה?
האם יש אתרי סטרימיניג שיש בהם סרטים ב 4k ופועלים בישראל ? ( בנטפליקס אין כמעט סרטים ב4k שלא בהפקתם).
האם הדרך היחידה היא להוריד פיראטיות? ( איך עושים את זה).
או אלי בכלל Blu Ray, האם בכלל קיימות ספריות בימנו ?
האם יש אתרי סטרימיניג שיש בהם סרטים ב 4k ופועלים בישראל ? ( בנטפליקס אין כמעט סרטים ב4k שלא בהפקתם).
האם הדרך היחידה היא להוריד פיראטיות? ( איך עושים את זה).
או אלי בכלל Blu Ray, האם בכלל קיימות ספריות בימנו ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אחת הסיבות מדוע התנתקתי מיס, לא התחברתי לעידן+ ואני עדיין עם הקורו היא שעם השנים העניין שלי בסדרות ובסרטים הלך ופחת ומצאתי את עצמי חוזר להקשיב למוזיקה.
יכול להיות שהבעיה היא אישית שלי אבל אני לא מוצא שיש תוכן מעניין ששוה לי להשקיע בו את זמני ואת הכסף שלי. אני חושב שהתוכן שזמין היום הוא טמטמת אחת גדולה ואפילו ערוצים שפעם התגאו בחומר איכותי עברו דביליזציה רצינית.
אפשר כמובן למצוא כמה פנינים באתרי ביטורנט אבל רובם חסומים לחברים חדשים. העצה שלי, שרוב הסיכויים שתמצא אותה כלא מתאימה לך, היא לבדוק מה ניתן להזמין כ BD מאמזון.
יכול להיות שהבעיה היא אישית שלי אבל אני לא מוצא שיש תוכן מעניין ששוה לי להשקיע בו את זמני ואת הכסף שלי. אני חושב שהתוכן שזמין היום הוא טמטמת אחת גדולה ואפילו ערוצים שפעם התגאו בחומר איכותי עברו דביליזציה רצינית.
אפשר כמובן למצוא כמה פנינים באתרי ביטורנט אבל רובם חסומים לחברים חדשים. העצה שלי, שרוב הסיכויים שתמצא אותה כלא מתאימה לך, היא לבדוק מה ניתן להזמין כ BD מאמזון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1499
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
אז יש נטפליקס בכלום כסף בחודש, אחלה תכנים ב 4K
הורדות של סרטי UHD RIP HDR, יש לי כמה טרות רבות של סרטים
XBOX ONE X, משחקי 4K, נגן בלוריי UHD
יס אולטרא עם תכנים ב 4K, לא הרבה אבל גם משהו
בקיצור, חגיגה
הורדות של סרטי UHD RIP HDR, יש לי כמה טרות רבות של סרטים
XBOX ONE X, משחקי 4K, נגן בלוריי UHD