גם Luke Cage בוטלה
מה שחבל שגם לא נותנים עונת סיום לא סוגרים סיפור, רוב הסדרות שמבוטלות לא מסתיימות אפילו. אפשר לסגור את הסיפור עם עונה אחרונה של ה DEFENDERS אבל כנראה שגם זה התבטל... כרגע הם משאירים רק את ג'סיקה וPUNISHER, מקווה שבעונה הבאה של ג'סיקה יתנו איזה סגירת מעגל ללוק קייג'.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
לדעתי הם רואים את עייפות החומר, יש יותר מדי סדרות של superheros באופן כללי ושל מארבל באופן ספציפי.
לי אישית יש ממש תחושה של עייפות וחשיפת יתר של כל התכנים האלה. לא הגעתי ל-iron fist (כנראה שגם לא אגיע לזה) והפרקים הראשונים של luke cage לא משכו אותי במיוחד אז דחיתי לצפיה עתידית...
לי אישית יש ממש תחושה של עייפות וחשיפת יתר של כל התכנים האלה. לא הגעתי ל-iron fist (כנראה שגם לא אגיע לזה) והפרקים הראשונים של luke cage לא משכו אותי במיוחד אז דחיתי לצפיה עתידית...
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11548
- נתן תודות: 1201 פעמים
- קיבל תודות: 2435 פעמים
גם אני לא מבין מה הנחיצות בכל כך הרבה סדרות/דמויות של מארוול. פשוט נמאס.
את Jessica Jones בקושי סיימתי עונה ראשונה. לדמות של Luke Cage ממש לא הצלחתי להתחבר.
שלא נזכיר שהחיבור ביניהם היה אחד החבורים המלכותיים/מגוחכים/דוחים שראיתי בסדרות.
את Iron Fist כנראה שלא אראה בעתיד הנראה-לעין, אם בכלל.
The Punisher היחידי שהצליח להחזיק אותי לאורך כל העונה בלי שארצה לדלג עליו משעמום.
את Jessica Jones בקושי סיימתי עונה ראשונה. לדמות של Luke Cage ממש לא הצלחתי להתחבר.
שלא נזכיר שהחיבור ביניהם היה אחד החבורים המלכותיים/מגוחכים/דוחים שראיתי בסדרות.
את Iron Fist כנראה שלא אראה בעתיד הנראה-לעין, אם בכלל.
The Punisher היחידי שהצליח להחזיק אותי לאורך כל העונה בלי שארצה לדלג עליו משעמום.
- Kondo10

יכול להיות, למרות שאין לי בעיה עם סדרות של גיבורי על. העניין זה הביצוע.
עד עכשיו לא ראיתי משהו ראוי שיכול להחזיק אותי כמה עונות.
אבל זה כנראה עניין של טעם אישי.
עד עכשיו לא ראיתי משהו ראוי שיכול להחזיק אותי כמה עונות.
אבל זה כנראה עניין של טעם אישי.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
זה מה שגם אני חושב, לוקחים היום כל גיבור שכבר שיחק בקולנועoferlaor כתב:לדעתי הם רואים את עייפות החומר, יש יותר מדי סדרות של superheros באופן כללי ושל מארבל באופן ספציפי.
לי אישית יש ממש תחושה של עייפות וחשיפת יתר של כל התכנים האלה. לא הגעתי ל-iron fist (כנראה שגם לא אגיע לזה) והפרקים הראשונים של luke cage לא משכו אותי במיוחד אז דחיתי לצפיה עתידית......
ומריצים עליו סידרה בטלויזיה.. רק חסר לנו "הענק הירוק"
אני אישית לא ראיתי אף אחד מהסדרות הללו, חוץ מהסידרה "החץ" גם לי נמאס ממנה הגעתי עד עונה 6..
עצרתי גם באמצע, האמת אין לי חשק להמשיך.. ועוד יש לי עונה חדשה בפתח
דווקא בנטפליקס הסדרות האלו הרבה יותר שונות מאשר שאר סדרות גיבורי העל הנפוצות, אני לקראת סוף דרדויל העונה ה-3 והעונה הרבה יותר טובה לדעתי מהשתיים הראשונות. העניין הוא שכן יש קהל מעריצים לסדרות האלו שעוקב אחרי הסדרות, לכן עבורם צריך לתת סוף ראוי, בנאדם טרח ועקב ותרם לרייטינג ולפופולריות של הסדרה ומתי שבא לאלו שם למעלה מוציאים את השלטר ולהתראות. הכי מרגיז שפה הסיפור הוא סביב כנראה מלחמות אגו לגבי איך הסדרות אמורות להיות וגם לקראת הפלטפורמה העתידית של דיסני שתתחרה בנטפליקס, כנראה שגם הסרטים של מארבל יוצאו מהקטלוג של נטפליקס. כל המהלכים האלו תורמים לעליית הפיראטיות מחדש כי אם אתה צריך להירשם ולשלם לכמה שירותי צפייה אתה חוזר לנקודת ההתחלה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הצרה היא שאת מקומן של הסדרות המבוטלות יתפסו תוכניות עוד יותר דביליות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Kondo10

כמה נמוך עוד אפשר לרדת אחרי מארוול? איני יודע. אבל לך תדע.
יש עוד הרבה נושאים מעניינים שאפשר לגעת מהם. אבל הכי קל לרכב על ז'אנר
"פופולרי" כביכול...ולסחוט ממנו עוד כמה דולרים. למה לנסות דברים חדשים. כאן הבעיה.
יש עוד הרבה נושאים מעניינים שאפשר לגעת מהם. אבל הכי קל לרכב על ז'אנר
"פופולרי" כביכול...ולסחוט ממנו עוד כמה דולרים. למה לנסות דברים חדשים. כאן הבעיה.