היי,
כרגע אני טוחן עם Hario Skerton ידנית לקינטה (בריקה 2 כוסות ואקספרס 3 כוסות).
חשבתי לקנות מטחנה חשמלית, ראיתי המלצות על Ascaso i-mini.
האם השדרוג יהיה משמעותי מה-Hario בשימוש עם מקינטה? (מלבד נושא הנוחות כמובן).
האם המטחנה תהיה טובה בהמשך (שנה-שנתיים) עם מכונת אספרסו? גם מבחינת איכות הטחינה וגם מבחינת עמידות לאורך זמן.
מה האופציות הדומות מבחינת מחירים מלבד ה Ascaso ? ראיתי דגמים של Graef אבל אני מבין שלו יתאימו לאספרסו. הכיוון מבחינת תקציב היה בכלל לקנות i-mini משומשת אבל אני לא מוצא כאלו ביד2.
שבוע טוב,
בניה
מטחנה חשמלית למקינטה
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אני לא צופה שדרוג משמעותי מבחינת איכות הטחינה עבור מקינטה. בנוחות יהיה כמובן שדרוג עצום.bnayal כתב:כרגע אני טוחן עם Hario Skerton ידנית לקינטה (בריקה 2 כוסות ואקספרס 3 כוסות).
חשבתי לקנות מטחנה חשמלית, ראיתי המלצות על Ascaso i-mini.
האם השדרוג יהיה משמעותי מה-Hario בשימוש עם מקינטה? (מלבד נושא הנוחות כמובן)....
בהחלט כן. ה-i-mini טוחנת מספיק דק למכונות אספרסו ומניסיוני היא מטחנה עמידה מאוד.האם המטחנה תהיה טובה בהמשך (שנה-שנתיים) עם מכונת אספרסו? גם מבחינת איכות הטחינה וגם מבחינת עמידות לאורך זמן....
החיסרון העקרי של ה-i-mini הוא שאין לה טיימר. אם אתה מוצא ביד שניה מטחנות כגון קומפק K-3 או איבריטל אז כדאי לשקול אותן במקום. על הגראף קראתי ביקורות פחות טובות, אבל אני לא זוכר את הפרטים. אולי תוכל למצוא בחיפוש בפורום.מה האופציות הדומות מבחינת מחירים מלבד ה Ascaso ? ראיתי דגמים של Graef אבל אני מבין שלו יתאימו לאספרסו. הכיוון מבחינת תקציב היה בכלל לקנות i-mini משומשת אבל אני לא מוצא כאלו ביד2....