מטחנה חשמלית למקינטה

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
bnayal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי,

כרגע אני טוחן עם Hario Skerton ידנית לקינטה (בריקה 2 כוסות ואקספרס 3 כוסות).
חשבתי לקנות מטחנה חשמלית, ראיתי המלצות על Ascaso i-mini.
האם השדרוג יהיה משמעותי מה-Hario בשימוש עם מקינטה? (מלבד נושא הנוחות כמובן).
האם המטחנה תהיה טובה בהמשך (שנה-שנתיים) עם מכונת אספרסו? גם מבחינת איכות הטחינה וגם מבחינת עמידות לאורך זמן.
מה האופציות הדומות מבחינת מחירים מלבד ה Ascaso ? ראיתי דגמים של Graef אבל אני מבין שלו יתאימו לאספרסו. הכיוון מבחינת תקציב היה בכלל לקנות i-mini משומשת אבל אני לא מוצא כאלו ביד2.

שבוע טוב,
בניה

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #2 

bnayal כתב:כרגע אני טוחן עם Hario Skerton ידנית לקינטה (בריקה 2 כוסות ואקספרס 3 כוסות).
חשבתי לקנות מטחנה חשמלית, ראיתי המלצות על Ascaso i-mini.
האם השדרוג יהיה משמעותי מה-Hario בשימוש עם מקינטה? (מלבד נושא הנוחות כמובן).
...
אני לא צופה שדרוג משמעותי מבחינת איכות הטחינה עבור מקינטה. בנוחות יהיה כמובן שדרוג עצום.
האם המטחנה תהיה טובה בהמשך (שנה-שנתיים) עם מכונת אספרסו? גם מבחינת איכות הטחינה וגם מבחינת עמידות לאורך זמן.
...
בהחלט כן. ה-i-mini טוחנת מספיק דק למכונות אספרסו ומניסיוני היא מטחנה עמידה מאוד.
מה האופציות הדומות מבחינת מחירים מלבד ה Ascaso ? ראיתי דגמים של Graef אבל אני מבין שלו יתאימו לאספרסו. הכיוון מבחינת תקציב היה בכלל לקנות i-mini משומשת אבל אני לא מוצא כאלו ביד2.
...
החיסרון העקרי של ה-i-mini הוא שאין לה טיימר. אם אתה מוצא ביד שניה מטחנות כגון קומפק K-3 או איבריטל אז כדאי לשקול אותן במקום. על הגראף קראתי ביקורות פחות טובות, אבל אני לא זוכר את הפרטים. אולי תוכל למצוא בחיפוש בפורום.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”