Pixel 3

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

מישהו יודע מתי יביאו אותו לארץ ? ומי היבואן ?

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

אין יבואן רשמי למכשירי גוגל בישראל

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@NetanelAzu
·
אז מאיפה קונים?

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

@Guyagil
בחו"ל במדינות אירופה ספציפיות שבהן יש חנות רשמית של גוגל, או בארה"ב, או בארץ, מיבואן מקביל.

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@NetanelAzu
·
אתה יודכ במקרה מי היבואן הרשמי של מכשירי סוני בארץ?

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@Guyagil
·ישפאר, אבל מה הקשר סוני? הם טובים בהכל חוץ מבטלפונים...
אם אתה רוצה משהו באמת טוב ואיכותי, זה ה-OnePlus 6T שיוכרז ב-29.10 או ה-Xiaomi Mi Mix 3 שהוכרז אתמול, או ה-HTC U12 Plus, שכבר נמכר בארץ.

ולא כל כך הבנתי למה אתה נעול על אחריות יבואן רשמי? מה היא נותנת לך שאחריות יבואן מקביל לא נותן לך? כלום. חוץ מתקלות תוכנתיות, כל תיקון עולה מחיר מלא, ביבואן רשמי ומקביל כאחד.

ולא הייתי הכי ממליץ על הפיקסלים החדשים בלי קשר, בכל שנה צצות בעיות חדשות... כבר אין אמונה בחברה...
והשנה - פס ורוד לאורך כל המסך, כמו שקורה בגלקסים למיניהם.
זה קרה לאחד הסוקרים המוכרים והטובים ביותר - מרקוס (MKBHD).
https://mobile.twitter.com/MKBHD/status ... 3209550848

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

@NetanelAzu
·
יש ביקורות טובות על ה xperia xz3 החדש, ויש לו מסך הכי טוב בשוק והמפרט זהה לחלוטין ואפילו יותר טוב מהפלאפונים שאתה הצעת לי .. לא כל כך חשוב לי אחריות היבואן הרשמי פשוט הם עדיין לא הגיעו לארץ מאיזה שהיא סיבה , אז רציתי לברר עם היבואנים מתי יגיע לארץ ...

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

@NetanelAzu
·
אז אם מה שאתה אומר נכון אז כאילו אין הבדל בין אם אני מזמין מחול מחנות אמינה לבין לקנות בארץ ? אם אחריות באמת לא מכסה כלום ?

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

Guyagil כתב:@NetanelAzu
·
יש ביקורות טובות על ה xperia xz3 החדש, ויש לו מסך הכי טוב בשוק והמפרט זהה לחלוטין ואפילו יותר טוב מהפלאפונים שאתה הצעת לי .. לא כל כך חשוב לי אחריות היבואן הרשמי פשוט הם עדיין לא הגיעו לארץ מאיזה שהיא סיבה , אז רציתי לברר עם היבואנים מתי יגיע לארץ ...
...
·זה לא נכון. המסך של הגלקסי נוט 9 החזיק בתואר המסך הטוב ביותר עד לא מזמן והמסך של האיפון XS מקס זכה בתואר לאחרונה. בשני המקרים מדובר במסכי AMOLED של סמסונג.
בכל שנה מדובר במסכי הAMOLED של סמסונג.
הרוב הגדול של מסכי הOLED בשוק הסמארטפונים, הם של סמסונג.
זה לא כל כך משנה באיזה טלפון מדובר, כל עוד מדובר בטלפונים עדכניים עם מסך AMOLED של סמסונג, יש לך מסך מעולה.
מלבד ה-HTC U12 Plus, שמשום מה, בחרו שלא לשים מסך OLED גם בו, לשני הטלפונים האחרים שציינתי יש מסך אמולד של סמסונג.

תרצה לומר מה אתה בדיוק מחפש בטלפון? שאכוון אותך בצורה יותר טובה.
אם אתה מחפש את המפרט הכי טוב על הנייר וגם בפועל, אז הייתי ממליץ לך על ה-OP6T (קיצור של OnePlus 6T).
רוב הפרטים על הOnePlus 6T כבר ידועים, כמו מסך כמעט מלא לגמרי, רק עיגול קטן למעלה באמצע, בשביל מצלמה קדמית ואפרכסת; מסך אמולד טוב יותר; ציפוי זכוכית להגנת מסך הטלפון, בגרסה העדכנית והמתקדמת ביותר - Corning Gorilla Glass 6; סורק טביעות אצבע שמוטמע בתוך המסך; מצלמות טובות יותר; וסוללת 3700 מיליאמפר שנטענת מ-0% ל-100% בתוך 35 דקות בזכות טכנולוגיית טעינה ייחודית קיימת ומתקדמת עוד יותר, של Oppo (חברת האם של OnePlus), שגורמת לשני חלקים שווים של סוללה להטען בנפרד, רק בו זמנית (2÷3700=1850, 1850+1850=35 דק') לכל חלק לוקח 35 דקות להטען, אבל הם נטענים בו זמנית ולכן לשניהם בסה"כ לוקח 35 דקות להטען, מ-0% ל-100%.
אלה השיפורים המינמילים העיקריים שידועים עד כה שהטלפון הנ"ל משפר במעט מקודמו המעולה, שהוכרז השנה גם כן - ה-OP6.
ה-OP6 ידוע כטלפון האנדרואיד המהיר ביותר לכל הדעות ובאופן גורף וחד משמעי. כל שנה הטלפונים של וואנפלאס זוכים בתואר הזה, עוד לא ייצא הטלפון ששבר אותו.
החברה גם ייצאה בהצהרה שהיא מחוייבת מטעמה, לתת תמיכה בעדכוני אנדרואיד+עדכוני אבטחה, ל3 שנים וזה מתיישם בקרוב, כבר ב- והחל מה-OP3. יש שמבטיחות עדכוני אבטחה ל3 שנים, אבל אין אף חברה, מלבד גוגל ו-וואנפלאס, שמבטיחה עדכוני אנדרואיד ל3 שנים.

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

@NetanelAzu
·
תבדוק יש השוואות ביטיוב בין הxz3 ל נוט 9 שבו אומרים שהמסך של סוני טוב יותר.
סוני חברה מאוד לא מוערכת בתחום אבל מעולם לא היו להם תקלות ידועות , והמסך החדש משתמש בטכנולוגיית bravia שהם משתמשים בטלווזיות שלהם . והטלווזיות של סוני לדעתי הן מהטובות בעולם..
בכל מקרה תודה רבה על ההמלצות המפורטות אשקול גם אותם ,עניין הסוללה של ה6 t קורץ קצת ...
ולשאלתי השנייה , נראה לך שהאחריות בארץ לא שווה כלום ואין הבדל אם אני מזמין מחול ? כי אני שוקל .

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

·
אז אם מה שאתה אומר נכון אז כאילו אין הבדל בין אם אני מזמין מחול מחנות אמינה לבין לקנות בארץ ? אם אחריות באמת לא מכסה כלום ?
...
·אתה מתכוון: "ממוכר* אמין בקנייה מאתר אמין"? זה מאוד תלוי. יש מכשירים שמשתלם יותר לקנות ויש פחות, בגלל המע"מ ובגלל שאחרי הורדת מס הקנייה בארץ כבר לא כזה יקר בארץ...
זה גם תלוי בזמנים, אם המכשיר הושק לאחרונה אז בוודאי שלא משתלם להזמין מחו"ל כי המחירים יהיו יותר יקרים באתרים.
ויש מכשירים שפשוט חבל על המאמץ ובארץ זה ייצא לך כמו בהזמנה מחו"ל.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

·
תבדוק יש השוואות ביטיוב בין הxz3 ל נוט 9 שבו אומרים שהמסך של סוני טוב יותר.
סוני חברה מאוד לא מוערכת בתחום אבל מעולם לא היו להם תקלות ידועות , והמסך החדש משתמש בטכנולוגיית bravia שהם משתמשים בטלווזיות שלהם . והטלווזיות של סוני לדעתי הן מהטובות בעולם..
בכל מקרה תודה רבה על ההמלצות המפורטות אשקול גם אותם ,עניין הסוללה של ה6 t קורץ קצת ...
ולשאלתי השנייה , נראה לך שהאחריות בארץ לא שווה כלום ואין הבדל אם אני מזמין מחול ? כי אני שוקל .
...
·אין קשר בין טלוויזיה לטלפון, למחשבים, למקררים וכו' (אתה מבין לאן אני חותר...). כל עניין לגופו.
גם לLg יש את מסכי הOLED מהטובות ביותר בטלוויזיות, אבל מסכי ה-OLED שמייצרת Lg לטלפונים, שמסופקים בטלפונים מסויימים שלהם ושל חברות מסויימות אחרות, הם מהגרועים ביותר, עוד מהLg Flex 2, למרות שהם במגמת שיפור לאחרונה למיטב הבנתי, אבל עדיין לא ברמה של סמסונג. במסכי טלוויזיות המצב הפוך.
וסרטון לא מקצועי ביוטיוב לא מספיק. גם ב-Pixel 2 XL וב-Lg V30 נראה לעין לאנשים ביוטיוב שהמסך שלהם, שמסופק על ידי Lg נראה יותר טוב מהמסך של סמסונג, אבל כבר שמענו וראינו בפועל מה קרה ומה הייתה החוויה, במיוחד של משתמשים שהיה להם את ה-Pixel 2 XL, זה קרה לכולם, גם לחבר שקנו לו את המכשיר כמתנה. זה היה בלתי נסבל... לפי אתר מקצועי מתמחה וידוע, האתר קבע, על פי בדיקה מקצועית, שהמסך של הנוט 9 הוא הטוב ביותר ולאחריו האיפון XS מקס שלקח לו את התואר והגלקסי S10 שייצא בשנה הבאה וכנראה ייקח לו חזרה את התואר, כי זה מה שקורה בכל שנה וחוזר חלילה.
אבל שוב, זה באמת עניין של להסתכל על דקויות. כל עוד מדובר בטלפונים עדכניים עם מסך AMOLED של סמסונג, יש לך מסך מעולה. כל שנה סמסונג משפרים את מסך האמולד שלהם והמסך מתקדם משנה לשנה ומטלפון לטלפון, בכל הטלפונים שהמסך שלהם מסופק על ידי סמסונג.
ואין לסוני כל קשר בייצור המסך באקספיריה XZ3, המסך מסופק על ידי Lg.
בLg משתמשים בטכנולוגיית הP-OLED, בסמסונג משתמשים בטכנולוגיית הAMOLED, זה שתי שיטות שונות בהן מסך הOLED פועל. המסך של Lg יכול להראות לעין אולי יותר טוב אבל בפועל הוא לא.
טכנולוגיית הAMOLED טובה יותר כמובן.

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

@NetanelAzu
·
לא התכוונתי שתסתכל בעצמך על המסך ותבחון התכוונתי שתקשיב למה שהבן אדם אומר , אם המסך מיוצר על ידי lg אז מה ההבדל בין lg לבין sony ?
טכנולוגיית bravia זה סתם חרטה כאילו ? לכל חברה יש טאץ משלה בכל מה שקשור לדיספליי אלא אם כן זה חברות בלי טכנולוגיות חדשניות שקונות מסכים מאחרים
ובכל מקרה נוט 9 גדול מדי בשבילי , אני משתמש כל החיים באנדרואיד אז אני לא יעבור לios וייקח את הxs max , ושקצת תפעלתי בתצוגה בחנות פלאפון של סוני (xz premium ) מאוד התרשמתי , ומדובר בפלאפון מלפני כמעט שנתיים, ולא התצוגה שלו בשוטף היא לא 4k רק כאשר מפעילים תוכן ב4 k אפשר למקסם את הרזולוציה (למקרה שתגיד שהתצוגה שלו 4 k אז בגלל זה התלהבתי)
ותבדוק ביקורות כתובות באינטרנט שמהללים את המעבר של סוני לoled ושהמסך פנטסטי אז ככל הנראה הוא מספר 3 לאחר המכשירים שציינת מבחינת איכות מסך ( תוסיף גם hdr שמעולה לצפייה בנטפליקס, מפרט מכשיר דגל קלאסי ואמינות בחברה (אלא אם כן תשכנע אותי אחרת כי בחיים לא שמעתי על אכזבה במכשירי סוני ) .
למה בכל מקרה אתה כלכך אנטי סוני ?
ושלא תחשוב שאני אטום על מכשיר אחד ,יש לי מספיק הערכה למסכי ה amoled והפיצרים של סמסונג היה לי כבר 3 מכשירים שלהם .
לגבי הוואן פלוס 6 t באמת האופציה עניינה אותי ויכול להיות שאני ישקול אותה בהשוואתי מול הסוני .
הפיקסל 3 ירד מהפרק לאחר הבעיות שיש לחברה כמו שאמרת בעצמך

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

@Guyagil
·איפה רשום שנעשה שימוש בטכנולוגיית bravia בOLED שסופק על ידי Lg באקספיריה XZ3?
שימוש בHDR נעשה ברוב הטלפונים המתקדמים של היום, כמו הגלקסי S9/פלוס, Lg G7 ThinQ, גלקסי נוט 9, הOP6, שיאומי מי מיקס 3 וכו'... זה לא משהו שייחודי לסוני בטלפונים.
מהללים את סוני על המעבר לOLED כי זה צעד נכון. היא הייתה תקועה עד היום בLCD המיושן. גם לגבי HTC מקווים ומצפים שיעברו כבר לOLED אבל זה לא קורה בצער רב...
אולי תחשוב שאני קצת אנטי לגבי סוני, אבל ממש לא. כבר אמרתי לך, כל עניין לגופו. אם חברה מסויימת טובה בתחום מסויים זה לא אומר שהיא תהיה טובה בכל תחום אחר.
אני מאוד מעריך ומתרשם מהמוצרים של סוני, כמו הטלוויזיות שלה והסוני פלייסטיישן שלה, אבל מבחינתי, עד שלא יוכח לי אחרת, היא כמו Lg. טובה בכמעט הכל, חוץ מבסמארטפונים.
Lg הוכיחה את עצמה כבר יותר מדי פעמים כחברה לא אמינה ולא מהטובות ביותר שיש בשוק הסמארטפונים... כבר מזמן אין לה שם מפוצץ בארץ , וכבר הרבה שנים שאין לה שם מפוצץ בעולם, כמו שהיה לה פעם, בתחום הסמארטפונים.
לסמארטפונים של סוני גם לא חסר... הם היו סובלים מבעיות התחממות יתר, זכוכית אחורית שנסדקת/יוצאת מהמקום בגלל הדבקה זולה, מיקרופון שלא עובד... לא סתם היו לה ירידות במכירות והיא מיתגה את סדרת האקספיריה Z מחדש כסדרת אקספיריה XZ והצהירה שהיא תתמקד בדברים יותר חשובים (וגם ציינה אותם, אני רק לא זוכר...) משהתעסקה עד דגם האקספיריה Z האחרון.
היה לך אי פעם טלפון של סוני?
אולי משהו השתנה, אני לא יודע, אבל בכל מקרה יש אלטרנטיבות טובות יותר... הלוואי שיוכח לי אחרת ושהטלפונים של סוני יהיו ראויים לקנייה... תחרות זה תמיד דבר חיובי וטוב. שיהיה כמה שיותר אופציות ומגוון בשוק.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #15 

אני לא מבין מה ההיגיון לשלם מאות דולרים יותר עבור מצלמה (בהשוואה למשל למכשיר כמו ה-Pocophone) כשבכסף הזה אפשר לקנות מצלמה אמיתית שנכנסת לכיס ושנותנת עשרות יתרונות על המצלמה של הפיקסל.

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

@boren
זה כמו שאני יגיד סבבה אז נקנה גם mp3 מה צריך נגן מוסיקה מובנה בפלאפון? נוחות זאת התשובה, אנשים לא רוצים לפוצץ את הכיס שלהם ,כמה שיותר קטן דחוס ואיכותי -היום זה נחשב יותר טכנולוגי ויוקרתי
היום אתה חי בעידן שלרובנו יש פתאום חשק להוציא את הפלאפון ולצלם ,ב50 % מהמקרים הpocophone יכול להספיק, אבל שנכנסים לתוך הלילה /מנסים למקד את הפוקוס כדי שהתמונה תצא יפה/סלפי באיכות גבוהה ואני עוד יכול לחשוב על עוד אלף ואחת סטיואציות למה יש דרישה למצלמה איכותית בתוך הסמארטפון ..
ואת האמת אני לא מהאנשים שמצלמים הרבה פשוט מחפש אופציות שהן לא סמסונג או אפל (מנסה לגוון), עכשיו אני בונה על הסוני החדש.

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

@NetanelAzu
·https://www.sonymobile.com/il/products/ ... 3/display/
כאן ובכל ביקורת אפשרית , תוסיף גם את מנוע ה x reality שלהם ויש לך את המסך הכי טוב ,לפי כל הביקורות וההשוואות שראיתי. אולי amoled יותר בריא בגלל סיכון הצריבה של הoled ויכולותיו המדהימות בשמש ישירה אז לוקחים אותו כהמסך הטוב ביותר ובצדק, אבל שמדובר מהנאה טהורה מהתצוגה סוני שיחקו אותה השנה ,לפי כל הביקורות טוענים שליד הסוני הנוט והאייפון נראים כאילו "washed out display" שזה כביכול צבעים יותר חוורים וניגודיות קטנה יותר.
תוסיף לזה רמקולים מעולים סטריופונים של חברה כמו סוני שמתמחת גם בלי קשר במוצרי אודיו , טכנולוגיית dsee hx שמשפר רזולוציית קבצים דחוסים (מדבר על אודיו) מפרט חזק ומספק ,מצלמה שהיא יותר ממספקת (פה אני מודה שהאייפון והנוט לוקחים אותה בהליכה ) ואנדרואיד פאי החדש ויש לך סמארטפון ברמה של מכשיר דגל לכל דבר ועניין . ואם אתה רוצה לדבר על אמינות ,רוצה לדבר על הנוט 7 ? האייפונים הישנים יותר (7 ומטה ) שנהיים אטיים בצורה מחרידה לאחר כמה חודשים ? lg g4 שהלוח אם שלו נהרס אחרי שנה ? הגלאקסי 9 שמנתק שיחות ? לכל חברה יש מגרעות שמתגברים עליהם , אז זה שהזכוכית מאחורה של הסוני הייתה פעם קצת שבירה ,לא מהווה שום הצדקה לחוסר אמונה בחברה .
הסיבה העיקרית שלסוני היו הפסדים בקרב חטיבת הפלאפונים הן כי הן לא הציגו משהו חדש וטוב שהחזיק מים מול המכשירי דגל האחרים , כולם היו צעד אחד לפניה ,אייפון עם מהירות וחומרה פרימיום וסמסונג עם מסך אמולד אבל הפער הזה כבר הולך ומצטמצם והוא כבר כמעט לא מורגש.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

@Guyagil
·אני לא מבין, אתה מסתכל על מילים שהחברה כותבת באתר שלהם?
זה שהם כותבים דברים מפוצצים כמו שמות של טכנולוגיות שכנראה יש ברוב הטלפונים האחרים, רק בלי שם מפוצץ, לא אומר שהמסך הכי טוב שקיים.
טכנולוגיית "X-Reality" זה סתם שם מפוצץ לטכנולוגיית ה-HDR, כדי שתחשוב שזו טכנולוגייה טובה יותר וייחודית, אבל לא.
נגודיות של OLED בטלפונים המתקדמים של היום לא יכולה להמדד, כי היא כמעט שלא נראית לעין, לא משנה באיזה מסך OLED מדובר.
ואמולד לא אולי בריא יותר/מהווה פחות סיכונים, הוא פשוט משתמש בשיטת פיקסלציה טובה יותר. השיטת פיקסלציה בP-OLED שונה לגמרי.

אתה יכול לשלוח את הביקורות שאתה טוען שאומרים כל מיני דברים לטובת המסך של סוני? קצת הגזימו עם הטענה של ה"washed out display"...
לגבי המצלמה, אתה לא יכול להגיד את זה, אלא אם אתה מסתמך על משהו מוצדק שאתה יכול לשלוח אותו. לפי השנים האחרונות, סוני לא הייתה כל כך צולחת בצילום בטלפונים והיו יותר מוצלחים ממנה...
סוני חברה של מצלמות מקצועיות מעולות בתחום הצילום, אבל זה לא אומר שהיא תהיה טובה בזה גם בטלפונים. כל מקרה לגופו.
אנדרואיד פאי יש לOnePlus 6 עוד מלפני חודשיים-שלושה (הOP6T כבר יגיע עם אנדרואיד 9 ישירות מהקופסה) ומכשירי וואנפלאס מקבלים עדכוני אנדרואיד ל3 שנים, בניגוד לסוני.
הנוט 7 היה מקרה בודד שלא חזר על עצמו והייתה מעבר לכך סיבה מאוד ברורה ומקובלת שסמסונג הצהירה עלייה והיא דחיסת יתר של סוללה ענקית במכשיר שלא תואם לגודל הסוללה. החברה נראתה תחילה כלא אמינה, והחזירה לעצמה את האמינות כלא הייתה כבר בגלקסי S9 ובנוט 8, מי מאלה שדיברו על זה כל כך והתבלטו על זה כסיבה לא לקנות סמסונג זוכר את זה בכלל?...

פעם הייתי קונה סמסונג, אבל אישית אני לא אקנה יותר סמסונג עד שיישפרו את מהירות ויציבות הממשק שלהם לטווח הקצר והארוך, עם הזמן שאתה עם הטלפון זה נהיה יותר גרוע... דבר שלא קורה במכשירים כמו שיאומי, וואנפלאס, HTC ובעיקר מכשירים של חברות מוצלחות עם אנדרואיד נקי...
איפונים שכל שנה נהיים איטיים יותר בגלל התוכנה זה ידוע וגם אפל מודה בזה ועושה את זה בכוונה כדי כביכול "לא לגרום נזק לסוללת וביצועי המכשיר".
הLg G4 לא היחיד שידוע בכך ולא טענתי אחרת, בגלל שאלו בעיות גורפות וגם בטלפונים הבאים אחריה התגלו בעיות חומרה דומות/אחרות 8אני לא סומך עליהם יותר...
גלאקסי 9 שמתנתק משיחות? עוד לא שמעתי על זה/הכרתי מישהו שזה קרה לו. אם זו הייתה בעייה קיימת כנראה שהיא נפתרה על ידי עדכון תוכנה.
לא כל חברה מתגברת על מגרעות, גוגל ו-Lg דוגמאות טובות לכך עד שלא יוכיחו אחרת.
ויכול להיות שאתה צודק ומה שהיה עם סוני בעבר כבר לא רלוונטי להיום, אבל עוד לא הוכח לי אחרת...

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

@NetanelAzu
·
רק הצגתי לך את ה"מפרט" על הנייר , אני לא מתלהב ממילים מפוצצות ושתדע שה x reality נותן לקבצים שהם לא במקור hdr בוסט להגיע לרמה גבוהה, אין עוד פלאפון עם פיצ'ר כזה.
רצית ביקורות ? תרשום ביוטיוב xz3 vs כל פלאפון שעולה על רוחך ,כמובן שמול מפלצות כמו iphone xs הוא ייפול במהירות וביצועים , אך בוא לא נשכח את רמת המחירים . מבחינת תצוגה אין מבקר אחד שלא אמר the best display of 2018 to my opinion .
לא שמעת על ניתוקי השיחות ? לך לזאפ ותראה ביקורות , השוואות מחול לא יעזרו לך מכיוון שמדובר בחומרה שונה ובתקשורת מעט שונה.
ולרקורד שתדע שאפל השתמשו בהמון מכשירים בסנסורים של סוני בפלאפונים שלהם , כנראה סוני העדיפו להשקיע בתצוגה בשמע ובחומרה ופחות במצלמה ,כדי שמחירו לא יגיע לשמיים (לדוגמה הטלפונים של וואוי ) ... ואולי זה ישתנה כבר בדגם הפרימיום .
מול פלאפונים כמו הוואן פלוס 6 אין ספק שהמצלמה של סוני טובה יותר .
כל חברה יכולה לתרץ ללמה הפלאפון שלה לא עבד טוב , אפל עם שמירת אורח חיים וסמסונג עם סוללה שלא מתאימה למכשיר ויכול להיות שכך הדברים .
אך בסופו של דבר אין שום סיבה פרקטית לשלול לגמרי את המכשירים של סוני שגם הם מספקים תצוגת אנדרואיד מאוד נקייה ביחס לסמסונג .
דוגמה קטנה בקשר לתצוגה :

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

@Guyagil
·בכל המכשירים של אפל נעשה שימוש בחיישני המצלמה של סוני. רוב החברות משתמשות בחיישני המצלמה של סוני לטלפונים שלהם. הן פשוט יודעות לנצל אותם בצורה טובה יותר ולהפיק את מהן את המיטב. גוגל דוגמה מעולה, בפיקסלים שלהם.
שמח שרשמת "to my opinion". הנוט 9 והאיפון XS מקס נקבעו כמכשירים עם המסך הטוב ביותר כעובדה על פי בדיקה מקצועית ולא על פי סתם דעה לא מקצועית של איזה יוטיובר...
יש להרבה אנשים שאני מכיר את הגלקסי S9 ואין להם את הבעיה שאתה מציג הנ"ל... זו כנראה הייתה בעיית תוכנה שתוקנה על ידי עדכון תוכנה, כפי שכבר אמרתי.
לגבי המצלמה, של הוואנפלאס טובה יותר.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”