THE LAST OF US, המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לא ממש דובר על המשחק הזה כאן בפורום, לפחות לא בהרחבה.
אז לאור מבצעי HALOWEEN בחנויות הדיגיטליות של סוני, שם המשחק עולה כעת כ 40 שקלים, החלטתי לרשום עליו קצת.
המשחק מגיע מבית היוצר של חברת NAUGHTY DOG, זו שהביאה לנו את ג'ק ודקסטר, את סדרת אנצ'ארטד ועוד..
המשחק יצא במקור ל PS3, ובעידן ה PS4 קיבל גרסת REMASTERED שכוללת את ה DLC המעולה! שנקרא LEFT BEHIND.
בגרסת ה REMASTERED ישנם שיפורים גרפיים, כולל אפשרויות ל HDR, קיבוע FPS על חשבון רזולוציה גבוהה ולהיפך.
המשחק מספר סיפור, על העולם אחרי מגיפה פטרייתית, אשר מועברת ויראלית.
הפטרייה משתלטת על בני האדם, גודלת בתוכם, ותהליך הגדילה משפיע על האדם בכמה שלבים, עד לשלב הסופי בו גוף האדם מוכרע והופך לחלק בלתי נפרד מהצמיחה שלה וההתפשטות שלה בטבע.
בסיפור זה, נפגשים אדם (ג'ואל) וילדה מתבגרת (אלי) ויעברו מסע שיתחיל בהיכרות פושרת מאוד, במסע הם יחוו חוויות רבות ושונות, מה שיצליח לקרב ביניהם וליצור מערכת יחסים בה הם תלויים האחד בשנייה.
זהו מצב סיפור מהטובים בעולם הגיימינג, ולא אתבייש לומר שהסיפור מתעלה על ספרים וגם סרטים.
יש במשחק ובסיפור המון רגש, בהתחלה, במהלכו ובסופו.
היוצרים, כיוונו בדיוק לשם, וניתן להבין את ההשקעה שלהם שם כאשר משחקים את המשחק יותר מפעם אחת, וגם כאשר רואים את הסרטון המצורף מטה (רצוי לראות אותו אחרי סיום המשחק כמובן)
אני אישית שיחקתי במשחק כבר כמה פעמים, וזה המשחק היחיד שאני שיחקתי בו יותר מפעמיים-שלוש.
המשחק עשוי בצורה מעולה, עם רכבת הרים רגשית, עם גיימפליי מגוון של התגנבות או אקשן לבחירת השחקן, עם אויבים שהם לא ממש סתם זומבים, אלא קורבנות של המגיפה.
כל דמות שתפגשו במשחק היא דמות מיוסרת בצורה כזו או אחרת, בשל האובדן שחוו בעיקר, וכל אחת מהם משחקת משחק יוצא דופן, ומשפיעה על התקדמות הסיפור הכללי, ואף אחת מהן לא נמצאת רק "למלא חלל", כולן משפיעות על הרגש ועל הסיפור במשחק.
יש מערכת קרבות פנים אל פנים שהיא מרגישה מאוד מציאותית, וכל חבטה ביריב מורשת היטב בשלט ובסאונד.
והסאונד - מעולה, בין אם זה במערכת קולנוע ביתית ובין אם זה באוזניות.
הגרפיקה חדה, ברורה, יש דגש גדול מאוד על הסביבה וחשיבה עמוקה על השפעת הסביבה על הרגש של השחקן ומחשבותיו.
יש מערכת יצירה CRAFTING שאינה מורכבת מדי, ומאפשרת גיוון בבחירות של השחקן ביצירות שלו, לפי תחושתיו והאינסטינקטים, מכיוון שחלק מהמוצרים שאתה יוצר חולקים את אותם המשאבים.
האם אתה פצוע וחייב ליצור ערכת עזרה ראשונה במידי? או שאתה מעדיף ליצור עוד בקבוק תבערה לעבור שטח עויין?
זה מה שהופך את המשחקיות למעניינת למדי, שכן המשאבים במשחק אינם זמינים מאוד ויש לשקול שימוש בכל פריט ופריט.
המשחק מאפשר לך לעתים לשחק בשתי הדמויות, וכל דמות בעלת מערכת קרבות ייחודית, או נשק ייחודי.
ג'ואל - בו תשלוט רוב המשחק, הוא טיפוס ששולט באקדח, ובאגרופיו.
אלי לעומת זאת, תשלוט בחץ וקשת, וסומכת בעיקר על האולר הקפיצי שלה.
העלילה מתפתחת לאורך תקופה יחסית ארוכה, ובסוף המסע השחקן ירגיש כאילו עבר פרק זמן ארוך עם הדמויות, מה שממשיך את ההזדהות עימן עד הסוף של המשחק, ואף מעבר לו, שכן ההרחבה מספקת זווית נוספת (בעצם שתיים)
זווית אחת על אלי בתקופה שלפי שהכירה את ג'ואל, ומה שבנה את הגישה שלה לחיים.
וזווית נוספת על אלי, בתקופה בה היא מכירה את ג'ואל ויוצאת לפעולה מסויימת, שלא ארחיב עליה מפאת ספויילרים.
כשהמשחק יצא ל PS3, אני הייתי עם ה XBOX 360, וממש לא ידעתי מה פספסתי.
כן ידעתי שזה משחק מעולה, עם ביקורות משבחות, אך לא ממש הצלחתי להבין למה או מה פספסתי, גם לא מתוך ביקורות שראיתי ביוטיוב, או סרטוני גיימפליי.
זה משחק שצריך לשחק בו בשביל להבין אותו ואת ההשפעה שלו על הגיימר ועל עולם הגיימינג.
אז כל מי שיש לו מכשיר PS3 או PS4 - לא לפספס את יצירת המופת הזו, זה גיימינג ברמה הגבוהה ביותר, מבלי לעשות השוואות לז'אנרים אחרים כמובן.
ביקורת יפה של המשחק על ידי ANGRY JOE:
אז לאור מבצעי HALOWEEN בחנויות הדיגיטליות של סוני, שם המשחק עולה כעת כ 40 שקלים, החלטתי לרשום עליו קצת.
המשחק מגיע מבית היוצר של חברת NAUGHTY DOG, זו שהביאה לנו את ג'ק ודקסטר, את סדרת אנצ'ארטד ועוד..
המשחק יצא במקור ל PS3, ובעידן ה PS4 קיבל גרסת REMASTERED שכוללת את ה DLC המעולה! שנקרא LEFT BEHIND.
בגרסת ה REMASTERED ישנם שיפורים גרפיים, כולל אפשרויות ל HDR, קיבוע FPS על חשבון רזולוציה גבוהה ולהיפך.
המשחק מספר סיפור, על העולם אחרי מגיפה פטרייתית, אשר מועברת ויראלית.
הפטרייה משתלטת על בני האדם, גודלת בתוכם, ותהליך הגדילה משפיע על האדם בכמה שלבים, עד לשלב הסופי בו גוף האדם מוכרע והופך לחלק בלתי נפרד מהצמיחה שלה וההתפשטות שלה בטבע.
בסיפור זה, נפגשים אדם (ג'ואל) וילדה מתבגרת (אלי) ויעברו מסע שיתחיל בהיכרות פושרת מאוד, במסע הם יחוו חוויות רבות ושונות, מה שיצליח לקרב ביניהם וליצור מערכת יחסים בה הם תלויים האחד בשנייה.
זהו מצב סיפור מהטובים בעולם הגיימינג, ולא אתבייש לומר שהסיפור מתעלה על ספרים וגם סרטים.
יש במשחק ובסיפור המון רגש, בהתחלה, במהלכו ובסופו.
היוצרים, כיוונו בדיוק לשם, וניתן להבין את ההשקעה שלהם שם כאשר משחקים את המשחק יותר מפעם אחת, וגם כאשר רואים את הסרטון המצורף מטה (רצוי לראות אותו אחרי סיום המשחק כמובן)
אני אישית שיחקתי במשחק כבר כמה פעמים, וזה המשחק היחיד שאני שיחקתי בו יותר מפעמיים-שלוש.
המשחק עשוי בצורה מעולה, עם רכבת הרים רגשית, עם גיימפליי מגוון של התגנבות או אקשן לבחירת השחקן, עם אויבים שהם לא ממש סתם זומבים, אלא קורבנות של המגיפה.
כל דמות שתפגשו במשחק היא דמות מיוסרת בצורה כזו או אחרת, בשל האובדן שחוו בעיקר, וכל אחת מהם משחקת משחק יוצא דופן, ומשפיעה על התקדמות הסיפור הכללי, ואף אחת מהן לא נמצאת רק "למלא חלל", כולן משפיעות על הרגש ועל הסיפור במשחק.
יש מערכת קרבות פנים אל פנים שהיא מרגישה מאוד מציאותית, וכל חבטה ביריב מורשת היטב בשלט ובסאונד.
והסאונד - מעולה, בין אם זה במערכת קולנוע ביתית ובין אם זה באוזניות.
הגרפיקה חדה, ברורה, יש דגש גדול מאוד על הסביבה וחשיבה עמוקה על השפעת הסביבה על הרגש של השחקן ומחשבותיו.
יש מערכת יצירה CRAFTING שאינה מורכבת מדי, ומאפשרת גיוון בבחירות של השחקן ביצירות שלו, לפי תחושתיו והאינסטינקטים, מכיוון שחלק מהמוצרים שאתה יוצר חולקים את אותם המשאבים.
האם אתה פצוע וחייב ליצור ערכת עזרה ראשונה במידי? או שאתה מעדיף ליצור עוד בקבוק תבערה לעבור שטח עויין?
זה מה שהופך את המשחקיות למעניינת למדי, שכן המשאבים במשחק אינם זמינים מאוד ויש לשקול שימוש בכל פריט ופריט.
המשחק מאפשר לך לעתים לשחק בשתי הדמויות, וכל דמות בעלת מערכת קרבות ייחודית, או נשק ייחודי.
ג'ואל - בו תשלוט רוב המשחק, הוא טיפוס ששולט באקדח, ובאגרופיו.
אלי לעומת זאת, תשלוט בחץ וקשת, וסומכת בעיקר על האולר הקפיצי שלה.
העלילה מתפתחת לאורך תקופה יחסית ארוכה, ובסוף המסע השחקן ירגיש כאילו עבר פרק זמן ארוך עם הדמויות, מה שממשיך את ההזדהות עימן עד הסוף של המשחק, ואף מעבר לו, שכן ההרחבה מספקת זווית נוספת (בעצם שתיים)
זווית אחת על אלי בתקופה שלפי שהכירה את ג'ואל, ומה שבנה את הגישה שלה לחיים.
וזווית נוספת על אלי, בתקופה בה היא מכירה את ג'ואל ויוצאת לפעולה מסויימת, שלא ארחיב עליה מפאת ספויילרים.
כשהמשחק יצא ל PS3, אני הייתי עם ה XBOX 360, וממש לא ידעתי מה פספסתי.
כן ידעתי שזה משחק מעולה, עם ביקורות משבחות, אך לא ממש הצלחתי להבין למה או מה פספסתי, גם לא מתוך ביקורות שראיתי ביוטיוב, או סרטוני גיימפליי.
זה משחק שצריך לשחק בו בשביל להבין אותו ואת ההשפעה שלו על הגיימר ועל עולם הגיימינג.
אז כל מי שיש לו מכשיר PS3 או PS4 - לא לפספס את יצירת המופת הזו, זה גיימינג ברמה הגבוהה ביותר, מבלי לעשות השוואות לז'אנרים אחרים כמובן.
ביקורת יפה של המשחק על ידי ANGRY JOE:
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

שכחתי לציין שצריך להבין אנגלית בכדי שהוא ישאיר רושם טוב
צוחק צוחק...
צריך רק לא להיות שחקן PC ממורמר, זה הכל.
ובנימה רצינית יותר - ברור שיש את מי שחושב אחרת (מי שכבר שיחק)
כאן יש המלצה למי שלא, לשחק את המשחק ולבדוק לבד בעלות של כ 40 שקלים סה"כ.
צוחק צוחק...
כאן יש המלצה למי שלא, לשחק את המשחק ולבדוק לבד בעלות של כ 40 שקלים סה"כ.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בקלות בין המשחקים שהכי אהבתי בכל הזמנים. נתקלתי בלא מעט שלא אהבו אותו וכמעט תמיד הבנתי מהר למה - בכל המקרים שאני ראיתי תמיד היה מדובר בחסרי הסבלנות האלה עם אפס אכפתיות לסיפור/דמויות וכאלו שתמיד שאלו אותי "איך עושים SKIP ל- Cut-scene ?" כדי שיוכלו כבר לחזור לשחק. אין נכון ולא נכון ואין כאן הטעם שלי משובח יותר מהטעם שלך אלא הוא (כמו כמעט כל משחק אחר) לא מתאים לכל אחד ואחד.
גל, דווקא כן דובר עליו לא מעט בעבר, בעיקר בשרשור הראשי עליו, אך לא רק
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&t=167471
וכפי שרשמתי גם שם, הוא לא משחק מושלם. ואני אומר את זה כמעריץ שקנה את המקורי ל- PS3 ולאחר מכן את ההרחבה Left Behind (שאגב, גרסאת ה- Remasterd מכילה אותה בפנים אך לא כך היה בעבר) ולא מזמן אפילו רכשתי את המשחק שוב ל- PS4 ואני שומר אותו למועד קרוב יותר להשקת TLOU 2. אני מצפה בכליון עיניים לחלק שני ומחזיק אצבעות ש- Naughty Dog לא יהרסו אותו עם אג'נדת הפמינזם/SJW שהם פיתחו לעצמם בשנים האחרונות.
גל, דווקא כן דובר עליו לא מעט בעבר, בעיקר בשרשור הראשי עליו, אך לא רק
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&t=167471
וכפי שרשמתי גם שם, הוא לא משחק מושלם. ואני אומר את זה כמעריץ שקנה את המקורי ל- PS3 ולאחר מכן את ההרחבה Left Behind (שאגב, גרסאת ה- Remasterd מכילה אותה בפנים אך לא כך היה בעבר) ולא מזמן אפילו רכשתי את המשחק שוב ל- PS4 ואני שומר אותו למועד קרוב יותר להשקת TLOU 2. אני מצפה בכליון עיניים לחלק שני ומחזיק אצבעות ש- Naughty Dog לא יהרסו אותו עם אג'נדת הפמינזם/SJW שהם פיתחו לעצמם בשנים האחרונות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מתי תבין שיש שחקני PC בשילוב קונסולה.gal-cohen כתב:שכחתי לציין שצריך להבין אנגלית בכדי שהוא ישאיר רושם טוב![]()
צוחק צוחק...
כאן יש המלצה למי שלא, לשחק את המשחק ולבדוק לבד בעלות של כ 40 שקלים סה"כ....
שיחקתי ב-PS3 בזמנו, AI דפוק ברמות, צריך להיות אהבל כדי להיפסל.
ראיתי את השדרוג ל-PS4, מלבד קוסמטיקה לשיידרים בשקל תשעים, לא חידשו כלום.
כרגיל התפריט הקבוע של סוני, גוף שלישי, התגנבות, פעולה, הורה+ילד/ה... בדיוק כמו כל האקסלוסיביים של סוני.
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

@uribak
אני תוהה מתי תבין שאתה בשבילי כלום ושום דבר.
אתה טרול, וכבר ציינתי את העובדה שכל מה שאתה עושה זה לנסות לחרב דיוני קונסולות במקום לתרום בפורום pc.
זה עלוב ומגעיל, אתה לא עוזר לאף אחד ולא תורם כלום.
בקיצור שחרר אותי באמש'ך

אני תוהה מתי תבין שאתה בשבילי כלום ושום דבר.
אתה טרול, וכבר ציינתי את העובדה שכל מה שאתה עושה זה לנסות לחרב דיוני קונסולות במקום לתרום בפורום pc.
זה עלוב ומגעיל, אתה לא עוזר לאף אחד ולא תורם כלום.
בקיצור שחרר אותי באמש'ך
- Now_and_Then
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אחלה סקירה!
מבחינתי משחק מצויין. כיום כש90% מהמשחקים שיוצאים הם מולטיפליירס בצורה כזאת או אחרת, אנחנו חייבים עוד משחקים כאלו.
לא חסרה לי ביקורת על המשחק. הוא לא מושלם. האקספלורינג מוגזם בטירוף ואני לא אוהב שמשחקים לינארים מנסים להיות עולם פתוח, זה רק מעקב את ההתקדמות בעלילה.
אבל הסיפור והגימפליי מפצים על הכל ובגלל זה אני שם אותו בטופ אצלי. אני בטוח שמשחק ההמשך יהיה מצויין ואפילו יתעלה על הראשון.
נוטי דוג לא יודעים איך להוציא משחקים גרועים גם אם הם יתאמצו.
אפילו הDLC של אנצ'רטד 4 יותר טוב ומושקע מהרבה כותרי AAA אחרים בשוק.
מבחינתי משחק מצויין. כיום כש90% מהמשחקים שיוצאים הם מולטיפליירס בצורה כזאת או אחרת, אנחנו חייבים עוד משחקים כאלו.
לא חסרה לי ביקורת על המשחק. הוא לא מושלם. האקספלורינג מוגזם בטירוף ואני לא אוהב שמשחקים לינארים מנסים להיות עולם פתוח, זה רק מעקב את ההתקדמות בעלילה.
אבל הסיפור והגימפליי מפצים על הכל ובגלל זה אני שם אותו בטופ אצלי. אני בטוח שמשחק ההמשך יהיה מצויין ואפילו יתעלה על הראשון.
נוטי דוג לא יודעים איך להוציא משחקים גרועים גם אם הם יתאמצו.
אפילו הDLC של אנצ'רטד 4 יותר טוב ומושקע מהרבה כותרי AAA אחרים בשוק.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

הוא אכן לא מושלם, גם בעיניי. ה- AI בו לא כזה להיט ולא אהבתי את העובדה שהם עשו את האוייבים עיוורים לדמויות המשניות המלוות את הדמות הראשית. זה נוטה ליצור מצבים מגוכחים בהם הדמויות המשניות ממש נוגעות באויבים או נמצאים להם מתחת לאף והם לא מבחינים בהם מפני שאתה עדיין ב- Stealth ולא הבחינו בך. גם ה- AI לא תמיד עובד וגם פה ושם נוצרים מצבים קצת מצחיקים. בראיון עם ברוס סטרליי וניל דרוקמן בזמנו הם הסבירו שכל מערכת ה- AI שונתה לחלוטין מספר חודשים לפני שחרור המשחק. משהו במערכת הקודמת לא עבד לטעמם והם נאלצו לתכנת הכל מחדש. לדעתי האישית הם לא הספיקו ללטש ולבדוק אותה לחלוטין כדי לכסות את כל התרחישים האפשריים. לגבי העובדה שהאוייבים לא מבחינים בדמויות המשניות הם אמרו שזו העדפה אישית שלהם שכן הם לא רצו ליצור מצבים בהם הדמות המשנית תהרוס לגיימר נסיונות התגנבות בשום צורה או אופן. הדבר האחרון שהם רצו הוא שהמשחק יהפוך להיות למשימת ליווי אחת ארוכה ומייגעת בה השחקן כל הזמן נאלץ לשמור ולגונן על דמות משנית טיפשה אשר מסבכת אותו שוב ושוב בקרבות מיותרים. לדעתי האישית, היה פשוט אפשרי למצוא פתרון משכנע יותר שנותן פתרון לשתי הגישות.
אגב, ממליץ מאד לשחק את המשחק על HARD אחרת הוא יחסית "a walk in the park" לא הכי מאתגר..
בכל אופן, אצלי המשחק מנגן בעיקר על הרגש והחיבור לדמויות. הסיפור שלו די ג'נרי - להגיע עם אלי ממקום A למקום B, מהגטו בהסגר לבית החולים. מה שמרתק בו הם הדמויות. כל הדמויות בעיניי, כולל המשניות שפוגשים בדרך. ועל תשומת הלב לפרטים הקטנים, הדיאלוגים והאנימציה אין צורך להרחיב לדעתי.
רגע אחד.. איזה DLC יש לאנצ'רטד 4 ?!?
אגב, ממליץ מאד לשחק את המשחק על HARD אחרת הוא יחסית "a walk in the park" לא הכי מאתגר..
בכל אופן, אצלי המשחק מנגן בעיקר על הרגש והחיבור לדמויות. הסיפור שלו די ג'נרי - להגיע עם אלי ממקום A למקום B, מהגטו בהסגר לבית החולים. מה שמרתק בו הם הדמויות. כל הדמויות בעיניי, כולל המשניות שפוגשים בדרך. ועל תשומת הלב לפרטים הקטנים, הדיאלוגים והאנימציה אין צורך להרחיב לדעתי.
·Now_and_Then כתב: אפילו הDLC של אנצ'רטד 4 יותר טוב ומושקע מהרבה כותרי AAA אחרים בשוק....
רגע אחד.. איזה DLC יש לאנצ'רטד 4 ?!?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@gal-cohen
·
אה אוקיי, אבל הוא לא ממש DLC (או גם הרחבה) אלא משחק בפני עצמו. נמכר אפילו על דיסק פיזי נפרד ואין לו שום דרישה לעותק של אנצ'רטד 4 כדי לשחק בו, מה שנקרא הוא משחק "Standalone".
טוב לא חשוב ההגדרה כרגע, בכל אופן, גם כן אחלה משחק.
·
אה אוקיי, אבל הוא לא ממש DLC (או גם הרחבה) אלא משחק בפני עצמו. נמכר אפילו על דיסק פיזי נפרד ואין לו שום דרישה לעותק של אנצ'רטד 4 כדי לשחק בו, מה שנקרא הוא משחק "Standalone".
טוב לא חשוב ההגדרה כרגע, בכל אופן, גם כן אחלה משחק.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
לא דובר עליו הרבה? להיפך:
https://www.hometheater.co.il/vt167471.html
https://www.hometheater.co.il/vp2120469
וכו וכו.
גם בעינני המשחק הזה נכנס בקלות לרשימת עשרת המשחקים הכי טובים בכל הזמנים - בעיקר בגלל הכתיבה המדהימה, הדיאלוגים והאינטארקציה המבריקה בין הדמויות, פשוט רמה אחת מעל כל מה שהיה עד אז. נוטי דוג שוב הוכיחו שהם אומנים בבניית סיפור מצויין.
https://www.hometheater.co.il/vt167471.html
https://www.hometheater.co.il/vp2120469
וכו וכו.
גם בעינני המשחק הזה נכנס בקלות לרשימת עשרת המשחקים הכי טובים בכל הזמנים - בעיקר בגלל הכתיבה המדהימה, הדיאלוגים והאינטארקציה המבריקה בין הדמויות, פשוט רמה אחת מעל כל מה שהיה עד אז. נוטי דוג שוב הוכיחו שהם אומנים בבניית סיפור מצויין.
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

@Huber
ואני לא מצאתי את הדיונים הללו, אחרת כבר הייתי מקפיץ אחד מהם וזהו, ממש מוזר.
בכל מקרה, אכן מדובר בסיפור מעולה והחיבור בין הדמויות, והוא בהחלט לא לחסרי הסבלנות שרוצים רק לדלג על סרטוני המעבר, על אף שאפשרי לעשות זאת.
אולי בפעם הבאה אקפיץ מהארכיון את DEAD SPACE המעולה, כל כך אהבתי את המשחק הזה ואני חייב לחזור אליו בפעם הרביעית.
ואני לא מצאתי את הדיונים הללו, אחרת כבר הייתי מקפיץ אחד מהם וזהו, ממש מוזר.
בכל מקרה, אכן מדובר בסיפור מעולה והחיבור בין הדמויות, והוא בהחלט לא לחסרי הסבלנות שרוצים רק לדלג על סרטוני המעבר, על אף שאפשרי לעשות זאת.
אולי בפעם הבאה אקפיץ מהארכיון את DEAD SPACE המעולה, כל כך אהבתי את המשחק הזה ואני חייב לחזור אליו בפעם הרביעית.
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

@urik79
היי אורי
תעשה LOGOUT מהחנות האמריקאית וכנס לקישור של החנות האנגלית, כאן:
https://store.playstation.com/en-gb/pro ... ull%3Anull
מחירו 9.99 פאונד.
הייתי בטוח שהוא גם במבצע דומה בחנות האמריקאית, יתכן וכרגע לא.
בנוסף,
אם אתה מעוניין בעותק פיזי, אז יש לך כאן במחיר של 70 שקלים, המחיר כולל משלוח.
https://www.base.com/buy/product/the-la ... hitps4.htm
היי אורי
תעשה LOGOUT מהחנות האמריקאית וכנס לקישור של החנות האנגלית, כאן:
https://store.playstation.com/en-gb/pro ... ull%3Anull
מחירו 9.99 פאונד.
הייתי בטוח שהוא גם במבצע דומה בחנות האמריקאית, יתכן וכרגע לא.
בנוסף,
אם אתה מעוניין בעותק פיזי, אז יש לך כאן במחיר של 70 שקלים, המחיר כולל משלוח.
https://www.base.com/buy/product/the-la ... hitps4.htm
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

@urik79
אם אתה רוצה לרכוש את המשחק בחנות האנגלית - אז תצטרך יוזר אנגלי.
מצד שני, יש לך את אותו המבצע של HALOWEEN גם בחנות הישראלית, המחיר מעט גבוה יותר, עולה 55 שקלים.
https://store.playstation.com/en-il/pro ... TOFUS00000
אם אתה רוצה לרכוש את המשחק בחנות האנגלית - אז תצטרך יוזר אנגלי.
מצד שני, יש לך את אותו המבצע של HALOWEEN גם בחנות הישראלית, המחיר מעט גבוה יותר, עולה 55 שקלים.
https://store.playstation.com/en-il/pro ... TOFUS00000
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

אתה תמיד מוזמן לכל דיון בלי שום קשר!toxin כתב:גל, ברגע שתפתח דיון על DEAD SPACE, תהיה בטוח שתראה אותי שם. מבחינתי, משחק האימה הכי טוב בכל הזמנים....
בניגוד למישהו אחר כאן, הדעה שלך בנושא גיימינג בין אם זה PC או קונסולות נשמעת נייטראלית ויש עם מי לנהל שיח ודיון.
ולגבי המשחק, אני מסכים לגמרי, בין הטובים ביותר, אם לא הטוב ביותר (אני עדיין לא החלטתי בינו לבין מה שסיילנט היל גרם לי להרגיש)
ואני אפתח דיון לגביו בהמשך, רק חבל שהוא לא רלוונטי כעת, זה המשחק היחיד שדורש רימאסטר דחוף!
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לא הגעתי רחוק במשחק, בעיקר כי המכניקה של המשחק די עיצבנה אותי. מקווה יום אחד לסיים אותו.
בינתיים משחק הPS4 הכי טוב ששיחקתי בו הןא UNCHARTED 4, ו-HORIZON ZERO DAWN נראה מאוד מבטיח.
בינתיים משחק הPS4 הכי טוב ששיחקתי בו הןא UNCHARTED 4, ו-HORIZON ZERO DAWN נראה מאוד מבטיח.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.