סקרנות לציוד : ]
שלום
מוזיקאי מקצועי וחובב סאונד / אוזניות / ויניל ובכלל סאונד טוב שקוף ונעים.
יש לי M40X, SHP9500 , HIFIMAN400I
את ה400 אני מגביר עם FIIO Q1
מאוד מאוד אשמח לנסות ולהכיר ציוד טוב יותר/שונה בשביל הכיף ובשביל ללמוד עד כמה הסאונד יכול להשתפר מהסטאפ שיש לי. למשל :
AUDEZE LCD-X
HIFIMAN HE1000/Sundara/HE560
FOCAL UTOPIA/ELEX/CLEAR
BEYERDYNAMIC DT1990PRO
SENNHEISER HD58X/600/650/660/800
וכמובן מגברים טובים אבל גם מגברים שהם במסגרת התקציב שלי, למשל
SCHIIT ASGARD
או
VALHALLA
Bottlehead Crack
Darkvoice
העדפה למנורות כדי לשמוע איך ה400 שלי יגיבו להם ובכלל, מעולם לא שמעתי דרך מגבר מנורות : ]
בקיצור אם מישהו ירצה לעשות מפגש לא ארוך אני אשמח. מציע את האוזניות שלי להאזנה כמובן למי שמענין אותו
תודה מראש !
נראה כמו פורום מגניב : ]
מוזיקאי מקצועי וחובב סאונד / אוזניות / ויניל ובכלל סאונד טוב שקוף ונעים.
יש לי M40X, SHP9500 , HIFIMAN400I
את ה400 אני מגביר עם FIIO Q1
מאוד מאוד אשמח לנסות ולהכיר ציוד טוב יותר/שונה בשביל הכיף ובשביל ללמוד עד כמה הסאונד יכול להשתפר מהסטאפ שיש לי. למשל :
AUDEZE LCD-X
HIFIMAN HE1000/Sundara/HE560
FOCAL UTOPIA/ELEX/CLEAR
BEYERDYNAMIC DT1990PRO
SENNHEISER HD58X/600/650/660/800
וכמובן מגברים טובים אבל גם מגברים שהם במסגרת התקציב שלי, למשל
SCHIIT ASGARD
או
VALHALLA
Bottlehead Crack
Darkvoice
העדפה למנורות כדי לשמוע איך ה400 שלי יגיבו להם ובכלל, מעולם לא שמעתי דרך מגבר מנורות : ]
בקיצור אם מישהו ירצה לעשות מפגש לא ארוך אני אשמח. מציע את האוזניות שלי להאזנה כמובן למי שמענין אותו
תודה מראש !
נראה כמו פורום מגניב : ]
נערך לאחרונה על ידי Amazish ב 25/10/2018 23:39, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מנורות ו-Planars לרוב לא הולכים ביחד... וה-600 טכנית באותה הרמה של ה-400i..
חוץ מזה אם למגבר שלך יש Output Impedance גבוהה יחסית ביציאת האוזניות (כמו לרוב מגברי הרמקולים שיש להם יציאת אוזניות שכל מה שיש שם זה ניתוב של יציאות הרמקולים דרך נגדים להנחתת האות כדי שלא תפוצץ אוזניות 50Ohm ישר כשתעלה את הווליום ממגבר שמוציא למשל 50W לערוץ ב-8Ohm), סביר להניח שהסאונד לא נאמן למקור ולאיך שהאוזניות אמורות להשמע (לפחות במקרה של אוזניות נצילות עם התנגדות נמוכה כמו כל האוזניות שלך).
חוץ מזה אם למגבר שלך יש Output Impedance גבוהה יחסית ביציאת האוזניות (כמו לרוב מגברי הרמקולים שיש להם יציאת אוזניות שכל מה שיש שם זה ניתוב של יציאות הרמקולים דרך נגדים להנחתת האות כדי שלא תפוצץ אוזניות 50Ohm ישר כשתעלה את הווליום ממגבר שמוציא למשל 50W לערוץ ב-8Ohm), סביר להניח שהסאונד לא נאמן למקור ולאיך שהאוזניות אמורות להשמע (לפחות במקרה של אוזניות נצילות עם התנגדות נמוכה כמו כל האוזניות שלך).
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
היי
תודה על התגובה
מסכים עם כל מה שכתבת.
- ההגברה היא החלק החלש כרגע ב"מערכת" אוזניות הצנועה שלי. זה ברור. הFIIO וה NAD עושים עבודה יפה. וזה הסאונד הכי טוב ששמעתי באוזניות עד עכשיו. לכן גם בכלל כתבתי למעלה על הרצון לשמוע במגברים טובים יותר.
- הזדמן לי לשמוע לזמן קצר HD650 אבל אשמח להכיר יותר לעומק. מהאזנה קצרה מדובר על צליל קצת פחות חלק ומפורט מה400i אבל זה חלק מהכיף... לנסות להבין מה כל אחת עושה למוזיקה.
- ה400i נצילות על הנייר אבל בפועל צריכות קצת שרירים כדי להיפתח. לכן הNAD עוזר במוזיקה שהקולטה או עם MASTERING בעוצמה נמוכה.
- בפורום HEADFI הסבירו לי [כי אני כמובן לא מומחה אלקטרוניקה] שדווקא TUBE AMPS יכולים להישמע מעולה עם PLANARS אם הם בנויים באיכות ואם הם OTL. OUTPUT TRANSFORMERLESS. כנראה גם ענין של טעם
שוב תודה
תודה על התגובה
מסכים עם כל מה שכתבת.
- ההגברה היא החלק החלש כרגע ב"מערכת" אוזניות הצנועה שלי. זה ברור. הFIIO וה NAD עושים עבודה יפה. וזה הסאונד הכי טוב ששמעתי באוזניות עד עכשיו. לכן גם בכלל כתבתי למעלה על הרצון לשמוע במגברים טובים יותר.
- הזדמן לי לשמוע לזמן קצר HD650 אבל אשמח להכיר יותר לעומק. מהאזנה קצרה מדובר על צליל קצת פחות חלק ומפורט מה400i אבל זה חלק מהכיף... לנסות להבין מה כל אחת עושה למוזיקה.
- ה400i נצילות על הנייר אבל בפועל צריכות קצת שרירים כדי להיפתח. לכן הNAD עוזר במוזיקה שהקולטה או עם MASTERING בעוצמה נמוכה.
- בפורום HEADFI הסבירו לי [כי אני כמובן לא מומחה אלקטרוניקה] שדווקא TUBE AMPS יכולים להישמע מעולה עם PLANARS אם הם בנויים באיכות ואם הם OTL. OUTPUT TRANSFORMERLESS. כנראה גם ענין של טעם
שוב תודה
גם אני הייתי שמח להאזין לעוד אזניות.
הייתי שמח לשמוע עוד חוות דעת על SENNHEISER ?, ועל המלצות לאזניות אחרות מהסדרה במקום ה 6xx ?
אני אישית מעריץ של Beyerdynamic (מאוד הייתי רוצה לכסות את כל האזניות שלהן) ורוצה להגיע לאזניות Stax
חחח, חלומות
הייתי שמח לשמוע עוד חוות דעת על SENNHEISER ?, ועל המלצות לאזניות אחרות מהסדרה במקום ה 6xx ?
אני אישית מעריץ של Beyerdynamic (מאוד הייתי רוצה לכסות את כל האזניות שלהן) ורוצה להגיע לאזניות Stax
חחח, חלומות
·Amazish כתב:בטוח כולם אוהבים ושומרים על הפרטיות שלהם
אבל אם למישהו יש AUDEZE LCD כלשהן וגם אוהב להשמיע אותן למישהו זר לחלוטין שמשוגע על סאונד כמוהו אני אהיה אסיר תודה ואם ירצה גם אקנה לו קפה וקוראסון : ]...
דווקא ממש לא.. אתה חושב שאין מפגשי אוזניות וציוד היי אנד שקשור לאוזניות? בוודאי שיש, גם אם מדובר במפגשים צנועים של שניים, שלושה או ארבעה אנשים, אבל כמות הציוד שעל השולחן יחדיו כנראה לא הייתה מביישת מפגש קטן בהד פי. עם 30-40 זוגות של אוזניות דגל בעלות כוללת אסטרונומית, ומגברים ודאקים ברמות הכי גבוהות.
חלק מהאנשים הללו כלל לא פעילים כאן בפורום ופעילים בעיקר בהד-פי.
בכל מקרה, אם לומר בעדינות, מי שמחזיק אוטופיה וhe1000 בארסנל ודאק של קורד או ps אודיו, הדבר האחרון בעולם כולו שמעניין אותו זה m40x ופיו q1: )
זה כמו לבוא עם פיקנטו למפגש של פרארי. צריך לקחת בחשבון שמפגשים מסוג זה הם מפגשי אודיו, ז"א מפגשים עניניים לא רק חברתיים, ולא סביר בעליל שמישהו עם ציוד קצה יזמין אותך למפגש אחד על אחד עם הציוד הבסיסי הזה.
אם זה יקרה, אז כנראה שהוא יאמר לך פשוט להגיע בלי שום ציוד כי הוא עושה זאת רק בגלל הקפה והקוראסון
בנוסף וזה היבט מאוד מאוד חשוב - להרים סטאפ כזה של ציוד עם כל החומרה, והחיווט, ולהיסחב של כמות ציוד גדולה כ"כ של ציוד דורשת לוגיסטיקה לא פשוטה זה די סיוט לביצוע.. אז באופן אירוני גם אם יש ברשותך ציוד איכותי בהרבה, כדי להזיז אנשים שכבר שמעו ומכירים את הרוב ממילא יהיה מאוד קשה ותצטרך ציוד מאוד רציני בשביל לעשות זאת.
הדרכים היחידות כנראה שתוכל להאזין לציוד קצה הן:
א' - במפגש רחה היקף בסגנון הד פיי עם כמות גדולה של אנשים וציוד, מה שלא יקרה פה כנראה לעולם משלל סיבות.
ב' - מפגש בחנות אודיו כלשהיא כמו שיש פה מידי פעם, שזו הזדמנות סופר נדירה לאנשים כמוך לקבל בדיוק את מה שהם רוצים- האזנה לחלק קטן של ציוד היי אנד אמיתי, ואני באמת מוריד את הכובע לחנות שעושה זאת כי אני בספק אם אי פעם מישהו יצא משם עם איזה אוזניה יוקרתית בעקבות זאת, וזה בעיקר התנדבות ראויה של החנות.
וג' - כמובן להחזיק בציוד כזה ולעניין אנשים עם ציוד באותה הרמה.
· הכל ידוע וברור...! ; ]
בגלל שאני חדש פה ובגלל שאני סקרן לשמוע דרך ציוד מיוחד אני מנסה לבדוק אם יש מישהו שאוהב להשמיע דרך הציוד שלו. לא מזיק לשאול!
ברור לי שהציוד שלי לא מפתה מבחינת השוואה וכולי. צריך להתחיל איפהשהו.
אולי חבל שלא נסעתי ללונדון בקיץ ל canjam
למישהו בפורום יש מגבר schiit כלשהו?
בכל מקרה תודה על התגובות
בגלל שאני חדש פה ובגלל שאני סקרן לשמוע דרך ציוד מיוחד אני מנסה לבדוק אם יש מישהו שאוהב להשמיע דרך הציוד שלו. לא מזיק לשאול!
ברור לי שהציוד שלי לא מפתה מבחינת השוואה וכולי. צריך להתחיל איפהשהו.
אולי חבל שלא נסעתי ללונדון בקיץ ל canjam
למישהו בפורום יש מגבר schiit כלשהו?
בכל מקרה תודה על התגובות
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא מזיק לשאול אבל מוזיקה זה עניין אישי. צרוף של אוזניות, מגבר, מקור ומוזיקה הוא משהו שמהווה סך הגדול מחלקיו. לי כבר קרה שהאזנתי לאזניות מסוימות וקיבלתי תחושה שונה לחלוטין בהאזנה שניה ושלישית. כך שלמשל אני לא הייתי מבסס חוות דעת על האזנה חד פעמית ובטח שלא עם ציוד של מישהו אחר או בתערוכה.
לדעתי יש לא מעט אנשים בארץ שברשותם מגברים של Schiit. אני אישית לא מתחבר אליהם אבל זה לא אומר שהם לא יתאימו לטעם שלך.
לדעתי יש לא מעט אנשים בארץ שברשותם מגברים של Schiit. אני אישית לא מתחבר אליהם אבל זה לא אומר שהם לא יתאימו לטעם שלך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
נכון ! מוזיקה זה מאוד מאוד אישי.
חבר'ה אני חש נימה של עקיצה בחלק מהתגובות ולא רואה סיבה...
אני בסה"כ רוצה לשמוע בציוד טוב כי יש לי את השריטה הזו ! ולשמוע את הטכנולוגיה המגניבה הזו : ]
על כל ענין הטעם - בואו לא ניכנס לזה, זה לא נושא השאלה : ]
יש לי אזניים טובות ואני סומך עליהן.
מענין אותי לשמוע דרך ציוד מענין ואיכותי - זהו. לא עומד לגבש חוות דעת מהאזנה אחת. נקודה טובה וטוב שהעלית זאת. טעם גם משתנה עם הזמן מנסיון.
ו SCHIIT כנראה [לא יודע עדיין] נותנים תמורה יפה למחיר.
הייתי מאוד שמח לשמוע את ה VIOLECTRIC ואת ה ELEX שלך : ] וואו !
חבר'ה אני חש נימה של עקיצה בחלק מהתגובות ולא רואה סיבה...
אני בסה"כ רוצה לשמוע בציוד טוב כי יש לי את השריטה הזו ! ולשמוע את הטכנולוגיה המגניבה הזו : ]
על כל ענין הטעם - בואו לא ניכנס לזה, זה לא נושא השאלה : ]
יש לי אזניים טובות ואני סומך עליהן.
מענין אותי לשמוע דרך ציוד מענין ואיכותי - זהו. לא עומד לגבש חוות דעת מהאזנה אחת. נקודה טובה וטוב שהעלית זאת. טעם גם משתנה עם הזמן מנסיון.
ו SCHIIT כנראה [לא יודע עדיין] נותנים תמורה יפה למחיר.
הייתי מאוד שמח לשמוע את ה VIOLECTRIC ואת ה ELEX שלך : ] וואו !
הייתי באותו מקום לא מזמן. למזלי בדיוק באותה תקופה אירגנו מפגש פורום אצל מאסטרו אודיו ויצא לי להכיר בו אנשים נחמדים ולהתנסות בציוד הייאנד. אם זה שווה בשבילך משהו ואתה באיזור באר שבע, אתה מוזמן לקפוץ ולתת האזנה לHD650 מוגברות דרך Fostex HP-A4BL
Balanced הוא חיבור ההגברה הכי חזק שיש לי.
יש לי כמות אזניות גדולה, בחיבור הזה אני מחבר את:
Sennheiser HD6xx
Beyerdynamic T1, DT880
שאר האזניות שלי מהליגה הנמוכה.
כמו כן יש לי אזניות אלקטרוסטטיות ווינטג' שרצות דרך הרסיבר:
Stax sr-Lambda, sr-30
Beyerdynamic ET1000
עניין אותי, למה אתה מתעניין ב DT1990 ? שמעתי עליהן מלא דברים טובים (וגם רעים האמתי)
יש לי כמות אזניות גדולה, בחיבור הזה אני מחבר את:
Sennheiser HD6xx
Beyerdynamic T1, DT880
שאר האזניות שלי מהליגה הנמוכה.
כמו כן יש לי אזניות אלקטרוסטטיות ווינטג' שרצות דרך הרסיבר:
Stax sr-Lambda, sr-30
Beyerdynamic ET1000
עניין אותי, למה אתה מתעניין ב DT1990 ? שמעתי עליהן מלא דברים טובים (וגם רעים האמתי)
נשמע מדהים
אכן הדיבור הוא שBALANCED יותר מהכל - יותר נקי, יותר מופרד, יותר חזק ויותר טוב : ]
מתעניין לשמוע את 1990 כי הן כנראה מהטובות אם לא הכי טובות בתחום מחיר שלהן. לפי טעם כמובן. וגם כי מהקצת שניסיתי את ה770 או 880 אהבתי את הנוחות, הצליל ואיכות הבניה. הן עשויות ובנויות באיכות כל כך גבוהה שלחברות האחרות יש מה ללמוד מהם. זו נקודה שחשובה לי, גם לעתיד. וגם זה עושה תחושה של עמידות.
וכנראה הקפיצה באיכות לדגם 1990 היא גדולה מאוד יחסית לדגמים מתחת. שוב רק ממה שאני שומע ברשת. בקיצור מסקרן
אכן הדיבור הוא שBALANCED יותר מהכל - יותר נקי, יותר מופרד, יותר חזק ויותר טוב : ]
מתעניין לשמוע את 1990 כי הן כנראה מהטובות אם לא הכי טובות בתחום מחיר שלהן. לפי טעם כמובן. וגם כי מהקצת שניסיתי את ה770 או 880 אהבתי את הנוחות, הצליל ואיכות הבניה. הן עשויות ובנויות באיכות כל כך גבוהה שלחברות האחרות יש מה ללמוד מהם. זו נקודה שחשובה לי, גם לעתיד. וגם זה עושה תחושה של עמידות.
וכנראה הקפיצה באיכות לדגם 1990 היא גדולה מאוד יחסית לדגמים מתחת. שוב רק ממה שאני שומע ברשת. בקיצור מסקרן
לא מצאתי מתחרה ל DT880 מכל הפתוחות.
אולי ה DT100 מתקרבת אליהם.
פשוט הסאונד יוצא מאוד נוח ומדלל את הבאס וכל ההדף שהדרייבר יוצר.
מה שלא עושים באף אוזנייה אחרת שאני מכיר. כי כמובן שלאף יוצר אזניות אין את האומץ לשים שכבת בד כל כך עבה מעל לדרייבר.
עשיתי את המוד הפשוט מD880 ל DT990 ובאמת שלא אהבתי את הצליל, אכן ביחס ל DT880 זה מרגיש כמו מסור
לגבי איכות בנייה אני לא אוהב את הסגנון של BEYER כי הוא נראה לי דיי פשוט בחלק שמחבר בין הקשת לקנים.
לגבי ה BALANCED הרבה חברי פורום כבר יצאו עלי על זה, אז למדתי את הלקח:
ב BALANCED מדובר כולה על תוספת הגברה.
הבעיה היא ש... אם מדובר על אזניות פסיביות, מה שרוב האזניות של חברי הפורום הן כאלו אז בפועל:
- אתה יוצר מצב שבו הכבל שלך חשוף ליותר רעשים, בגלל שיש 4 אותות ל4 כבלים.
- אתה יוצר יותר אותות שעוברים לך דרך הכבל, כלומר 4 אותות ולא 2 + סיכוך/ GND
אז במצב STR פסיבי אתה מעביר 2 אותות ויש לך גם אפשרות לקנות כזה כבל שמאפשר סיכוך בין 2 האותות לסביבה.
אבל בגלל ההשקעה היקרה בכבלים... השתמשתי בכבלים האיכותיים רק לחיבור ה BALANCED לכבל XLR 4PIN (וכנראה שאסתפק רק במתאם ל STR) וככה על אף חיבור המתאם ... יהיו לי כבלים בהם כל אות מסוכך.
אבל בגדול זו כבר סתם פנטיות.
אם הבנתי נכון, ואשמח אם מישהו יסביר לי את זה, באזניות SENNHEISER HE1 יש את יחידת ההגברה עצמה כ1cm מהדרייבר עצמו.
ולדעתי היא זאת שממירה את אות ה BALANCED לאות שהולך לדרייבר עצמו.
אבל אלו אזניות שעולות 50,000$
עוד משהו על ה BALANCED בגלל שהחיבור יוצר צליל חזק יותר ונותן יותר הגברה, אז אני יותר נהנה להקשיב דרכו.
מבחינה סכמתית, לא אמור להיות שינוי בצליל לא ב XLR ולא STR במידה ויכולות ההגברה זהות.
אולי ה DT100 מתקרבת אליהם.
פשוט הסאונד יוצא מאוד נוח ומדלל את הבאס וכל ההדף שהדרייבר יוצר.
מה שלא עושים באף אוזנייה אחרת שאני מכיר. כי כמובן שלאף יוצר אזניות אין את האומץ לשים שכבת בד כל כך עבה מעל לדרייבר.
עשיתי את המוד הפשוט מD880 ל DT990 ובאמת שלא אהבתי את הצליל, אכן ביחס ל DT880 זה מרגיש כמו מסור
לגבי איכות בנייה אני לא אוהב את הסגנון של BEYER כי הוא נראה לי דיי פשוט בחלק שמחבר בין הקשת לקנים.
לגבי ה BALANCED הרבה חברי פורום כבר יצאו עלי על זה, אז למדתי את הלקח:
ב BALANCED מדובר כולה על תוספת הגברה.
הבעיה היא ש... אם מדובר על אזניות פסיביות, מה שרוב האזניות של חברי הפורום הן כאלו אז בפועל:
- אתה יוצר מצב שבו הכבל שלך חשוף ליותר רעשים, בגלל שיש 4 אותות ל4 כבלים.
- אתה יוצר יותר אותות שעוברים לך דרך הכבל, כלומר 4 אותות ולא 2 + סיכוך/ GND
אז במצב STR פסיבי אתה מעביר 2 אותות ויש לך גם אפשרות לקנות כזה כבל שמאפשר סיכוך בין 2 האותות לסביבה.
אבל בגלל ההשקעה היקרה בכבלים... השתמשתי בכבלים האיכותיים רק לחיבור ה BALANCED לכבל XLR 4PIN (וכנראה שאסתפק רק במתאם ל STR) וככה על אף חיבור המתאם ... יהיו לי כבלים בהם כל אות מסוכך.
אבל בגדול זו כבר סתם פנטיות.
אם הבנתי נכון, ואשמח אם מישהו יסביר לי את זה, באזניות SENNHEISER HE1 יש את יחידת ההגברה עצמה כ1cm מהדרייבר עצמו.
ולדעתי היא זאת שממירה את אות ה BALANCED לאות שהולך לדרייבר עצמו.
אבל אלו אזניות שעולות 50,000$
עוד משהו על ה BALANCED בגלל שהחיבור יוצר צליל חזק יותר ונותן יותר הגברה, אז אני יותר נהנה להקשיב דרכו.
מבחינה סכמתית, לא אמור להיות שינוי בצליל לא ב XLR ולא STR במידה ויכולות ההגברה זהות.
נייס !
כתבת על כמה נושאים מענינים מאוד. ובחלק מהם אני בחלט לא מבין כלום ושמח ללמוד.
ה HE1 הן אלקטרוסטטיות ומקבלות וולט גבוה ישר אל האוזניה עד כמה שאני יודע. שיטת עבודה והפקת צליל שונה מדינמי או פלנרי. מי לא היה רוצה להאזין איתן
לגבי סוג הכבלים אקרא מה שכתבת עוד כמה פעמים לנסות להבין. תודה על המידע!
למה "יצאו עלייך" חברי פורום? מקווה שבצורה יפה וכדי לתת מידע : ]
אני שומע ברשת כאלה שטענים ש BALANCED גם תורם ל IMAGING ו SOUNDSTAGE....
יש 880, 990 ויש 1990. האם יצא לך לשמוע את האחרונות? הרבה אומרים שהן קפיצה של ממש באיכות.
אני חושב שדווקא הפשטות בבניה במקרה הזה זו נקודה חיובית מאוד. החלקים הם ממתכת. יש תחושה של מסיביות ושאין סיכוי לשבר. לי יש HIFIMAN ולאחרונה שלחו לי HEADBAND חדש [חינם תוך 5 ימים] כי שלי נסדק.... הסאונד חלום. הבניה פחות. כידוע. סיכוי שדבר כזה יקרה עם BEYER נמוך כנראה.
תודה על המידע !
כתבת על כמה נושאים מענינים מאוד. ובחלק מהם אני בחלט לא מבין כלום ושמח ללמוד.
ה HE1 הן אלקטרוסטטיות ומקבלות וולט גבוה ישר אל האוזניה עד כמה שאני יודע. שיטת עבודה והפקת צליל שונה מדינמי או פלנרי. מי לא היה רוצה להאזין איתן
לגבי סוג הכבלים אקרא מה שכתבת עוד כמה פעמים לנסות להבין. תודה על המידע!
למה "יצאו עלייך" חברי פורום? מקווה שבצורה יפה וכדי לתת מידע : ]
אני שומע ברשת כאלה שטענים ש BALANCED גם תורם ל IMAGING ו SOUNDSTAGE....
יש 880, 990 ויש 1990. האם יצא לך לשמוע את האחרונות? הרבה אומרים שהן קפיצה של ממש באיכות.
אני חושב שדווקא הפשטות בבניה במקרה הזה זו נקודה חיובית מאוד. החלקים הם ממתכת. יש תחושה של מסיביות ושאין סיכוי לשבר. לי יש HIFIMAN ולאחרונה שלחו לי HEADBAND חדש [חינם תוך 5 ימים] כי שלי נסדק.... הסאונד חלום. הבניה פחות. כידוע. סיכוי שדבר כזה יקרה עם BEYER נמוך כנראה.
תודה על המידע !