כיירים אינדוקציה Bauknecht

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
koby50 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 483
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי
אני מחפש כיירים טובות לבישול אינדוקציה שניתן יהיה לשים 4 סירים גדולים במקביל , שהם לא יידחסו על הכיירה
מצאתי את הכיירים האלו
כיירים

רציתי לדעת איך הם ? בתור כיירים חשוב לציין אם יש לכם דגם טוב להביא בבקשה שיהיה תלת פאזי
ודבר נוסף אני מחפש בתקציב של עד 5 אלף לא יותר.
כל מה שראיתי באינטרנט מגביל אותי בסירים קטנים או גדולים ודווקא הכיירים האלו לא מוגבלות
חשוב שלא יהיה גם בגודל סטדנרטי זאת אומרת מעל 60 אני צריך.
תודה לעונים

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #2 

תלוי למה אתה מתכוון ב-4 סירים גדולים, כי אם מדובר ממש בסירי מרק גדולים כאלה, זה לא יכנס גם פה. שים לב שבאינדוקציה, כל חלק של הסיר שלא נמצא ממש על איזור החימום לא מקבל חימום ישיר כלל, והוא יתחמם משמעותית לאט יותר משאר חלקי הסיר (כלומר יווצרו לך הבדלי טמפרטורות בסיר).
מעבר לכך, שים לב שברוב כירי האינדוקציה, אתה לא מסוגל להפעיל את כל האיזורים בעוצמה מלאה בו זמנית (מבחינת צריכת חשמל כוללת של הכיריים. תבדוק את סך ההספק של כל האיזור, תסכום ותראה שזה יותר מההספק הכללי שהכיריים מסוגלות להגיע אליו).

יש לי הצעה קצת יותר חריגה, אבל היא היחידה שמסוגלת באמת לאפשר לך להכניס כמה סירים שאתה רוצה ולהפעיל את כולם במקסימום עוצמה.
קח כיריים טובות כלשהן, ותשלים עוד יחידה או שתיים של כירות אינדוקציה ניידות כמו אלה:
https://www.amazon.co.uk/Tefal-IH201840 ... 00ER445UQ/

כשאתה צריך לבשל עם כמה סירים במקביל, פשוט תוציא את אלה מהארון, ושים את הסירים שלא נכנסים על הכיריים הרגילים על אלו.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”