התייעצות באשר לרכישת מסךoled
שלום לכולם,
מזה זמן רב שאני "משתוקק" לגבי רכישת מסך oled.
מאחר ובעבר המחירים היו גבוהים למדי וכיום מעט שפויים יותר ,אני דיי סגור על כך שאני אקנה אחד בקרוב,אך מה שמונע ממני כעת לבצע הרכישה זה עניין הצריבות.
אני יודע שהסוגייה הזו עלתה כן מספר לא קטן של פעמים,ובכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ואני אסביר:
האם מישהו כמוני,ש"רגיש" מאוד לענייני זליגת אור,עננות, וכו ,ושבמרבית הזמן צופה בחדר חשוך, צריך להימנע מרכישת oled ,מכיוון שתמהיל הצפייה שלי כולל גם שידורי טלוויזיה "רגילים"(הוט,חדשות ,כדורגל וכו)?האם צפייה בשידורים כאלה,בממוצע נניח של 3-4 שעות ביום, מהווה "עילה" מספקת להימנעות מרכישת oled והתפשרות על רכישת מסך led ,טוב ככל שיהיה,בידיעה מראש שלא אהנה ממנו בגלל עניין התאורה במסך?
אשמח לעזרתכם בעניין.
מזה זמן רב שאני "משתוקק" לגבי רכישת מסך oled.
מאחר ובעבר המחירים היו גבוהים למדי וכיום מעט שפויים יותר ,אני דיי סגור על כך שאני אקנה אחד בקרוב,אך מה שמונע ממני כעת לבצע הרכישה זה עניין הצריבות.
אני יודע שהסוגייה הזו עלתה כן מספר לא קטן של פעמים,ובכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ואני אסביר:
האם מישהו כמוני,ש"רגיש" מאוד לענייני זליגת אור,עננות, וכו ,ושבמרבית הזמן צופה בחדר חשוך, צריך להימנע מרכישת oled ,מכיוון שתמהיל הצפייה שלי כולל גם שידורי טלוויזיה "רגילים"(הוט,חדשות ,כדורגל וכו)?האם צפייה בשידורים כאלה,בממוצע נניח של 3-4 שעות ביום, מהווה "עילה" מספקת להימנעות מרכישת oled והתפשרות על רכישת מסך led ,טוב ככל שיהיה,בידיעה מראש שלא אהנה ממנו בגלל עניין התאורה במסך?
אשמח לעזרתכם בעניין.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מה השלב הבא? לשאול אם זה נכון שמפלצת הספגטי גרה בתוך מסכי OLED?
יש שתי ״עילות״ לצריבה:
1. פאנל בעייתי.
2. להתאמץ מאוד לצרוב את המסך.
ויש מצב שצריך שילוב של השנים.
מכאן ועד ללדאוג שמצפייה מזדמנת של שעות בודדות ביממה, אחרי שאנשים כבר קיבלו תשובות חד-משמעיות גם למצבים קיצוניים בהרבה (שאתה טוען שקראת) המרחק הוא רב.
תשתחרר מהפרנויה ותתחדש! זה מסך בדיוק לצרכים שלך!
יש שתי ״עילות״ לצריבה:
1. פאנל בעייתי.
2. להתאמץ מאוד לצרוב את המסך.
ויש מצב שצריך שילוב של השנים.
מכאן ועד ללדאוג שמצפייה מזדמנת של שעות בודדות ביממה, אחרי שאנשים כבר קיבלו תשובות חד-משמעיות גם למצבים קיצוניים בהרבה (שאתה טוען שקראת) המרחק הוא רב.
תשתחרר מהפרנויה ותתחדש! זה מסך בדיוק לצרכים שלך!
תודה.נראה אם ההפרש במחיר יהיה כזה שיגרום לb8 להיות אטרקטיבית יותר מה c8.yuria כתב:בהתאם לבדיקה שעשיתי מול חנויות מתמחות, בבלק פראדיי לא יהיה הנחה על C8 אלא על B8...
נערך לאחרונה על ידי shai19862 ב 20/10/2018 21:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב של-2 מטר "55 זה יותר ממספיק. "65 לא מזיק, אבל אני לא יודע אם ההפרש במחיר באמת מצדיק את זה.