איך אני מגביל משתמשים שמחוברים ל Wifi כדי להתחבר ל youtube cast?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
נשמע שבסך הכל אתה צריך להחליף את השם של הטלוויזיה שזה לרוב סתם הדגם שלה למשהו יותר בעל משמעות כדי שיהיה ברור לאיזה מסך מתחברים. מעבר לזה, אני חושב שבהתחברות ראשונה אתה חייב לאשר את ההתקן במסך. אח״כ כבר לא צריך אישור אבל בהגדרות המסך צריכה להיות אפשרות למחוק מכשירים מאושרים.
@Alon_Solo
יש לי ראוטר ״בוקר טוב, בוקר טוב״
טלוזיות
2 של סוני
1 של סמסונג
הדגמים של הטלויזיות שיותר הייתי רוצה להגביל הם של סוני
דגם של אחת מהם XD8099
וכן הייתי רוצה להגביל משתמש ספציפי 1 קבוע לטלויזיות האלה, אבל פשוט כל מי שמתחבר ל wifi מופיע לו החלון ביוטיוב של cast
שניתי את השמות של הטלויזיות שזה גם קצת יעזור, אבל קורה לפעמים שבאים אנשים עם ידיים שמאליות ומפעילים את אחת הטלויזיות בבית, ולפעמים זה קורה גם בשעות המאוחרות של הלילה
דרך כל הטלויזיה בבית אף פעם הוא לא ביקש אישור ראשוני להקרנה cast
יש לי ראוטר ״בוקר טוב, בוקר טוב״
טלוזיות
2 של סוני
1 של סמסונג
הדגמים של הטלויזיות שיותר הייתי רוצה להגביל הם של סוני
דגם של אחת מהם XD8099
וכן הייתי רוצה להגביל משתמש ספציפי 1 קבוע לטלויזיות האלה, אבל פשוט כל מי שמתחבר ל wifi מופיע לו החלון ביוטיוב של cast
שניתי את השמות של הטלויזיות שזה גם קצת יעזור, אבל קורה לפעמים שבאים אנשים עם ידיים שמאליות ומפעילים את אחת הטלויזיות בבית, ולפעמים זה קורה גם בשעות המאוחרות של הלילה
דרך כל הטלויזיה בבית אף פעם הוא לא ביקש אישור ראשוני להקרנה cast
@Mulis
·
קודם כל, בתשובה שלי אני מניח שאתה משתמש בפונציונליות של google cast:
https://www.sony.co.uk/electronics/supp ... s/00135368
אם זה לא נכון - תגיד.
עקרונית google cast לא תומך בהגבלות כלשהן, כלומר כל מכשיר ברשת המשותפת עם הטלויזיה יכול להקרין עליה.
לכן הפיתרון שזה משאיר לך - זה להגביל את הרשת הביתית.
היות והראוטר של בזק הוא די בסיסי (אין כל כך מידע עליו באינטרנט) לכן רוב הסיכויים שאין לו אפשרויות הגבלת מכשירים ברשת הביתית.
לכן יש לך 2 אפשרויות:
1. לקנות ראוטר שיתן לך להגביל גישה (למשל רק לטלפון שלך מותר לגשת לטלויזיה הנ״ל)
2. לקנות ראוטר (פשוט) נוסף שיצור רשת ביתית חדשה (חשוב מאוד שהוא יצור רשת LAN חדשה ולא ירחיב את הקיימת) ולשים את הטלויזיה מאחורי הראוטר החדש.
ואז מי שיתחבר לרשת החדשה יוכל להקרין רק על הטלויזיה הזאת, ומי שיתחבר לרשת הישנה יוכל להקרין על הטלויזיות האחרות.
ו-2 הרשתות יהיהו מחוברות לאינטרנט כמובן.
·
קודם כל, בתשובה שלי אני מניח שאתה משתמש בפונציונליות של google cast:
https://www.sony.co.uk/electronics/supp ... s/00135368
אם זה לא נכון - תגיד.
עקרונית google cast לא תומך בהגבלות כלשהן, כלומר כל מכשיר ברשת המשותפת עם הטלויזיה יכול להקרין עליה.
לכן הפיתרון שזה משאיר לך - זה להגביל את הרשת הביתית.
היות והראוטר של בזק הוא די בסיסי (אין כל כך מידע עליו באינטרנט) לכן רוב הסיכויים שאין לו אפשרויות הגבלת מכשירים ברשת הביתית.
לכן יש לך 2 אפשרויות:
1. לקנות ראוטר שיתן לך להגביל גישה (למשל רק לטלפון שלך מותר לגשת לטלויזיה הנ״ל)
2. לקנות ראוטר (פשוט) נוסף שיצור רשת ביתית חדשה (חשוב מאוד שהוא יצור רשת LAN חדשה ולא ירחיב את הקיימת) ולשים את הטלויזיה מאחורי הראוטר החדש.
ואז מי שיתחבר לרשת החדשה יוכל להקרין רק על הטלויזיה הזאת, ומי שיתחבר לרשת הישנה יוכל להקרין על הטלויזיות האחרות.
ו-2 הרשתות יהיהו מחוברות לאינטרנט כמובן.