קנית DVD
אוקי יש לי טלויזית LG 32 LC2RR
ויש לי כמה שאלות
UPSCALE זה מותך את התמונה? או שזה כמו AA כזה במישחקים?
ואפשר המלצות לנגן עם UPSCALE ועם יציאת HDMI טוב?
המליצו לי פה כבר על הנגן APEX811 האם יש בו HDMI ו UPSCALE? (כי המחיר שלו זול ולא ניראה לי)
ויש לי כמה שאלות
UPSCALE זה מותך את התמונה? או שזה כמו AA כזה במישחקים?
ואפשר המלצות לנגן עם UPSCALE ועם יציאת HDMI טוב?
המליצו לי פה כבר על הנגן APEX811 האם יש בו HDMI ו UPSCALE? (כי המחיר שלו זול ולא ניראה לי)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. גם הפיונייר 490 יודע לעשות UPSCALE.
2. UPSCALE זה היכולת לשנות רזולוציה (לגבוהה יותר) ע"י "המצאה" של מידע. כלומר, אם הסרט ב-DVD הוא 480i והמסך שלך הוא HD READY, הוא יידע להעלות את הרזולוציה של הסרט ל-720P למשל.
3. האם ה-UPSCALE של הנגן טוב יותר ממה שהמסך יודע לעשות (כי כל מסך יודע)? זו כבר שאלה שהתשובה היא : כל מקרה לגופו.
2. UPSCALE זה היכולת לשנות רזולוציה (לגבוהה יותר) ע"י "המצאה" של מידע. כלומר, אם הסרט ב-DVD הוא 480i והמסך שלך הוא HD READY, הוא יידע להעלות את הרזולוציה של הסרט ל-720P למשל.
3. האם ה-UPSCALE של הנגן טוב יותר ממה שהמסך יודע לעשות (כי כל מסך יודע)? זו כבר שאלה שהתשובה היא : כל מקרה לגופו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לי יש OPPO-971 אבל גם ה-OPPO-981 החדש יותרתוכל לעשות זאת .
מי אמר לך שאתה לא יכול להציג כתוביות בעברית ב-OPPO-981 ?
אם יש לך סרט DIVX \ AVI של שעה וחצי וקובץ -STR עבורו , אתה תהיה מסוגל לצפות בסרט + כתובית ללא שום בעיה .
אם יש לך סרט DIVX \ AVI של שעה וחצי וקובץ -STR עבורו , אתה תהיה מסוגל לצפות בסרט + כתובית ללא שום בעיה .
dominic כתב:אפשר דגם כי מה שהיה באתר כתוב שהוא לא תומך בכתוביות בעיבריתhagi כתב:ה-OPPO עובד עם כתוביות בעברית כמו גדול !!!...
ועדין לא הסברתם מה זה UPSCALE זה כמו AA במישחקי מחשב?
זה כאילו מחליק את התמונה?...
" המכשיר אינו תומך בתרגום SRT או SUB בעברית (לפחות עד שייצא PATCH של חברות חיצוניות)."hagi כתב:לי יש OPPO-971 אבל גם ה-OPPO-981 החדש יותרתוכל לעשות זאת .
dominic כתב:אפשר דגם כי מה שהיה באתר כתוב שהוא לא תומך בכתוביות בעיבריתhagi כתב:ה-OPPO עובד עם כתוביות בעברית כמו גדול !!!...
ועדין לא הסברתם מה זה UPSCALE זה כמו AA במישחקי מחשב?
זה כאילו מחליק את התמונה?......
זה מה שכתוב בביקורת על המחשיר באתר P: אבל למטה כתוב שהוא תומך ב SUB/IDX
בקיצור לא משנה אם הוא תומך ב SRT אז סבבה
ואיך צוריבים? ב DATA?
ויאפה יש ליקנות את ה OPPO ביחפה (כי בזאפ לא ראיתי את המוצר)? וכמה הוא עולה?
אני לא מבין את זה אם הDVD יכול לעשות UPSCALE ל 720P (או יותר) אז למה הוא לא יכול ליקרוא קובץ 720P (בדיסק DVD למשל סידרה)?
ושאלה אחרונה לפי מה שבנתי ה UPSCALE לא מותך את התמונה אלה מוסיף לפרטים
לא כמו מה שקורה בשידורי טלויזיה המעבד של ה LCD שפוט מותך את התמונה?
ותודה רבה עך העזרה את ממש עוזרים פורום תותח ואתר ממש טוב
מכישר ה-OPPO לא מיובא לארץ . אתה צריך לרכוש אותו בארה"ב דרך אתר החברה . עלותו , רכישה , הובלה ומכס היא כ-1500 שח .
את התכנים אתה צורב בהתאם לסוג המדיה : סרט DVD על DVD-VIDEO , סרט DIVX על DATA .
ה-UPSCALE מחדד את הפרטים שקיימים בסרט . אפשר לראות את זה כ"הוספת פרטים" בהשואה למכשיר שאין לו UPSCALE .
ה-UPSCALE מחדד את הפרטים שקיימים בסרט . אפשר לראות את זה כ"הוספת פרטים" בהשואה למכשיר שאין לו UPSCALE .
המחיר שלו יותר מידי גבוה בישביליhagi כתב:מכישר ה-OPPO לא מיובא לארץ . אתה צריך לרכוש אותו בארה"ב דרך אתר החברה . עלותו , רכישה , הובלה ומכס היא כ-1500 שח .
ה-UPSCALE מחדד את הפרטים שקיימים בסרט . אפשר לראות את זה כ"הוספת פרטים" בהשואה למכשיר שאין לו UPSCALE ....
יש איזה מחשיר יותר זול? הפירניר שהציאו קודם 490 טוב ?
למה אתה צריך DVD עם יכולות UPSCALE ?
האם יש לך קולקציית סרטים\תכנים בפורמט SDTV ואתה רוצה לצפות בה בטלוייזית LCD\פלזמה בעלת 1080P ? אם התשובה היא "כן" , אין מה לעשות - אל הטוב ביותר משלמים .
אם אין לך קולקציית סרטים שכזו ואתה רק בשלבי בניית ספריה עם תכנים דיגיטליים , אולי עדיף לחשוב על כיוונים אחרים גם : HTPC או STREAMER או מכשיר DVD פשוט שיידע להריץ הכל ושיעלה לא יותר מ-199 שח .
האם יש לך קולקציית סרטים\תכנים בפורמט SDTV ואתה רוצה לצפות בה בטלוייזית LCD\פלזמה בעלת 1080P ? אם התשובה היא "כן" , אין מה לעשות - אל הטוב ביותר משלמים .
אם אין לך קולקציית סרטים שכזו ואתה רק בשלבי בניית ספריה עם תכנים דיגיטליים , אולי עדיף לחשוב על כיוונים אחרים גם : HTPC או STREAMER או מכשיר DVD פשוט שיידע להריץ הכל ושיעלה לא יותר מ-199 שח .
יש לי כמה סירטי DVD (דיסקים "מקוריים")ואני עוד יוריד כשיהיה לי נגן מטעים, ולפי מה שאני יודע DVD זה לא 720P לכן ה UPSCALE יעזורhagi כתב:למה אתה צריך DVD עם יכולות UPSCALE ?
אם אין לך קולקציית סרטים שכזו ואתה רק בשלבי בניית ספריה עם תכנים דיגיטליים , אולי עדיף לחשוב על כיוונים אחרים גם : HTPC או STREAMER או מכשיר DVD פשוט שיידע להריץ הכל ושיעלה לא יותר מ-199 שח ....
ואני רואה סדרות
הטלויזיה שלי זה HDRADY כלומר .720P
HTCP גם יקר מאוד.
וסטרימר אני עדין לא ממש הבנתי את העיקרון שלו.
חלקית OFFTOPIC:
למישהו יש נסיון בין שילוב תוכן DIVX ברזולוציה נמוכה(יותר נמוכה מרזולוצית DVD. למשל 650X360), לבין OPPO, לבין פלאזמת EDTV? כך שעדיין יהיה אלמנט של UPSCALE מהרזולוציה הנ"ל ל480X852. האם יש הבדל נראה לעין בתמונה, מאשר DVD רגיל בCOMPONENT?
למישהו יש נסיון בין שילוב תוכן DIVX ברזולוציה נמוכה(יותר נמוכה מרזולוצית DVD. למשל 650X360), לבין OPPO, לבין פלאזמת EDTV? כך שעדיין יהיה אלמנט של UPSCALE מהרזולוציה הנ"ל ל480X852. האם יש הבדל נראה לעין בתמונה, מאשר DVD רגיל בCOMPONENT?