רסיבר Marantz SR7012 - מחיר בארץ וחנות מומלצת

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
dror_l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש לרכוש את הרסיבר Marantz SR7012.
מה המחיר הריאלי שניתן לרכוש אותו בארץ וחנות מומלצת לרכישה (איזור המרכז)?

תודה :)

rannyz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 552
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

@dror_l
·המחיר שלו הוא באזור ה10,000 ש"ח וזה גם מחירו כעת בקרוסאובר שזו חנות אמינה בעיניי (במקום מחיר מחירון של 14,900).השאלה למה אתה נעול עליו? הדנון X4400H הוא עם אותם יכולות פחות או יותר ועולה פחות מחצי מחיר.אני גם התלבטתי בין שני אלו ובחרתי בדנון. לפי סקירות של מומחים ל7012 אומנם יש עליונות מסויימת בתחום הסטראו אבל וודאי לא כזו שמצדיקה כזה הפרש.
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.

jan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

מרנץ 7011

שליחה #3 

מוכר את המרנץ 7011 שלי ב7200 ש"ח
רסיבר מעולה וסטריאו הכי מיוחד ששמעתי

rannyz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: מרנץ 7011

שליחה #4 

@jan
·כשניתן לקנות את הדנון 4400 שהוא מקביל לו, חדש מהחנות עם שנתיים אחריות ושנתון יותר חדש ב4500 ש"ח אז אתה צריך להבין שהמחיר שאתה דורש הוא לא ריאלי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.

dror_l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

תודה rannyz,
מוזר שבארץ יש פערי מחיר עד פי 2 ויוצר בין המרנץ לדנון. בחו״ל המצב שונה לגמרי..
עכשיו עם פרסום ביטול המסים על ייבוא רסיברים, אולי אשקול שוב אופציה להביא מחו״ל.
אגב, את הדנון X4400 במחיר שציינת ניתן להשיג בקרוסאובר?

rannyz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

המצב הזה נוצר כי לדנון יש יבואן פרללי חזק (מ. ברוכים) שמביא רסיברים במחירים נורמליים ומחייב את היבואן הרשמי להוריד מחירים (ראה: https://www.hometheater.co.il/vp2869823#2869823)
במוצרים אחרים זה לצערנו עדייו לא קורה ולכן שאר החברות נמכרים בארץ במחירי שחיטה.
אני אישית בארץ לא קונה רסיברים והיום הוסרו עוד חסמים ליבוא רסיברים מחו"ל. היבואנים הרשמיים ישארו ללא מכירות עד שיאלצו להוריד מחירים כפי שקרה עם דנון.
לגבי קרוסאובר אני לא יודע אם יש להם רשמי או פרללי. אני התכוונתי לחנות בשם TMAUDIO. אין לי כל קשר לחנות.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #7 

קרוסובר מוכרים מיבואן רשמי. לדעתי נגמר ליבואן המלאי של 4400 ומחכים (או שכבר יש) ל 4500.
אם יש למישהו למכור עדיין 4400 מיבואן רשמי וההפרש מפרללי לא גבוה (200-300 ש"ח), לדעתי שווה לקחת מיבואן רשמי כי יש שנה יותר אחריות (שנתיים) ושירות שאמור להיות סביר לתיקונים כולל החזקת חלפים מקומית ל 7 שנים לפחות. זה לא מוצר שמתקלקל יותר מידי אבל לך תדע.

rannyz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

@freedom_il
·
ביררתי לחבר שרצה כזה רסיבר וליבואן עצמו אכן אזל המלאי (בכזה מחיר אין להתפלא). עם זאת יש עדיין מלאי עצמאי (בחנות) למספר חנויות שעובדות עם מ. ברוכים (לדוגמא זו שציינתי לעיל ולאסטפרייס).
ההפרש מול הרישמי פעם אחרונה שבדקתי היה באזור ה1000 ש"ח. (הרישמי רצה בתחילת הדרך 9000 ש"ח על הרסיבר הזה).
האחריות היא שנתיים גם מהפרללי. בדוק.
כל יבואן של מוצרי אלקטרוניקה במדינת ישראל בלי קשר אם הוא רישמי או פרללי מחוייב לתת שירותי מעבדה ותיקונים ולהחזיק חלקי חילוף ל7 שנים למוצרים שהוא מוכר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”