למה מסך הייסנס לא מצליח לנגן קובץ MKV של סרט 4K?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
קיבלתי במסגרת מבצע של הוט מסך של הייסנס (מניח שמדובר באחד המסכים הפשוטים בסדרה). הורדתי קובץ MKV, שמתי אותו על דיסק חיצוני, חיברתי לטלויזיה אבל הסרטון לא מצליח להתנגן (מסך שחור).
כשאני מוריד DEMOים של הייסנס בקבצי MP4 זה עובד מצויין.
מישהו יודע איזה פורמטים זה כן מנגן ואיזה לא?
תודה מראש
כשאני מוריד DEMOים של הייסנס בקבצי MP4 זה עובד מצויין.
מישהו יודע איזה פורמטים זה כן מנגן ואיזה לא?
תודה מראש
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה לשנות סיומת ל-MP4 ותראה אם זה משנה משהו.
בכל אופן לא רשמת דגם, לא רשמת פורמט של הסרט, לא רשמת אם זה HDR או SDR, איך אתה מצפה לקבל תשובה?
בכל אופן לא רשמת דגם, לא רשמת פורמט של הסרט, לא רשמת אם זה HDR או SDR, איך אתה מצפה לקבל תשובה?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

·TheCoolest כתב:תנסה לשנות סיומת ל-MP4 ותראה אם זה משנה משהו.
בכל אופן לא רשמת דגם, לא רשמת פורמט של הסרט, לא רשמת אם זה HDR או SDR, איך אתה מצפה לקבל תשובה?...
צודק
דגם: H55A6500IL
פורמט של הוידאו: x265 3840x1608 (23.976 fps) @ 6.9 Mb/s (CRF 17)
אין לי מושג אם זה HDR או SDR
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
טוב, אז בעקרון המסך תומך ב-HDR, אז אני לא רואה סיבה שזה לא עובד.
יכול להיות שהקידוד דפוק והמסך לא מסוגל לפענח אותו. אולי החלפת סיומת ל-MP4 תעזור.
ואם לא, אז חבר סטרימר ושכח מהנגן המובנה.
יכול להיות שהקידוד דפוק והמסך לא מסוגל לפענח אותו. אולי החלפת סיומת ל-MP4 תעזור.
ואם לא, אז חבר סטרימר ושכח מהנגן המובנה.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

·TheCoolest כתב:טוב, אז בעקרון המסך תומך ב-HDR, אז אני לא רואה סיבה שזה לא עובד.
ואם לא, אז חבר סטרימר ושכח מהנגן המובנה....
אין לי כרגע סטרימר שיכול לנגן 4K וזה גם בחדר שינה אז זה פחות רלוונטי אבל הורדתי סרט בגודל 42 ג'יגה. אבדוק מחר אם זה עובד. כמו כן שיניתי את הקובץ המדובר ל mp4 וגם את זה אבדוק מחר אבל לא הייתי בונה על כך שזה יעבוד.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

חוזר עם רשמים. אז אכן שינוי השם ל MP4 עזר. אני מניח שהוא מנגן אותו עם מקודדים אחרים מ MKV ומצליח. מה שכן, לחצתי BACK בלי כוונה ואז לא הצלחתי יותר לנגן את הסרט. רק אתחול של הטלויזיה עזר. אז ניסיתי להריץ מהר כדי להגיע לקטע שעצרתי בו ושוב הסרט פסק ולא הצלחתי להפעיל אותו עד איתחול לטלויזיה.
הסרט הנ"ל הוא UPSCALE מ 1080 אז האיכות לא היתה מרשימה. הורדתי סרט מלא ואותו לא הצלחתי לנגן גם לאחר ששיניתי את סיומו ל MP4. קראתי עוד קצת ברשת ונראה שיש מגבלה של 40 MBPS אז אני מוריד כרגע סרט נוסף עם פחות מ 40 MBPS.
אין ספק שכשארכוש מקרן 4K, יבוא ביחד איתו סטרימר מתאים. כרגע אני סתם סקרן לדעת איך זה נראה וזה נראה ממש טוב
הסרט הנ"ל הוא UPSCALE מ 1080 אז האיכות לא היתה מרשימה. הורדתי סרט מלא ואותו לא הצלחתי לנגן גם לאחר ששיניתי את סיומו ל MP4. קראתי עוד קצת ברשת ונראה שיש מגבלה של 40 MBPS אז אני מוריד כרגע סרט נוסף עם פחות מ 40 MBPS.
אין ספק שכשארכוש מקרן 4K, יבוא ביחד איתו סטרימר מתאים. כרגע אני סתם סקרן לדעת איך זה נראה וזה נראה ממש טוב
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אז הצלחתי לנגן את הסרט שהיה פחות מ 40 MBPS אבל נרשמה אכזבה גדולה מאוד מהאיכות. אין לי מושג אם זה הקובץ הספציפי הזה אבל ביחס לסרטוני הדמו של הייסנס, הסרטון הספציפי נראה כמו כמו HD רגיל. שום דבר מיוחד. זה מוזר, אפילו סרטוני 4K מיוטיוב נראים יותר מרשימים.