אמזון ישראל כבר בתחילת 2019?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

PayneBack3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422

שליחה

נכון שזה לא קרה במדינות אחרות אבל יש לי פחד שברגע שיפתח אמאזון ישראל אמאזונים אחרים יסגרו את האפשרות משלוח לישראל.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

PayneBack3 - בהנחה שהמחיר של המוצר באמזון ישראל יהיה זהה או נמוך מהמחיר של המוצר בכל אמזון אחר, למה צריך להיות אכפת לנו? למרות זאת אני בספק רב מאוד אם זה יקרה, למרות שבשנתייים האחרונות אני אישית רואה שיותר ויותר מוצרים מפסיקים להשילח לארץ מאמזון US ו UK לפחות ומחירי המשלוחים רק עולים, כך שאמזון IL יכול להיות ברכה.

PayneBack3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@Huber
·
איכפת כדי שיהיה ביטוח למקרה והמחירים בו לא יהיו שווים או נמוכים ממה שיש ב US או UK או שמבחר המוצרים יהיה קטן יחסית...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78953
שם מלא: עפר לאור

שליחה

קשה להאמין. אם יקרה אז עוד לא מעט חודשים

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376

שליחה

PayneBack3 כתב:@Huber
·
איכפת כדי שיהיה ביטוח למקרה והמחירים בו לא יהיו שווים או נמוכים ממה שיש ב US או UK או שמבחר המוצרים יהיה קטן יחסית...
...
יפתיע אותי מאוד אם זה לא יקרה.

shaulch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419

שליחה

Huber כתב:PayneBack3 - בהנחה שהמחיר של המוצר באמזון ישראל יהיה זהה או נמוך מהמחיר של המוצר בכל אמזון אחר, למה צריך להיות אכפת לנו? למרות זאת אני בספק רב מאוד אם זה יקרה, למרות שבשנתייים האחרונות אני אישית רואה שיותר ויותר מוצרים מפסיקים להשילח לארץ מאמזון US ו UK לפחות ומחירי המשלוחים רק עולים, כך שאמזון IL יכול להיות ברכה.
...
מבחר . אני מאמין שכמות המוצרים לא תהיה זהה ויהיו מוצרים שלא נמכרים באמזון ישראל לעומת אמזונים אחרים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

shaulch - בתור אחד שחופר את אמזון US/UK לאורך ולרוחב על בסיס יומי, אני אומר לך שכבר כיום היצע המוצרים שנשלח לארץ קטן מאוד (והוא הולך וקטן כל שנה), ככה שאמזון ישראל רק יכול לשפר את המצב לדעתי.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

למיטב הכרתי את תחום היבוא הרשמי, כמעט כל יבואן מכניס סעיף בלעדיות לחוזה מול בייצרן ובכך חוסם את האפשרות ליבואן רשמי נוסף וכך יוצא שיבואנים מקבילים נאלצים לעבוד דרך סוחרים שהם צד ג' כדי לעקוף את סעיפי הבלעדיות.
בהנחה שאני לא רחוק מהמציאות, אני תוהה איך הדבר ישפיע על גוף כמו אמזון שגדול מדי בשביל לא לעבוד ישירות מול היצרנים במידה ויכנס לישראל...

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1589

שליחה

הבעיה העיקרית תהיה חסל 75$ ללא מע"מ כל סכום יכלול מע"מ גם והמשלוח.
וגם המוצרים בכללי יהיו יקרים יותר בגלל עלויות המשלוח מחו"ל למחסנים שלהם בארץ ואז עלות המשלוח בתוך הארץ.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

הפחד הכי גדול שלי מאמזון ישראל אם כאשר הוא יעלה הוא שהם יישרו קו עם הסטנדרט הישראלי = מחירים גבוהים + שירות ירוד. מה שכן, מצד שני ייתכן מאד שבחדירה שלהם הם יהיו סופר תחרותיים ביחס לשוק המקומי בכדי לייצר לעצמם מסה קריטית. נראה מה יהיה.
בכל אופן, אני ממש מקווה שלא יתקעו לנו מקלות בגלגלים בכל מה שקשור להמשך סחר מול אתרי אמזון השונים בעולם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

שחר - למה? רמת השירות שלהם זהה בכל אחד מהאמזונים שיצא לי לרכוש מהם, למה שהם יחליטו פתאום לשנות את כל הנוהל שלהם רק בשבילנו? לא נשמע הגיוני בעליל.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@Huber
·
אני מניח שלא קנית באמזון הודו?
קולגות משם מספרים שהם לא ממש מציאה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

לא, אין לי שום נסיון איתם, רק עם האמריקאי והאירופאיים. זה די משעש ד"א, כי השירות לקוחות של רב אמזון יושב בהודו :lol:

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

בתכל'ס, כל מה שאני מנסה לומר זה שאני מעדיף תמיד להיות סקפטי בכל מה שקשור לארץ עד אשר מוכיחים לי אחרת. יכול מאד להיות שהכל יהיה פיקס, אני פשוט אומר שאני לא מפתח ציפיות בכדי לא להתאכזב.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

זו דרך נכונה לחיים בכלל, לצפות לגרוע ביותר ואם טועים לגלות הפתעה נעימה, ולא להיפך.

PayneBack3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Huber כתב:לא, אין לי שום נסיון איתם, רק עם האמריקאי והאירופאיים. זה די משעש ד"א, כי השירות לקוחות של רב אמזון יושב בהודו :lol:
...
·
צודק, היה לי נסיון לא טוב איתם ומאז אני יוצר קשר רק בשעות שהאמריקאים עובדים כדי לא להגיע אל ההודים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

PayneBack3 - הוא מדבר על אמזון הודו בכללי, ולא על הנציגים ההודים של אמזון בשירות לקוחות.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001285485

כניסת אמזון מעבר לפינה: מבקשת למפות את המוכרים בישראל
ל"גלובס" נודע כי אמזון מבקשת לדעת מי ערוך למכירה באופן מיידי, מי יהיה ערוך לתחילת מכירה במהלך 2019, מי זקוק ליותר מידע בכדי לקבל החלטה ובאילו קטגוריות כל שחקן פעיל

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

אמור להפתח בספטמבר:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 46,00.html

אלקטרה מתכננת לפתוח חברת ניהול חנויות אמזון (?):
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 42,00.html

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”