אמזון ישראל כבר בתחילת 2019?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
נכון שזה לא קרה במדינות אחרות אבל יש לי פחד שברגע שיפתח אמאזון ישראל אמאזונים אחרים יסגרו את האפשרות משלוח לישראל.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

PayneBack3 - בהנחה שהמחיר של המוצר באמזון ישראל יהיה זהה או נמוך מהמחיר של המוצר בכל אמזון אחר, למה צריך להיות אכפת לנו? למרות זאת אני בספק רב מאוד אם זה יקרה, למרות שבשנתייים האחרונות אני אישית רואה שיותר ויותר מוצרים מפסיקים להשילח לארץ מאמזון US ו UK לפחות ומחירי המשלוחים רק עולים, כך שאמזון IL יכול להיות ברכה.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

@Huber
·
איכפת כדי שיהיה ביטוח למקרה והמחירים בו לא יהיו שווים או נמוכים ממה שיש ב US או UK או שמבחר המוצרים יהיה קטן יחסית...
·
איכפת כדי שיהיה ביטוח למקרה והמחירים בו לא יהיו שווים או נמוכים ממה שיש ב US או UK או שמבחר המוצרים יהיה קטן יחסית...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
יפתיע אותי מאוד אם זה לא יקרה.PayneBack3 כתב:@Huber
·
איכפת כדי שיהיה ביטוח למקרה והמחירים בו לא יהיו שווים או נמוכים ממה שיש ב US או UK או שמבחר המוצרים יהיה קטן יחסית......
- shaulch
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 419
מבחר . אני מאמין שכמות המוצרים לא תהיה זהה ויהיו מוצרים שלא נמכרים באמזון ישראל לעומת אמזונים אחרים.Huber כתב:PayneBack3 - בהנחה שהמחיר של המוצר באמזון ישראל יהיה זהה או נמוך מהמחיר של המוצר בכל אמזון אחר, למה צריך להיות אכפת לנו? למרות זאת אני בספק רב מאוד אם זה יקרה, למרות שבשנתייים האחרונות אני אישית רואה שיותר ויותר מוצרים מפסיקים להשילח לארץ מאמזון US ו UK לפחות ומחירי המשלוחים רק עולים, כך שאמזון IL יכול להיות ברכה....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

shaulch - בתור אחד שחופר את אמזון US/UK לאורך ולרוחב על בסיס יומי, אני אומר לך שכבר כיום היצע המוצרים שנשלח לארץ קטן מאוד (והוא הולך וקטן כל שנה), ככה שאמזון ישראל רק יכול לשפר את המצב לדעתי.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
למיטב הכרתי את תחום היבוא הרשמי, כמעט כל יבואן מכניס סעיף בלעדיות לחוזה מול בייצרן ובכך חוסם את האפשרות ליבואן רשמי נוסף וכך יוצא שיבואנים מקבילים נאלצים לעבוד דרך סוחרים שהם צד ג' כדי לעקוף את סעיפי הבלעדיות.
בהנחה שאני לא רחוק מהמציאות, אני תוהה איך הדבר ישפיע על גוף כמו אמזון שגדול מדי בשביל לא לעבוד ישירות מול היצרנים במידה ויכנס לישראל...
בהנחה שאני לא רחוק מהמציאות, אני תוהה איך הדבר ישפיע על גוף כמו אמזון שגדול מדי בשביל לא לעבוד ישירות מול היצרנים במידה ויכנס לישראל...
- rm1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1589
הבעיה העיקרית תהיה חסל 75$ ללא מע"מ כל סכום יכלול מע"מ גם והמשלוח.
וגם המוצרים בכללי יהיו יקרים יותר בגלל עלויות המשלוח מחו"ל למחסנים שלהם בארץ ואז עלות המשלוח בתוך הארץ.
וגם המוצרים בכללי יהיו יקרים יותר בגלל עלויות המשלוח מחו"ל למחסנים שלהם בארץ ואז עלות המשלוח בתוך הארץ.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
הפחד הכי גדול שלי מאמזון ישראל אם כאשר הוא יעלה הוא שהם יישרו קו עם הסטנדרט הישראלי = מחירים גבוהים + שירות ירוד. מה שכן, מצד שני ייתכן מאד שבחדירה שלהם הם יהיו סופר תחרותיים ביחס לשוק המקומי בכדי לייצר לעצמם מסה קריטית. נראה מה יהיה.
בכל אופן, אני ממש מקווה שלא יתקעו לנו מקלות בגלגלים בכל מה שקשור להמשך סחר מול אתרי אמזון השונים בעולם.
בכל אופן, אני ממש מקווה שלא יתקעו לנו מקלות בגלגלים בכל מה שקשור להמשך סחר מול אתרי אמזון השונים בעולם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

שחר - למה? רמת השירות שלהם זהה בכל אחד מהאמזונים שיצא לי לרכוש מהם, למה שהם יחליטו פתאום לשנות את כל הנוהל שלהם רק בשבילנו? לא נשמע הגיוני בעליל.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@Huber
·
אני מניח שלא קנית באמזון הודו?
קולגות משם מספרים שהם לא ממש מציאה.
·
אני מניח שלא קנית באמזון הודו?
קולגות משם מספרים שהם לא ממש מציאה.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

לא, אין לי שום נסיון איתם, רק עם האמריקאי והאירופאיים. זה די משעש ד"א, כי השירות לקוחות של רב אמזון יושב בהודו 
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בתכל'ס, כל מה שאני מנסה לומר זה שאני מעדיף תמיד להיות סקפטי בכל מה שקשור לארץ עד אשר מוכיחים לי אחרת. יכול מאד להיות שהכל יהיה פיקס, אני פשוט אומר שאני לא מפתח ציפיות בכדי לא להתאכזב.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

זו דרך נכונה לחיים בכלל, לצפות לגרוע ביותר ואם טועים לגלות הפתעה נעימה, ולא להיפך.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

·Huber כתב:לא, אין לי שום נסיון איתם, רק עם האמריקאי והאירופאיים. זה די משעש ד"א, כי השירות לקוחות של רב אמזון יושב בהודו...
צודק, היה לי נסיון לא טוב איתם ומאז אני יוצר קשר רק בשעות שהאמריקאים עובדים כדי לא להגיע אל ההודים.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

PayneBack3 - הוא מדבר על אמזון הודו בכללי, ולא על הנציגים ההודים של אמזון בשירות לקוחות.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001285485
כניסת אמזון מעבר לפינה: מבקשת למפות את המוכרים בישראל
ל"גלובס" נודע כי אמזון מבקשת לדעת מי ערוך למכירה באופן מיידי, מי יהיה ערוך לתחילת מכירה במהלך 2019, מי זקוק ליותר מידע בכדי לקבל החלטה ובאילו קטגוריות כל שחקן פעיל
כניסת אמזון מעבר לפינה: מבקשת למפות את המוכרים בישראל
ל"גלובס" נודע כי אמזון מבקשת לדעת מי ערוך למכירה באופן מיידי, מי יהיה ערוך לתחילת מכירה במהלך 2019, מי זקוק ליותר מידע בכדי לקבל החלטה ובאילו קטגוריות כל שחקן פעיל
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
אמור להפתח בספטמבר:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 46,00.html
אלקטרה מתכננת לפתוח חברת ניהול חנויות אמזון (?):
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 42,00.html
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 46,00.html
אלקטרה מתכננת לפתוח חברת ניהול חנויות אמזון (?):
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 42,00.html