התלבטות לגביי יבואן רשמי
-
lior664422
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
Samsung UE55NU7100
הטלויזיה מוצעת לי עם אחריות של יבואן רשמי בתוספת של 350 שקל
אני משתמש עם הסטרימר של שיומי לכן השיקול של האפליקציות והעידן פלוס לא מעניינות אותי
האם למרות זאת עדיין אתם ממלצים על היבואן רשמי או במקרה הזה יבואן מגביל עדיף?
הטלויזיה מוצעת לי עם אחריות של יבואן רשמי בתוספת של 350 שקל
אני משתמש עם הסטרימר של שיומי לכן השיקול של האפליקציות והעידן פלוס לא מעניינות אותי
האם למרות זאת עדיין אתם ממלצים על היבואן רשמי או במקרה הזה יבואן מגביל עדיף?
-
lior664422
-
- חבר פעיל

ועוד שאלה תוספת של 10 אינץ בתוספת 1400 שקל כדאי?
-
lior664422
-
- חבר פעיל

אז אם ככה אז באמת שאין התלבטות
ולגביי ההפרש במחיר של 1400 שקל בין הגדלים, המרחק הוא 2.5 מטר והטלויזיה תהיה על המזנון
תודה
ולגביי ההפרש במחיר של 1400 שקל בין הגדלים, המרחק הוא 2.5 מטר והטלויזיה תהיה על המזנון
תודה
@lior664422
· מסכים עם שאר החברים שבמקרה שלך אין יתרון ליבוא רישמי אבל:
1) ביבוא רשמי תוכל עד סוף שנת 2018 להוסיף עוד 199 ש"ח ולקבל עוד 3 שנות אחריות. ביבוא מקביל אין את האופציה הזו. ככל שהמסך יותר יקר זה יותר שווה.
2) אם היבוא המקביל הוא של תמוז אז תתרחק כמו מאש. השירות שלהם יותר גרוע משל אלקטריק פרו.
3) למרחק של 2.5 מטר, 65'' זה בסדר גמור ושווה לדעתי את ההפרש. לא כל יום אתה קונה מסך חדש.
1) ביבוא רשמי תוכל עד סוף שנת 2018 להוסיף עוד 199 ש"ח ולקבל עוד 3 שנות אחריות. ביבוא מקביל אין את האופציה הזו. ככל שהמסך יותר יקר זה יותר שווה.
2) אם היבוא המקביל הוא של תמוז אז תתרחק כמו מאש. השירות שלהם יותר גרוע משל אלקטריק פרו.
3) למרחק של 2.5 מטר, 65'' זה בסדר גמור ושווה לדעתי את ההפרש. לא כל יום אתה קונה מסך חדש.
·rannyz כתב:@lior664422
1) ביבוא רשמי תוכל עד סוף שנת 2018 להוסיף עוד 199 ש"ח ולקבל עוד 3 שנות אחריות....
לא הבנתי.
אתה מציע לו לשלם עוד כסף בשביל לקבל עוד 3 שנות שירות מחורבן ?
במקום להתרחק מהם כמו מאש אז בוא נכנס לחוזה שירות ארוך טווח ?
ואם יקרה משהו בתחום הרחבת האחריות אז נקרא פה עוד פוסט על איך ה"שירות" לא יודע לתקן ומציע לו להחליף את הטלויזיה בחדשה ?
או אפילו יותר מזה , התקלה לא כלולה באחריות ?
הגיע הזמן פשוט להחרים את החברה הזאת עד שיתאפסו על עצמם ויראו שלקוחות בורחים מהם.
להוסיף כסף בשביל עוד שנות אחריות זה ממש לא יעזור להם לשנות את אופן הטיפול בלקוח.
ארז
כל שינוי מתחיל בקטן . לפעמים מצליח ולפעמים לא.
מישהו האמין שקמפיין me too# יתפוס תהודה עולמית ויעיף ידוענים ?
אני לא מקבל את הגישה התבוסתנית ואם אני הייתי צריך לקנות עכשיו מסך אז כן , המסך לא היה עם פנל va , רחמנא ליצלן....כמעט כל מסך שתקנה היום יהיה טוב יותר מזה שיש לך אז הוא לא יהיה "הכי טוב" אז מה קרה ?
אנחנו לא עוסקים בהצלת חיים .
לא צריך להתייחס לזה כאל חיים ומוות.
יש פה שירות מחורבן ועד שצרכנים לא יעשו מעשה ועד שהיבואן לא ירגיש את זה בחשבון הבנק שלו , שום שינוי לא יקרה.
תמשיכו לקנות את המסכים האלה ("כי אין ברירה...") ותמשיכו להתבכיין אחר כך על השירות....
ארז
מישהו האמין שקמפיין me too# יתפוס תהודה עולמית ויעיף ידוענים ?
אני לא מקבל את הגישה התבוסתנית ואם אני הייתי צריך לקנות עכשיו מסך אז כן , המסך לא היה עם פנל va , רחמנא ליצלן....כמעט כל מסך שתקנה היום יהיה טוב יותר מזה שיש לך אז הוא לא יהיה "הכי טוב" אז מה קרה ?
אנחנו לא עוסקים בהצלת חיים .
לא צריך להתייחס לזה כאל חיים ומוות.
יש פה שירות מחורבן ועד שצרכנים לא יעשו מעשה ועד שהיבואן לא ירגיש את זה בחשבון הבנק שלו , שום שינוי לא יקרה.
תמשיכו לקנות את המסכים האלה ("כי אין ברירה...") ותמשיכו להתבכיין אחר כך על השירות....
ארז
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·הערה כללית על מה שכתבת בלי קשר ישיר לדיון.mdk_25 כתב:@ארז_וחני
·
הבעיה היא שלהחרים אותם פה בפורום, לא מדגדג להם.
יש פה בקושי אדם אחד בשבוע שקונה טלויזיה חדשה.
כדי שזה באמת ישפיע צריך חרם רציני שם הרבה אנשים....
אתה מתעלם מכך שהפורום של האתר פתוח לכולם. לספור שרשורי התחדשתי הוא לא מדד נכון. השאלה כמה אנשים עושים סקר קצר לפני הקניה ומגיעים לאתר. מספרם רב בהרבה ממה שרשמת.
·בניגוד אליך אני לא קונה מוצר לפי אמוציות אלא לפי ענייניות בלבד. זה שהשירות שלהם לא משהו לא אומר שאין שירות בכלל. שאומרים שה"שירות לא משהו" מתכוונים למצבים בתחום האפור בהם היבואן יחמיר. עדיין יש שירות ובודאי יש אחריות אם המוצר יתקלקל אחרי שנתיים ואז הוא לא יוציא עוד 6000 ש"ח מהכיס.ארז_וחני כתב:
·......
לא הבנתי.
אתה מציע לו לשלם עוד כסף בשביל לקבל עוד 3 שנות שירות מחורבן ?
במקום להתרחק מהם כמו מאש אז בוא נכנס לחוזה שירות ארוך טווח ?
ואם יקרה משהו בתחום הרחבת האחריות אז נקרא פה עוד פוסט על איך ה"שירות" לא יודע לתקן ומציע לו להחליף את הטלויזיה בחדשה ?
או אפילו יותר מזה , התקלה לא כלולה באחריות ?
הגיע הזמן פשוט להחרים את החברה הזאת עד שיתאפסו על עצמם ויראו שלקוחות בורחים מהם.
להוסיף כסף בשביל עוד שנות אחריות זה ממש לא יעזור להם לשנות את אופן הטיפול בלקוח.
ארז...
לחברות הביטוח יש שירות קטסטרופלי אבל אתה עדיין תבטח את הרכב שלך נכון? אתה לא תחרים את כולן ותיקח סיכון, נכון או לא?? אותו דבר. אם כבר לקנות אצל יבואן רשמי אז לבטח מוצר יקר ב5 ש"ח לחודש זה רעיון לא רע. זו כל הנקודה שלי.
אגב, השירות בארץ הוא קטסטרופלי באופו כללי. אם אתה חושב שהשירות של אחרים יותר טוב מהותית אתה טועה. מניסיון שלי, השירות של למשל תמוז בכלל לא קיים. תנסה לתפוס אותם בטלפון. לפחות באלקרטיק פרו עונים
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7046
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1466 פעמים
לדעתי.
ההחלטה ללכת על יבואן רשמי כן נותנת סוג של יתרון
למרות ש-אלקטרוניקס פרו לא נותנים את השירות הטוב ביותר וזו כמובן בלשון המעטה ללקוח יש את האופציה לגשת ליצרן ישירות ולהתלונן על היבואן הרשמי
היה לי קטע של טלפון סלולרי של LG שהבן שלי קנה דרך יבואן לא רשמי ואת האחריות הוא קיבל ממעבדות "החברה המרכזית לתיקוני טלפונים" וכאשר הוא פנה אליהם בבעיה של GPS לא תקין הם השיבו לו שהמכשיר לא באחריות כי הוא הגיע שבור. למרות שהמכשיר הגיע שלם לחלוטין
בתגובה לנסיון שלנו לפנות לשירות הלקוחות של LG, הם השיבו לנו שהם יפנו ליבואן הרשמי של LG.
הם לא היו מוכנים לפנות ליבואן המקביל
מאז אני משלם מעט יותר ורוכש מהיבואן הרשמי.
ההחלטה ללכת על יבואן רשמי כן נותנת סוג של יתרון
למרות ש-אלקטרוניקס פרו לא נותנים את השירות הטוב ביותר וזו כמובן בלשון המעטה ללקוח יש את האופציה לגשת ליצרן ישירות ולהתלונן על היבואן הרשמי
היה לי קטע של טלפון סלולרי של LG שהבן שלי קנה דרך יבואן לא רשמי ואת האחריות הוא קיבל ממעבדות "החברה המרכזית לתיקוני טלפונים" וכאשר הוא פנה אליהם בבעיה של GPS לא תקין הם השיבו לו שהמכשיר לא באחריות כי הוא הגיע שבור. למרות שהמכשיר הגיע שלם לחלוטין
בתגובה לנסיון שלנו לפנות לשירות הלקוחות של LG, הם השיבו לנו שהם יפנו ליבואן הרשמי של LG.
הם לא היו מוכנים לפנות ליבואן המקביל
מאז אני משלם מעט יותר ורוכש מהיבואן הרשמי.
-
lior664422
-
- חבר פעיל

הייתי בחנות עוזרי בקריית אונו המוכר טען שיש לו בייבוא מקביל אבל הטלויזיה לא תומכת בשפה האנגלית ושהוא ייתן לי ספר הדרכה איך שיהיה אנגלית בטלויזיה, בסוף רכשתי ממנו מיבואן רשמי כמובן שהמחיר יותר גבוהה, האם המוכר פשוט חירטט אותי או שבאמת ביבוא מגביל מקוריאה אין אנגלית?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
אולי אין עברית. לא שמעתי על מסך שלא מגיע עם ממשק באנגלית.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@mdk_25
·
נשמע לי תמוה, אבל יכול להיות.
במקרה כזה לא אמור להיות קשה מדי לשנות את שפת הממשק.
·
נשמע לי תמוה, אבל יכול להיות.
במקרה כזה לא אמור להיות קשה מדי לשנות את שפת הממשק.