שרשור תגובות: סרט לסופשבוע: האדם הראשון (First Man)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11575
- נתן תודות: 1209 פעמים
- קיבל תודות: 2445 פעמים
הסרט/תפקיד הזה מעט גדול על הכתפיים של Ryan Gosling. (מלבד Drive לא ראיתי תפקיד משמעותי שלו)
אבל הסרט נראה מבטיח.
תודה.
אבל הסרט נראה מבטיח.
תודה.
-
oferlaor
- מנהל

מה שמדהים זה עד כמה הוא שחקן חלש ובכ"ז איך במאי מתאים (ולא בפעם הראשונה) מצליח להוציא ממנו תוצאות כל כך מדהימות.
בסופו של דבר למרות שהסרט כביכול נח על כתפיו, מי שעשה את הסרט לכל כך מדהים היה הבמאי.
בסופו של דבר למרות שהסרט כביכול נח על כתפיו, מי שעשה את הסרט לכל כך מדהים היה הבמאי.
לדעתי ראיין ריינולדס שחקן מאוד יבש, הוא לא מצליח להעביר עניין דרך המצלמה.
המסע המופלא של האסטרונאוטים מרתק לדעת כמו בסרט THE RIGHT STUFF.
ובקשר לסרט, אני מאמין שאם אצפה בו אני אגחך לעצמי (כמה שנים הם כבר מוכרים את הסיפור הזה).
המסע המופלא של האסטרונאוטים מרתק לדעת כמו בסרט THE RIGHT STUFF.
ובקשר לסרט, אני מאמין שאם אצפה בו אני אגחך לעצמי (כמה שנים הם כבר מוכרים את הסיפור הזה).
- Kondo10

בהחלט, במאי טוב יכול להוציא סרט מצוין גם שיש שחקנים בינוניים על הסט.
אגב, זה עובד בכמה מקרים גם הפוך, שחקנים מעולים/איכותיים יכולים להוציא סרט מצוין גם עם במאי לא מבריק במיוחד.
היום לצערי אין ממש קולנוע ראוי לציון/איכותי - מלבד כמה פנינים פה ושם.
אז כל סרט טוב שיוצא, הוא חגיגה לחובבי הקולנוע.
אגב, זה עובד בכמה מקרים גם הפוך, שחקנים מעולים/איכותיים יכולים להוציא סרט מצוין גם עם במאי לא מבריק במיוחד.
היום לצערי אין ממש קולנוע ראוי לציון/איכותי - מלבד כמה פנינים פה ושם.
אז כל סרט טוב שיוצא, הוא חגיגה לחובבי הקולנוע.
-
oferlaor
- מנהל

- Kondo10

להבדיל אלף אלפי הבדלות...
למען הדיוק, זה ראיין ריינולדס. (Ryan Reynolds)
למען הדיוק, זה ראיין ריינולדס. (Ryan Reynolds)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
תודה על הסקירה המצויינת.
הצילומים והמחשת המסעות בחלל יפים ומרהיבים, נראה שהבמאי עשה עבודה מרשימה למדי בהעברה בצורה ריאליסטית של תחושות האסטרונאוטים בחלל.
מאוד נהניתי מהקטעים האלו.
אבל...
הסרט פשוט ארוך מדי ומתיש מדי, וממש לא התחברתי לקטעים הדביקים והארוכים עם המשפחה והילדים.
היה אפשר לקצר אותו ל-90 דקות (כמו הסרט Gravity בכיכובה של סנדרה בולוק) ואז הסרט היה מהנה עד מאוד.
אני ממליץ לוותר על צפייה בסרט בקולנוע. ייתכן שבבית הצפייה תהיה יותר סבירה כי אז אפשר לחלק אותו ל-2-3 פרקים.
הצילומים והמחשת המסעות בחלל יפים ומרהיבים, נראה שהבמאי עשה עבודה מרשימה למדי בהעברה בצורה ריאליסטית של תחושות האסטרונאוטים בחלל.
מאוד נהניתי מהקטעים האלו.
אבל...
הסרט פשוט ארוך מדי ומתיש מדי, וממש לא התחברתי לקטעים הדביקים והארוכים עם המשפחה והילדים.
היה אפשר לקצר אותו ל-90 דקות (כמו הסרט Gravity בכיכובה של סנדרה בולוק) ואז הסרט היה מהנה עד מאוד.
אני ממליץ לוותר על צפייה בסרט בקולנוע. ייתכן שבבית הצפייה תהיה יותר סבירה כי אז אפשר לחלק אותו ל-2-3 פרקים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
הלכתי אתמול לצפות בקולנוע איימקס אמיתי בארה"ב (ולצערי לא החיקויים שיש בארץ), ובמילה אחת - אכזבה.
אני אוהב קולנוע אומנותי,ולא חסיד של רובטריקים, אבל כאן הבחירה לגרען את התמונה, משל היתה סרט שצולם בשנות השישים היתה בעכריו של הסרט.
כשצופים במסך קולנוע, שלא לדבר על מסך איימקס, הגרעיניות של הסרט פשוט זועקת הצילו !! התמונה פשוט מושלגת !!
מעבר לכך, יש לא מעט זומים מגזמים על הפנים של גוסלינג, ולא מעט אאוטופוקוס שיצוא מפוקוס באופן מכוון.
אפילו הקטעים המעטים שכבר נמצאים בחלל, לא עושה חסד, לא עם הירח ולא עם כדו"אה.
הדרמה כדרמה היתה טובה והסיפור מועבר באופן מרתק, אבל בסופו של דבר, לא צריך מסך קולנוע בשביל זה.
בקיצור, לדעתי, בצפיה בבית תהנו יותר.
6.5/10
אני אוהב קולנוע אומנותי,ולא חסיד של רובטריקים, אבל כאן הבחירה לגרען את התמונה, משל היתה סרט שצולם בשנות השישים היתה בעכריו של הסרט.
כשצופים במסך קולנוע, שלא לדבר על מסך איימקס, הגרעיניות של הסרט פשוט זועקת הצילו !! התמונה פשוט מושלגת !!
מעבר לכך, יש לא מעט זומים מגזמים על הפנים של גוסלינג, ולא מעט אאוטופוקוס שיצוא מפוקוס באופן מכוון.
אפילו הקטעים המעטים שכבר נמצאים בחלל, לא עושה חסד, לא עם הירח ולא עם כדו"אה.
הדרמה כדרמה היתה טובה והסיפור מועבר באופן מרתק, אבל בסופו של דבר, לא צריך מסך קולנוע בשביל זה.
בקיצור, לדעתי, בצפיה בבית תהנו יותר.
6.5/10
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.