עזרה עם שלט הרמוני האב
-
ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
קיבלתי אתמול את השלט וכרגע אני רוצה רק להשצמש ביכולת שלו לשמש כתחליף לשלט של ניבידיה שילד ורסיבר של אונקיו .כל ההסברים והסרטונים ברשת מראים איך להוסיף את המכשיר אבל לא מסבירים לגבי השלט .
אודה להכוונה בנושא.
אודה להכוונה בנושא.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
שאלה לא ברורה מה בדיוק הבעיה ?
-
ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי יואב
אני אבהיר . קיבלתי את הניבידיה לפני שבועיים ולא כ"כ נח לי השלט (מקל ארטיק ) שלו . חיפשתי חלופי ברשת והיו הרבה המלצות על הרמוני האב . קיבלתי את ההרמוני אתמול ואני לא רואה אופציה איך הוא משכפל /מחליף את השלט של ניבידה . הורדתי את האפליקציה של הרמוני לנייד ופעלתי לפי ההוראות .האופציות הקיימות הוא חיבור מספר מכשירים להאב ושליטה בהדלקה וכיבוי . איפה עושים שההרמוני ישלוט על הניבידה והרסיבר מעבר לכיבוי והדלקה בלבד
אני אבהיר . קיבלתי את הניבידיה לפני שבועיים ולא כ"כ נח לי השלט (מקל ארטיק ) שלו . חיפשתי חלופי ברשת והיו הרבה המלצות על הרמוני האב . קיבלתי את ההרמוני אתמול ואני לא רואה אופציה איך הוא משכפל /מחליף את השלט של ניבידה . הורדתי את האפליקציה של הרמוני לנייד ופעלתי לפי ההוראות .האופציות הקיימות הוא חיבור מספר מכשירים להאב ושליטה בהדלקה וכיבוי . איפה עושים שההרמוני ישלוט על הניבידה והרסיבר מעבר לכיבוי והדלקה בלבד
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
הגדרת כפי שמוסבר פה?
https://support.myharmony.com/en-us/har ... dia-shield
לאחר ההגדרה נניח אתה נכנס לאקטיביטי של צפיה בתכנים בעזרת השילד אתה תוכל לתפעל אותו מהאפליקציה בנייד ו/או משלט הרמוני שברשותך
https://support.myharmony.com/en-us/har ... dia-shield
לאחר ההגדרה נניח אתה נכנס לאקטיביטי של צפיה בתכנים בעזרת השילד אתה תוכל לתפעל אותו מהאפליקציה בנייד ו/או משלט הרמוני שברשותך
כשאתה מגדיר אקטיבי, ההורמוני מגדיר אוטומטית חלק מהלחצנים בשלט (למשל כשמגדירים טלביזיה או ממיר לחצני המספרים מוגדרים אוטומטית).
אתה יכול לשנות את ההגדרות האלה דרך האפליקציה ולקבוע בעצמך את הפעולה שכל לחצן יבצע (לכל לחצן אפשר להגדיר פעולה בלחיצה קצרה ופעולה בלחיצה ארוכה).
אתה עושה את זה דרך הגדרת האקטיביטי-> הגדרת השלט, תקבל תמונה של השלט (באפליקציה), לחיצה על הלחצן תפתח לך תפריט להגדרת הפעולות שלו.
אתה יכול לשנות את ההגדרות האלה דרך האפליקציה ולקבוע בעצמך את הפעולה שכל לחצן יבצע (לכל לחצן אפשר להגדיר פעולה בלחיצה קצרה ופעולה בלחיצה ארוכה).
אתה עושה את זה דרך הגדרת האקטיביטי-> הגדרת השלט, תקבל תמונה של השלט (באפליקציה), לחיצה על הלחצן תפתח לך תפריט להגדרת הפעולות שלו.