עזרה עם שלט הרמוני האב

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
ALFRED3 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי אתמול את השלט וכרגע אני רוצה רק להשצמש ביכולת שלו לשמש כתחליף לשלט של ניבידיה שילד ורסיבר של אונקיו .כל ההסברים והסרטונים ברשת מראים איך להוסיף את המכשיר אבל לא מסבירים לגבי השלט .
אודה להכוונה בנושא.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #2 

שאלה לא ברורה מה בדיוק הבעיה ?

ALFRED3 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

היי יואב

אני אבהיר . קיבלתי את הניבידיה לפני שבועיים ולא כ"כ נח לי השלט (מקל ארטיק ) שלו . חיפשתי חלופי ברשת והיו הרבה המלצות על הרמוני האב . קיבלתי את ההרמוני אתמול ואני לא רואה אופציה איך הוא משכפל /מחליף את השלט של ניבידה . הורדתי את האפליקציה של הרמוני לנייד ופעלתי לפי ההוראות .האופציות הקיימות הוא חיבור מספר מכשירים להאב ושליטה בהדלקה וכיבוי . איפה עושים שההרמוני ישלוט על הניבידה והרסיבר מעבר לכיבוי והדלקה בלבד

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #4 

הגדרת כפי שמוסבר פה?

https://support.myharmony.com/en-us/har ... dia-shield

לאחר ההגדרה נניח אתה נכנס לאקטיביטי של צפיה בתכנים בעזרת השילד אתה תוכל לתפעל אותו מהאפליקציה בנייד ו/או משלט הרמוני שברשותך

EtKa
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

כשאתה מגדיר אקטיבי, ההורמוני מגדיר אוטומטית חלק מהלחצנים בשלט (למשל כשמגדירים טלביזיה או ממיר לחצני המספרים מוגדרים אוטומטית).
אתה יכול לשנות את ההגדרות האלה דרך האפליקציה ולקבוע בעצמך את הפעולה שכל לחצן יבצע (לכל לחצן אפשר להגדיר פעולה בלחיצה קצרה ופעולה בלחיצה ארוכה).
אתה עושה את זה דרך הגדרת האקטיביטי-> הגדרת השלט, תקבל תמונה של השלט (באפליקציה), לחיצה על הלחצן תפתח לך תפריט להגדרת הפעולות שלו.

ALFRED3 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אנסה ואעדכן . תודה על לכם על הסיוע

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #7 

לא חייבים אקטיביטי. כאשר אתה מוסיף את הdevice הספציפי ניתן לגשת אליו דרך devices באפליקציה ולשלוט על כל הפונקציות שלו...

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”