יוטיוב עם מקלדת bluetooth במסכי סמסונג
· לא קשור לשאלה המקורית אבל האם ביצוע mirroring לפלאפון לא פוגם מעט באיכת יחסית להפעלת יוטיוב מהאפליקציה של המסך עצמו? (למשל למי שלא חייב מקלדת).Alon_Solo כתב:לא תקלה. האפליקציה היא של צד ג׳ שלא תומך במקלדת. בכל מקרה לדעתי יותר נוח לעשות pair לטלפון נייד ולשדר ממנו לטלוויזיה....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה לא עושה Mirroring, אתה אמור לעשות Cast מתוך אפלקציית היוטיוב עצמה. כל מה שזה עושה זה פותח את הלינק במסך ומהטלפון אתה רק שולט על האפלקציה במסך.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@rannyz
·כבר קיבלת תשובה מעל. זאת אכן הייתה הכוונה שלי. זה נוח כי בזמן שמתנגן משהו בטלוויזיה, אתה יכול כבר לחפש את הסרטון / שיר הבא בנייד ואז לקפוץ אליו בלחיצת כפתור או להכניס אותו לתור כך שהמסך ידע להמשיך אליו בעצמו.
·כבר קיבלת תשובה מעל. זאת אכן הייתה הכוונה שלי. זה נוח כי בזמן שמתנגן משהו בטלוויזיה, אתה יכול כבר לחפש את הסרטון / שיר הבא בנייד ואז לקפוץ אליו בלחיצת כפתור או להכניס אותו לתור כך שהמסך ידע להמשיך אליו בעצמו.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@rannyz
·האמת שלא השתמשתי באף אחד מהמונחים האלה אלא ב-pair. אתה צריך לבחור באפליקציה בטלוויזיה לבצע pair ואז תקבל קוד צימוד שאתה מזין / סורק QR ביוטיוב בטלפון ומאותו רגע אתה שולט על האפליקציה של הטלוויזיה מהיוטיוב בנייד.
·האמת שלא השתמשתי באף אחד מהמונחים האלה אלא ב-pair. אתה צריך לבחור באפליקציה בטלוויזיה לבצע pair ואז תקבל קוד צימוד שאתה מזין / סורק QR ביוטיוב בטלפון ומאותו רגע אתה שולט על האפליקציה של הטלוויזיה מהיוטיוב בנייד.
@Alon_Solo
· בתשובה מעל שאליה הפנת אותי, הבחור כתב "לעשות Cast מתוך אפלקציית היוטיוב עצמה. כל מה שזה עושה זה פותח את הלינק במסך ומהטלפון אתה רק שולט על האפלקציה במסך".
לכן ככה הבנתי את זה. pairing אצלי זה צימוד בין 2 מכשירים באמצעות BT.
אבל כעת הבנתי את כוונתך וזה מה שחשוב.
· בתשובה מעל שאליה הפנת אותי, הבחור כתב "לעשות Cast מתוך אפלקציית היוטיוב עצמה. כל מה שזה עושה זה פותח את הלינק במסך ומהטלפון אתה רק שולט על האפלקציה במסך".
לכן ככה הבנתי את זה. pairing אצלי זה צימוד בין 2 מכשירים באמצעות BT.
אבל כעת הבנתי את כוונתך וזה מה שחשוב.