מתאם אלחוטי לרמקולים אחוריים - Rocketfish - המלצה אישית
-
ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
לפני כמעט 9 שנים עברתי לדירה, שלא היתה דרך אסטתית להעביר חיווט לרמקולים האחוריים.
מאז חייתי עם תצורה של 3 רמקולים קדמים והאחוריים שלי היו מאופסנים בארון ללא שימוש, מה גם שלא היה מקום מתאים להתקין אותם.
מהון להון, נחשפתי למוצר שקיבל חוות דעת מצויינות של חברת Rocketfish בשם rocketfish rear speaker kit
המחיר ממש מפתיע לטובה, אני שילמתי ~60 דולר בארהב, אבל אם תעקבו אחר המוצר באמזון יש רגעים שהמחיר שלו נופל אפילו ל 50.
היחידות עובדות על 110/220 וולט ולכן לא נדרש ממיר מתח (הדגמים הראשונים היו רק 110 וולט כך שאם אתם קונים משומש שימו לב שהמוצר שקניתם תומך ב 220 וולט)
ההתקנה פשוטה, יחידת המשדר מתחברת למגבר ביציאת הרמקולים האחוריים (כבלים קצרים מצורפים לערכה)
ואת יחידת המקלט הסלקתי מתחת לספה באלגנטיות.
את עניין ההתקנה פתרתי ע"י שימוש בסטנדים איכותיים של חברת SANUS תוצרת ארה"ב (גם לא מוצר יקר) ותצורת ה 5.1 חזרה לפעול באופן מלא בהשקעה מינמאלית ובצורה אסטתית.
rocketfish rear speaker kit - מומלץ בחום - פשוט מוצר טוב.
מאז חייתי עם תצורה של 3 רמקולים קדמים והאחוריים שלי היו מאופסנים בארון ללא שימוש, מה גם שלא היה מקום מתאים להתקין אותם.
מהון להון, נחשפתי למוצר שקיבל חוות דעת מצויינות של חברת Rocketfish בשם rocketfish rear speaker kit
המחיר ממש מפתיע לטובה, אני שילמתי ~60 דולר בארהב, אבל אם תעקבו אחר המוצר באמזון יש רגעים שהמחיר שלו נופל אפילו ל 50.
היחידות עובדות על 110/220 וולט ולכן לא נדרש ממיר מתח (הדגמים הראשונים היו רק 110 וולט כך שאם אתם קונים משומש שימו לב שהמוצר שקניתם תומך ב 220 וולט)
ההתקנה פשוטה, יחידת המשדר מתחברת למגבר ביציאת הרמקולים האחוריים (כבלים קצרים מצורפים לערכה)
ואת יחידת המקלט הסלקתי מתחת לספה באלגנטיות.
את עניין ההתקנה פתרתי ע"י שימוש בסטנדים איכותיים של חברת SANUS תוצרת ארה"ב (גם לא מוצר יקר) ותצורת ה 5.1 חזרה לפעול באופן מלא בהשקעה מינמאלית ובצורה אסטתית.
rocketfish rear speaker kit - מומלץ בחום - פשוט מוצר טוב.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
תתחדש ותהנה אבי!
אישית אני לא מבין מדוע קוראים למוצרים הללו WIRELESS, כשגם המשדר מחובר לחשמל ולרסיבר עם כבלי רמקול, וגם המשדר מחובר לחשמל מאחור ועם כבלים לרמקולים האחוריים.
במקרה אצלך זה נראה אסטתי, כי הצלחת להסליק את הבלאגן מאחורי הספה הגדולה, אבל למי שאין אפשרות שכזו, זה לא הופך לפתרון אלגנטי כמו שזה נשמע.
אישית אני לא מבין מדוע קוראים למוצרים הללו WIRELESS, כשגם המשדר מחובר לחשמל ולרסיבר עם כבלי רמקול, וגם המשדר מחובר לחשמל מאחור ועם כבלים לרמקולים האחוריים.
במקרה אצלך זה נראה אסטתי, כי הצלחת להסליק את הבלאגן מאחורי הספה הגדולה, אבל למי שאין אפשרות שכזו, זה לא הופך לפתרון אלגנטי כמו שזה נשמע.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
זה פתרון נחמד אבל צריך לזכור שהמקלט הוא גם מגבר, כלומר הרסיבר הוא לא זה שמגביר את הרמקולים האחוריים אלא המקלט. אם המגבר איכותי ועומד בעומס הרמקולים הכל סבבה אבל אם יש רמקולים אחוריים קצת תובעניים זה יכול להיות בעייתי.
תתחדש.
תתחדש.
-
ahersko
- חבר מביא חבר

אני לגמרי מסכים איתך שהמגבר האלחוטי לא תמיד יוכל להתמודד עם כל סוגי הרמקולים
לפחות במקרה שלי מדובר ב bose161 שהוא רמקול זול ולא תובעני
במקרה הזה אני לא מרגיש הבדל ואיכות המגבר מצויינת בצימוד הנ"ל.
לפחות במקרה שלי מדובר ב bose161 שהוא רמקול זול ולא תובעני
במקרה הזה אני לא מרגיש הבדל ואיכות המגבר מצויינת בצימוד הנ"ל.
גם לי יש מתאם כזה שמחובר לסאב ומאפשר לי "לשחק" איתו בכל פינות הבית מבלי להיות כבול לכבל.
אך אליה וקוץ בה,מכיוון שהמתאמים עצמאיים לחלוטין אין הם נכבים בסוף השימוש במערכת ובעצם עובדים כל זמן חיבורם לחשמל.
תתחדש
ליאור
אך אליה וקוץ בה,מכיוון שהמתאמים עצמאיים לחלוטין אין הם נכבים בסוף השימוש במערכת ובעצם עובדים כל זמן חיבורם לחשמל.
תתחדש
ליאור
-
ahersko
- חבר מביא חבר

לעניין מתאם לסאב, המתאם פשוט יותר היות והוא לא נדרש לבצע הגברה.
כמו כן יש מצב שהסאב לא יכבה את עצמו וכמובן שהמשדר/מקלט כל הזמן פעילים (למרות שזה באמת לא ממש משנה)
בסופו של דבר יש להעברה האלחוטית לא מעט יתרונות, כמו גמישות במיקום ואסטתיקה שגוברים ברוב המקרים על החסרונות.
כמו כן יש מצב שהסאב לא יכבה את עצמו וכמובן שהמשדר/מקלט כל הזמן פעילים (למרות שזה באמת לא ממש משנה)
בסופו של דבר יש להעברה האלחוטית לא מעט יתרונות, כמו גמישות במיקום ואסטתיקה שגוברים ברוב המקרים על החסרונות.