תמיכת נתב ב- 40 מגה
שלום,
העלתי את מהירות הגלישה שלי מ 15 מגה ל - 40 מגה, דרך בזק בנלאומי, אני משתמש בראוטר פרטי TPLINK TDW-9980, הוא תומך VDSL,
מה שמוזר זה שאני מכניס את יוזר החדש עם ה 40מגה הוא מראה סנכרון אבל לא נותן לגלוש,
מכניס שוב את היוזר הישן (טרם בוטל) של ה 15 מגה, סנכרון וגלישה חלקה.
האם יש הגדרות מיוחדות מצד הרואטר או מצד הספק?
העלתי את מהירות הגלישה שלי מ 15 מגה ל - 40 מגה, דרך בזק בנלאומי, אני משתמש בראוטר פרטי TPLINK TDW-9980, הוא תומך VDSL,
מה שמוזר זה שאני מכניס את יוזר החדש עם ה 40מגה הוא מראה סנכרון אבל לא נותן לגלוש,
מכניס שוב את היוזר הישן (טרם בוטל) של ה 15 מגה, סנכרון וגלישה חלקה.
האם יש הגדרות מיוחדות מצד הרואטר או מצד הספק?
@talomer40
·
הכי סביר שזה בגלל חוסר התמיכה של ה 9980 בווקטורינג. אתה יכול לנסות לדבר עם בזק אבל לא סביר שיבטלו ווקטורינג בכל הארון רק בגלל שהציוד הפרטי שלך לא מתאים.
בהנחה שבאמת יש ווקטורינג מופעל תצטרך לשדרג לציוד שתומך כגון 9970 או vr600 או פשוט לקחת מודם מבזק/ספק ואז זה בעיה שלהם (אתה יכול להמשיך להשתמש ב 9980 כראוטר בלבד אם אתה רוצה).
·
הכי סביר שזה בגלל חוסר התמיכה של ה 9980 בווקטורינג. אתה יכול לנסות לדבר עם בזק אבל לא סביר שיבטלו ווקטורינג בכל הארון רק בגלל שהציוד הפרטי שלך לא מתאים.
בהנחה שבאמת יש ווקטורינג מופעל תצטרך לשדרג לציוד שתומך כגון 9970 או vr600 או פשוט לקחת מודם מבזק/ספק ואז זה בעיה שלהם (אתה יכול להמשיך להשתמש ב 9980 כראוטר בלבד אם אתה רוצה).
אם אתה חובב הרפתקאות ורוצה לצרוב צד שלישי בנתב ע"י חיבור סיריאלי אז לפי ה WIKI יש לזה תמיכה בהחלפת ה driver של המודם הפנימי.
ראה "Install DSL drivers"
https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/td-w9980
ראה "Install DSL drivers"
https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/td-w9980
·נושא הווקטורינג לא זר לי, היו לי בעיות בנושא, שאלה שלי זה למה ב 15 מגה זה עובד טוב וב 40 לא, הווקטורינג מופעל רק כאשר אני מנסה לגלוש ב 40?eran405 כתב:@talomer40
·
בהנחה שבאמת יש ווקטורינג מופעל תצטרך לשדרג לציוד שתומך כגון 9970 או vr600 או פשוט לקחת מודם מבזק/ספק ואז זה בעיה שלהם (אתה יכול להמשיך להשתמש ב 9980 כראוטר בלבד אם אתה רוצה)....