מה זאת אומרת ?
במה הוא שונה מרמקולים קידמיים לדוגמא שאין בהם סיכון?
...
·
הסיכון הוא שאתה לא יכול לסמוך על המפרסמים באתר יד2. אתה עלול לקבל סאב תקול. אם תמצא סאב איכותי יד 2 בלוחות כאן ממוכר מוכר ואמין ולא אחד בעל 3 הודעות, אז זו אפשרות. הסאבים שציינת ישמעו מצויין במוסיקה רק אם הם יהיו מכובים ולא מחוברים לחשמל או למגבר... סאב למוסיקה חייב להיות סאת מדוייק ובעל תגובה מהירה לשינויים פתאומיים. רצוי מאד סאב אטום ללא פורט. ה SVS מדגם SB1000 שהמלצתי הוא הזול ביותר שעומד בכל הדרישות ולמגבר ורמקולים שלך הוא יספיק. תפנה לחנות פיוצ'ר כדי לקבל הצעת מחיר לפי מבצע BF.
יש כאן הרבה המלצות על ה-SB1000, אין לי כוונה לסתור אותן אבל כאשר ערכתי מבחן האזנה לדגם הזה שמתי לב שהוא סובל מרעידות משמעותיות, אפילו בווליום לא גבוה במיוחד (הווליום שלו עצמו כמובן). זה לא בהכרח נראה לעין וגם לא שמעתי עיוות כלשהו (הוא נשמע מדויק והדוק כפי שציפיתי), אבל אם מניחים עליו את היד כשהוא עובד מרגישים שהוא רועד בטירוף. הייתי בוחן את העניין יותר לעומק אם הייתי הולך לכיוון רכישה שלו. את אחיו הפתוח ה-PB1000 לא בחנתי, אבל יש להניח שהוא פחות יסבול מהתופעה הזו. אם הייתי בכיוון של רכישה כזאת הייתי מקפיד לבחון גם אותו.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
dragon כתב:יש כאן הרבה המלצות על ה-SB1000, אין לי כוונה לסתור אותן אבל כאשר ערכתי מבחן האזנה לדגם הזה שמתי לב שהוא סובל מרעידות משמעותיות, אפילו בווליום לא גבוה במיוחד (הווליום שלו עצמו כמובן). זה לא בהכרח נראה לעין וגם לא שמעתי עיוות כלשהו (הוא נשמע מדויק והדוק כפי שציפיתי), אבל אם מניחים עליו את היד כשהוא עובד מרגישים שהוא רועד בטירוף. הייתי בוחן את העניין יותר לעומק אם הייתי הולך לכיוון רכישה שלו. את אחיו הפתוח ה-PB1000 לא בחנתי, אבל יש להניח שהוא פחות יסבול מהתופעה הזו. אם הייתי בכיוון של רכישה כזאת הייתי מקפיד לבחון גם אותו.
...
·מה בדיוק הבעיה בזה שהסאב רועד?
אישית עוד לא נתקלתי בסאב שלא רועד בזמן שהוא עובד.