עזרה בקניית אוזניות גיימינג\סרטים
שלום, ברשותי אוזניות גיימינג של סוני דגם פלטיניום (של PS4) והם לא כלכך נוחות והסאונד פושר יחסית למחיר..
רציתי לשאול האם יש דגם שאתם ממליצים של אוזניות במיוחד לגיימינג + גם לסרטים זאת אומרת שיתמוך ב7.1 אפילו אטמוס יהיה מאוד טוב לשימוש עתידי.. להלן הדברים הנחוצים:
1: נוחות!
2: סאונד audiophile באיכות גבוהה!
3: עדיפות ל7.1 אטמוס
4: יתאימו לגיימינג וסרטים
5: שיהיה טוב גם למוסיקה (לא בעדיפות עליונה אבל כן שייתן מענה נחמד)
6: אלחוטי לפלייסטשין (עדיפות אם יש )
7: עדיפות לON EAR כי אני לפעמים שומע בווליום גבוה ופחות רוצה שייצא החוצה הסאונד אבל אם אין אז גם OVER EAR
מבחינת מחיר: בין 400-1000 +- אין לי בעיה גם לחכות אולי לBLACK FRIDAY שאולי יהיה מבצע ואז לקנות דגם אפילו יותר יקר.. אשמח להמלצות לדגמים שיענו על הדברים לעלן.
תודה רבה לכולם!
רציתי לשאול האם יש דגם שאתם ממליצים של אוזניות במיוחד לגיימינג + גם לסרטים זאת אומרת שיתמוך ב7.1 אפילו אטמוס יהיה מאוד טוב לשימוש עתידי.. להלן הדברים הנחוצים:
1: נוחות!
2: סאונד audiophile באיכות גבוהה!
3: עדיפות ל7.1 אטמוס
4: יתאימו לגיימינג וסרטים
5: שיהיה טוב גם למוסיקה (לא בעדיפות עליונה אבל כן שייתן מענה נחמד)
6: אלחוטי לפלייסטשין (עדיפות אם יש )
7: עדיפות לON EAR כי אני לפעמים שומע בווליום גבוה ופחות רוצה שייצא החוצה הסאונד אבל אם אין אז גם OVER EAR
מבחינת מחיר: בין 400-1000 +- אין לי בעיה גם לחכות אולי לBLACK FRIDAY שאולי יהיה מבצע ואז לקנות דגם אפילו יותר יקר.. אשמח להמלצות לדגמים שיענו על הדברים לעלן.
תודה רבה לכולם!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין שום אוזניות גיימינג מרובות דרייברים המעניקות גם סאונד אודיופילי (לא משנה מה זה עבורך כי בדרך כלל מדובר בהאזנה למוזיקה דו ערוצית) ובטח שלא ברמה גבוהה.
ל Arctis 7 של Steelseries יש מוניטין טוב בתור אוזניות למשחקים. כדאי לך לבדוק אותן.
ל Arctis 7 של Steelseries יש מוניטין טוב בתור אוזניות למשחקים. כדאי לך לבדוק אותן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין.
המאפיין אוזניות גיימינג, זה (א) מיקרופון שלא ממש משנה לאיכות השמיעה ו(ב) ריבוי דרייברים בכיפות האוזן. אני לא רוצה להתייחס בכלל האם אותו ריבוי אלמנטים באמת מצליח לדמות האזנה לסט של 5.1 או 7.1 רמקולים, את זה אתה כבר תחליט. במקום זאת אני מסב את תשומת לבך ששטח האוזניים האנושיות הוא בעל ממד מאוד סופי ולכן גם עם משחקים בגיאומטריה של האלמנטים חייבים לצמצם כל אחד מהם כדי שיהיה איפה להכניס אותם לכיפות בלי שהם יעלו וימסכו אחד את השני.
זה דופק את איכות האודיו חבל"ז. אולי שומעים אפקטים כיווניים אבל האיכות, אוי האיכות...
אגב, אם תקרא את אחת ההודעות הקודמות הנוגעות ל Audeze Mobius המהפכניות תוכל לראות שלא חייבים ריבוי אלמנטים כדי לדמות 7.1, אבל גם כאן וזה עוד עם חברה הידועה בכל העולם בזכות טיב האוזניות שלה למוזיקה, האיכות הכוללת של האודיו היא בינונית לחלוטין.
המאפיין אוזניות גיימינג, זה (א) מיקרופון שלא ממש משנה לאיכות השמיעה ו(ב) ריבוי דרייברים בכיפות האוזן. אני לא רוצה להתייחס בכלל האם אותו ריבוי אלמנטים באמת מצליח לדמות האזנה לסט של 5.1 או 7.1 רמקולים, את זה אתה כבר תחליט. במקום זאת אני מסב את תשומת לבך ששטח האוזניים האנושיות הוא בעל ממד מאוד סופי ולכן גם עם משחקים בגיאומטריה של האלמנטים חייבים לצמצם כל אחד מהם כדי שיהיה איפה להכניס אותם לכיפות בלי שהם יעלו וימסכו אחד את השני.
זה דופק את איכות האודיו חבל"ז. אולי שומעים אפקטים כיווניים אבל האיכות, אוי האיכות...
אגב, אם תקרא את אחת ההודעות הקודמות הנוגעות ל Audeze Mobius המהפכניות תוכל לראות שלא חייבים ריבוי אלמנטים כדי לדמות 7.1, אבל גם כאן וזה עוד עם חברה הידועה בכל העולם בזכות טיב האוזניות שלה למוזיקה, האיכות הכוללת של האודיו היא בינונית לחלוטין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ממילא מנועי המשחקים השתפרו מאוד בדימוי של "Positional Audio". באמצעות אוזניות טובות אפשר בקלות להינות מצליל היקפי גם עם שני ערוצים. אמנם הן לא אלחוטיות ופתוחות (דליפת הסאונד כלל לא משמעותית) אבל הPC37x של סנהייזר הן נוחות מאוד, נשמעות מצוין ועם מיקרופון בכמה רמות מעל כל מה שתמצא באוזניות גיימינג אחרות. לי הן פשוט נשמעות כמו HD 558 עם מיקרופון וזה לא דבר רע בכלל. בסופו של דבר זה מה שאתה צריך באוזניות גיימינג.
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים