בעיות בהתקנת megaepg
שלום לכולם
אני חדש בתחום ה- PCTV, למרות שאני לא חדש בתחום המחשבים.
קראתי הרבה הצעות כאן והחלטתי שאנסה את megaepg.
במחשב שלי מותקנת ויסטה ברישיון, ויש לי כרטיס 150.
הורדתי את הגרסה האחרונה של megaepg, והפעלתי את הקונפירציה עפ"י ההוראות, למרות זאת בהפעלת מדיה סנטר קיבלתי קוד שגיאה 14.
עברתי על הפורום, וגם באתר PVR.com ושמתי לב שההתקנה לא יוצרת את הספריה megaepg תחת EHOME.
כמו כן אין ספריית DATA או קובץ INI ב- programs fils\megaepg.
יש למישהו רעיון למה?
תודה
אני חדש בתחום ה- PCTV, למרות שאני לא חדש בתחום המחשבים.
קראתי הרבה הצעות כאן והחלטתי שאנסה את megaepg.
במחשב שלי מותקנת ויסטה ברישיון, ויש לי כרטיס 150.
הורדתי את הגרסה האחרונה של megaepg, והפעלתי את הקונפירציה עפ"י ההוראות, למרות זאת בהפעלת מדיה סנטר קיבלתי קוד שגיאה 14.
עברתי על הפורום, וגם באתר PVR.com ושמתי לב שההתקנה לא יוצרת את הספריה megaepg תחת EHOME.
כמו כן אין ספריית DATA או קובץ INI ב- programs fils\megaepg.
יש למישהו רעיון למה?
תודה
megaepg.ini וכל ה-data לא נמצאים בprogram files בויסטה! ולא ב-ehome! מהסיבה שבויסטה עם UAC תיקיה program files היא לקריאה בלבד. קבצי data הם ב:
C:\Users\username\AppData\Local\MegaEPG
האם אתה מריץ megaepg לפנינ ה-setup של EPG בMedia Center?
C:\Users\username\AppData\Local\MegaEPG
האם אתה מריץ megaepg לפנינ ה-setup של EPG בMedia Center?
תודה על כל התגובות, אני מתקדם
.
אני מריץ את megaepg ואת כל ההגדרות לפני המדיה סנטר.
בכל מקרה ערכתי חיפוש בכל המחשב כולל ספריות וקבצים מוסתרים ולא מצאתי את megaepg.ini/
בכל מקרה אני אבדוק לגבי המיקום ב- C:\Users\username\AppData\Local\MegaEPG.
אתמול הצלחתי להפעיל את לוח השידורים של megaepg בויסטה אולם הוא הציג לי הגדרה ישנה של ערוצים שהוגדרו על ידי באחת מהפעמים שהתקנתי את התוכנה.
מאז כבר הסרתי אותה והגדרתי ערוצים חדשים (אחד לבדיקה).
הויסטה לא מציג את ההגדרות החדשות אלא את הישנות.
בכל מקרה, בערוצים הדיגטליים (הוט דרמה, פעולה בידור ועוד כמה) הוא לא מציג לוח שידורים. בערוצים הרגילים יש לוח שידורים.
ניסתי להגדיר מחדש את לוח השידורים של ויסטה אבל הוא כל הזמן חוזר לזה של ה- megaepg.
אני מריץ את megaepg ואת כל ההגדרות לפני המדיה סנטר.
בכל מקרה ערכתי חיפוש בכל המחשב כולל ספריות וקבצים מוסתרים ולא מצאתי את megaepg.ini/
בכל מקרה אני אבדוק לגבי המיקום ב- C:\Users\username\AppData\Local\MegaEPG.
אתמול הצלחתי להפעיל את לוח השידורים של megaepg בויסטה אולם הוא הציג לי הגדרה ישנה של ערוצים שהוגדרו על ידי באחת מהפעמים שהתקנתי את התוכנה.
מאז כבר הסרתי אותה והגדרתי ערוצים חדשים (אחד לבדיקה).
הויסטה לא מציג את ההגדרות החדשות אלא את הישנות.
בכל מקרה, בערוצים הדיגטליים (הוט דרמה, פעולה בידור ועוד כמה) הוא לא מציג לוח שידורים. בערוצים הרגילים יש לוח שידורים.
ניסתי להגדיר מחדש את לוח השידורים של ויסטה אבל הוא כל הזמן חוזר לזה של ה- megaepg.