טלוויזיה של TCL
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
התקציב שלך מאפשר לך לרכוש מסכים כדוגמת SAMSUNG MU7000 (דגם של שנה שעברה אבל תמורה טובה לכסף), עלה בערך 3500 כולל מע"מ או LG 670y (אם תמצא עדיין) או 6700.
אני בטוח שיהיו כאן עוד המלצות, אלו מסכים שיצא לי לראות אצל חברים ובהחלט תמורה טובה.
לאחרונה יותר נוטה לLG בעיקר בזכות אפליקצית סלקום טי וי ונטפליקס שעובדות יציב.
אני בטוח שיהיו כאן עוד המלצות, אלו מסכים שיצא לי לראות אצל חברים ובהחלט תמורה טובה.
לאחרונה יותר נוטה לLG בעיקר בזכות אפליקצית סלקום טי וי ונטפליקס שעובדות יציב.
Vocare Ad Regnum
אני רכשתי לפני מספר שבועות את הC2US בגודל 49 במחיר של 2200₪ בערך. אני מאמין שתוכל להוציא גם את ה55 באזור ה3000₪ (אם כי לא ניסיתי בעצמי, אבל נשמע לי הגיוני סהכ לעומת המחיר ששילמתי). L55C2US זה הדגם המלא.
אני אישית עד כה ממש מבסוט על הרכישה, תמונה באיכות טובה, הסמארט עובד חלק ומהר ושלט (/ עכבר אוויר, או איך שלא תקרא לזה) וממשק נוח לתפעול.
בחרתי לקנות אותה על פני האופציה השניה שכמו שציינו פה כבר הייתה הסמסונג 7100, שאני מניח שתתן תמורה דומה למחיר אך בעלת פחות ״פיצרים״ כמו השלט וכו.
בהצלחה 👍🏻
אני אישית עד כה ממש מבסוט על הרכישה, תמונה באיכות טובה, הסמארט עובד חלק ומהר ושלט (/ עכבר אוויר, או איך שלא תקרא לזה) וממשק נוח לתפעול.
בחרתי לקנות אותה על פני האופציה השניה שכמו שציינו פה כבר הייתה הסמסונג 7100, שאני מניח שתתן תמורה דומה למחיר אך בעלת פחות ״פיצרים״ כמו השלט וכו.
בהצלחה 👍🏻
תמיד אפשר להוסיף עוד ועוד. הכל פרטני ותלוי בשיקולים. הבחירה שלי הייתה משיקולי תקציב, מקום פיזי (כמה שפחות מכשירים חיצוניים כמו סטרימרים וכו), ואיכות תמונה.
את הTCL נסעתי לראות אצל היבואן, ראיתי שהיא עונה על כל הצרכים שלי ומספקת איכות תמונה באמת טובה, בכ-400₪ פחות מהסמסונג (יבואן רשמי ובהנחה שמוסיף עוד 200₪ להרחבת אחריות) ולכן לא ראיתי את הצורך להוסיף בשביל ה״מותג״ והביקורות הנהדרות על ההתקנות והאחריות (;
את הTCL נסעתי לראות אצל היבואן, ראיתי שהיא עונה על כל הצרכים שלי ומספקת איכות תמונה באמת טובה, בכ-400₪ פחות מהסמסונג (יבואן רשמי ובהנחה שמוסיף עוד 200₪ להרחבת אחריות) ולכן לא ראיתי את הצורך להוסיף בשביל ה״מותג״ והביקורות הנהדרות על ההתקנות והאחריות (;
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
זו החלטה שלך אבל בוודאות אם תחפש ברשת ביקורות על שני הדגמים הללו תראה שהסמסונג מקבלת הרבה יותר ביקורות חיוביות מה TCL.
לפעמים החיסכון של כמה מאות שקלים יכולים לבוא לידי ביטוי בהמשך הדרך. בכל מקרה, אם לך זה מספיק אז מעולה.
לפעמים החיסכון של כמה מאות שקלים יכולים לבוא לידי ביטוי בהמשך הדרך. בכל מקרה, אם לך זה מספיק אז מעולה.