שדרוג לפנסוניק 6000
אחרי שנתיים חושב להתקדם ולעלות מדרגה.
על מה הייתם ממליצים? הייתי רוצה 4K (אני מבין שנייטיב זה לא הדיבור כרגע אלא כל מיני טכנולוגיות שמדמות 4K).
ואני חייב זכרון עדשה כי יש לי מסך 2.35.
לא חשוב לי 3D, מה שאני מחפש זה בעיקר שדרוג לאיכות התמונה והשחורים.
התקציב יכול להגיע ל10K.
על מה הייתם ממליצים? הייתי רוצה 4K (אני מבין שנייטיב זה לא הדיבור כרגע אלא כל מיני טכנולוגיות שמדמות 4K).
ואני חייב זכרון עדשה כי יש לי מסך 2.35.
לא חשוב לי 3D, מה שאני מחפש זה בעיקר שדרוג לאיכות התמונה והשחורים.
התקציב יכול להגיע ל10K.
או יד שנייה איכותי מאוד למשל JVC
שכרגע מציג את השחורים בצורה הטובה ביותר לעומת המתחרים, יש למקרנים האלה קונטרסט משמעותית יותר טוב מהמתחרים, למשל אפסון.
הבעייה כמובן זה המחיר.. הJVC הרבה יותר יקר, ואם אופציה של יד2 באה בחשבון תוכל כנראה למצוא
יש שניים שכרגע מוצעים למכירה באתר, לא יודע לגבי מחיר, עדיף לשאול את המוכרים
שכרגע מציג את השחורים בצורה הטובה ביותר לעומת המתחרים, יש למקרנים האלה קונטרסט משמעותית יותר טוב מהמתחרים, למשל אפסון.
הבעייה כמובן זה המחיר.. הJVC הרבה יותר יקר, ואם אופציה של יד2 באה בחשבון תוכל כנראה למצוא
יש שניים שכרגע מוצעים למכירה באתר, לא יודע לגבי מחיר, עדיף לשאול את המוכרים
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
Epson 4010 הוכרז וכבר נמכר באמזון במחיר רשמי של 2000$ + 580$ משלוח ומיסים, וד"א, כבר באמזון היו כמה פעמים שהייתה ירידת מחיר למספר ימים למחיר של 1800$+מיסים וכו'. הנחה משמעותית של כ-700 ש"ח.
יוצא באיזור של 8500 ש"ח סה"כ עד הבית. מחיר מעולה לדעתי!
עוד אין ביקורות מקיפות אבל לפי הדיווחים הראשוניים המקרן עושה רושם טוב מאוד במיוחד ביחס למחיר. המינוס היחידי שכרגע מדברים עליו הוא שחיבור ה-HDMI מגיע עד ל10.2Gbps ולא למקס' של 18Gbps, ולכן המקרן לא יכול לאפשר עבודה עם HDR ב 4K@60fps שדורש קצב גבוה
יוצא באיזור של 8500 ש"ח סה"כ עד הבית. מחיר מעולה לדעתי!
עוד אין ביקורות מקיפות אבל לפי הדיווחים הראשוניים המקרן עושה רושם טוב מאוד במיוחד ביחס למחיר. המינוס היחידי שכרגע מדברים עליו הוא שחיבור ה-HDMI מגיע עד ל10.2Gbps ולא למקס' של 18Gbps, ולכן המקרן לא יכול לאפשר עבודה עם HDR ב 4K@60fps שדורש קצב גבוה
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab