חיבור ממיר לרסיבר ווידאו ל LCD

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
sabi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחרונה קניתי טלויזיה 37W66 של טושיבה
בנוסף רסיבר של קנווד ו- DVD משולב וידאו של LG

לפי המכשור אתה בטוח שם לב שאני לא הכי מקצוען שבעולם אך מאוד אשמח לקבל הדרכה איך לחבר את כל הרכיבים לממיר של יס ובעזרת אילו כבלים (נתקלתי במושגים קומפוננט וקומפוזיט שלא אומרים לי הרבה)
אודה מאוד לעזרתך ואולי אם אפשר בשרטוט זה מאוד יעזור לי

תודה
סאבי פרימו

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

יש לך לינק או אולי תמונה של אחורי הרסיבר?

בעיקרון יש שתי שיטות לחיבור של כמה מכשירים לטלוויזיה אחת: הראשונה היא חיבור ישיר של כל אחד מהם ישירות לטלוויזיה, ומעבר בין אחד לשני דרך בחירת הכניסה הרלוונטית בשלט. והשנייה היא חיבור כל המכשירים (DVD וכבלים במקרה שלך) לרסיבר, ומשם לטלוויזיה כשהרסיבר משמש כממתג, לדעתי השיטה השנייה נוחה יותר לעבודה אבל אם אתה רגיל למשהו אחר אז...

תגיד מה אתה מעדיף ונמשיך משם

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

הנה תמונה של אחורי הרסיבר:
אתה צריך לחבר ככה:
1) ממיר - מאחורי הממיר יש 3 בננות: אדום לבן וצהוב, את האדום והלבן תחבר לרסיבר לVIDEO 2, את הבננה הצהובה לVIDEO 2 הצהוב מצד שמאל.

2) DVD, מאחוריו תמצא בננה צהובה, חבר לרסיבר לכניסה הצהובה DVD מצאד שמאל. בנוסף חבר כבל אופטי מהיציאה האופטית בDVD לכניסה האופטית ברסיבר (באמצע למעלה, ליד שתי הכניסות הכתומות)

3) מיציאה הצהובה ברסיבר הנקראת MONITOR OUT חבר כבל בודד לאחת הכניסות בטלוויזיה. עבור עם השלט של הטלוויזיה לכניסה שבחרת- על המסך צריכה להיות התמונה של הDVD או הכבלים, תלוי באיזה מצב המגבר
תמונה
 תמונה

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”