הגדרת MODE נוספים ב'ורה'
סוויטש(ים) וירטואלי(ים).haimbl כתב:אם הורה לא מסוגל לעשות את זה, מי כן?...
אני משתמש (עדין) במולטי-סווטש, עוד מהימים שלVera לא היתה תמיכה במודים.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
למה הכוונה חסימה של שימוש בdevice מסויים?
אני לא משתמש בmodes בשביל לחסום שימוש בdevice-ים, אלא לשינוי התנהגות הבית.
אני רואה שאתה מעוניין למנוע פתיחת התריסים.
אני לא מכיר דרך שmode יכול לעשות זאת, במיוחד לאור העובדה שמודולים שנמצאים מאחורי מתגים, נועדו לעבוד גם במקרה שאין קשר לבקר (או שהבקר תקול).
יחד עם זאת, אם זה מה שחשוב לך להשיג, אני יכול לחשוב על רעיון אחד (ובטח אחרים יוכלו לחשוב על עוד רעיונות):
במקום שמה שיפעיל את התריס יהיה מתג תריס עם מודול תריס, תשתמש במודול אחר, שלא מחובר למכשיר חשמלי, אלא רק למתג / מתגים.
לחיצה על המתג תפעיל לוגיקה של פתיחת / סגירת תריס, רק במקרה שהבית לא נמצא במוד "ילדים ישנים".
כשהבית נמצא במוד "ילדים ישנים", הבקר יתעלם מהלחיצה על המתג, ולא יפתח / יסגור את התריס.
אני לא משתמש בmodes בשביל לחסום שימוש בdevice-ים, אלא לשינוי התנהגות הבית.
אני רואה שאתה מעוניין למנוע פתיחת התריסים.
אני לא מכיר דרך שmode יכול לעשות זאת, במיוחד לאור העובדה שמודולים שנמצאים מאחורי מתגים, נועדו לעבוד גם במקרה שאין קשר לבקר (או שהבקר תקול).
יחד עם זאת, אם זה מה שחשוב לך להשיג, אני יכול לחשוב על רעיון אחד (ובטח אחרים יוכלו לחשוב על עוד רעיונות):
במקום שמה שיפעיל את התריס יהיה מתג תריס עם מודול תריס, תשתמש במודול אחר, שלא מחובר למכשיר חשמלי, אלא רק למתג / מתגים.
לחיצה על המתג תפעיל לוגיקה של פתיחת / סגירת תריס, רק במקרה שהבית לא נמצא במוד "ילדים ישנים".
כשהבית נמצא במוד "ילדים ישנים", הבקר יתעלם מהלחיצה על המתג, ולא יפתח / יסגור את התריס.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום