samsung mu7000 חוות דעת
@Lior98
·
לפי מה ששמעתי, סמסונג לא תומכת ב-DTS:
https://www.hometheater.co.il/vp2874918#2874918
לא שמעתי שום דבר על HDR בטלויזיות סמסונג שהוא לא HDR אמיתי...
·
לא שמעתי שום דבר על HDR בטלויזיות סמסונג שהוא לא HDR אמיתי...
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אבל כן יש תמיכה לפי האתר שלהם פשוט רציתי לבדוק בפועל כי אני לא מאמין לאף אחד... בגלל זה רציתי שמישהו עם הטלויזייה עצמה יכול לתת חוות דעת ולא הבנתי מה ההיגיון לא לתמוך ב dts...ואני מאמין שאם זה נכון זה לא תקף ספציפית ל mu7000mdk_25 כתב:@Lior98
·
לא שמעתי שום דבר על HDR בטלויזיות סמסונג שהוא לא HDR אמיתי......
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יכול להיות שהיום זה עובד, ומחר המסך יקבל עדכון קושחה וזה יפסיק לעבוד. סמסונג הפסיקו לתמוך ב-DTS בדור הנוכחי, אבל אף אחד לא יודע מה יקרה עם הדור הקודם.
עקב מגבלות המסך, מאחר וזה דגם מאד בסיסי, אפקט ה-HDR במסך כזה לא יהיה מרשים במיוחד.
עקב מגבלות המסך, מאחר וזה דגם מאד בסיסי, אפקט ה-HDR במסך כזה לא יהיה מרשים במיוחד.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·אני לא מחפש מסך "יוקרתי" מחפש מסך שיעשה את העבודה אגב למה סמסונג החליטו להפסיק לתמוך ב dts? יש היגיון בזה זה כאילו ללכת אחורה?TheCoolest כתב:יכול להיות שהיום זה עובד, ומחר המסך יקבל עדכון קושחה וזה יפסיק לעבוד. סמסונג הפסיקו לתמוך ב-DTS בדור הנוכחי, אבל אף אחד לא יודע מה יקרה עם הדור הקודם.
עקב מגבלות המסך, מאחר וזה דגם מאד בסיסי, אפקט ה-HDR במסך כזה לא יהיה מרשים במיוחד....
לגבי ה hdr מה שחשוב לי שיהיה לזה תמיכה לא צריך יותר מדי יוקרתי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני מניח שהם עשו את זה כדי לא לשלם תמלוגים.
·כן וזה תקף גם לdolby vision שגם לא נתמך במסכים של סמסונג.Lior98 כתב:·אגב זה תקף גם לגביי dolby atmos?.........
כמו שכתב TheCoolest , זה נעשה כדי לא לשלם תמלוגים ולכן במקביל סמסונג פיתחה את + HDR10 שמתחרה ב-dolby vision ועושה פעולה די דומה רק ללא תשלום התמלוגים. הבעיה: כרגע רק אמזון תומכת בסטנדרט הזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
שאלו על Dolby Atmos, לא Dolby Vision - אשר הוא פורמט HDR לווידאו.
HDR10+ לא עובד באותה צורה כמו DV, וממה שיצא לי לקרוא (מזמן) הטכנולוגיה של דולבי עדיין טובה וגמישה יותר.
HDR10+ לא עובד באותה צורה כמו DV, וממה שיצא לי לקרוא (מזמן) הטכנולוגיה של דולבי עדיין טובה וגמישה יותר.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

עדיף אולי לקנות סטרימר mi box 4k ולחסוך את כל הסיפור הזה של dts/dolby? מבחינת תמיכה בפורמטים הוא טוב? והוא תומך ב dolby true hd נניח אם פתאום אוריד סרט בלורי שהרוב הם true hd/dts הוא יריץ בלי בעיות? אם כן אז אולי אשקול לקנות את nu7400 וככה לקנות משהו יותר חדיש עם איכות יותר טובה ובקדר לפורמטים ש mi box יעשה את העבודהTheCoolest כתב:שאלו על Dolby Atmos, לא Dolby Vision - אשר הוא פורמט HDR לווידאו.
HDR10+ לא עובד באותה צורה כמו DV, וממה שיצא לי לקרוא (מזמן) הטכנולוגיה של דולבי עדיין טובה וגמישה יותר....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לפי מה שיצא לי לקרוא, הוא לא משהו ל-4K.
·הבחור שאל על Dolby Atmos וקיבל ממני תשובה לגבי זה וגם הרחבה ל-DV לטובת מי שמתעניין. איפה פה הבעיה?TheCoolest כתב:שאלו על Dolby Atmos, לא Dolby Vision - אשר הוא פורמט HDR לווידאו.
HDR10+ לא עובד באותה צורה כמו DV, וממה שיצא לי לקרוא (מזמן) הטכנולוגיה של דולבי עדיין טובה וגמישה יותר....
הנקודה היא שסמסונג כעיקרון לא מוכנה לעבוד עם הפורמטים של dolby כדי לא לשלם לה תלמוגים.
HDR10+ עובד בצורה דומה מאוד ל-DV ונוצר כדי להוות לו אלטרנטיבה רק כאמור ללא תשלום תמלוגים.
הטכנולוגיה של דולבי נכון לרגע זה אכן ותיקה "בשלה" ונפוצה יותר וסמסונג ביחד עם אמזון מנסים לשנות זאת.
·מבחינת תמיכה בפורמטי סאונד מתקדמים אין תחליף לרסיבר שתומך בAtmos/DTS:X כל פיתרון אחר הוא חלקי ולא יעיל לדעתי.Lior98 כתב:עדיף אולי לקנות סטרימר mi box 4k ולחסוך את כל הסיפור הזה של dts/dolby? מבחינת תמיכה בפורמטים הוא טוב? והוא תומך ב dolby true hd נניח אם פתאום אוריד סרט בלורי שהרוב הם true hd/dts הוא יריץ בלי בעיות? אם כן אז אולי אשקול לקנות את nu7400 וככה לקנות משהו יותר חדיש עם איכות יותר טובה ובקדר לפורמטים ש mi box יעשה את העבודה.........
בלי קשר אני ממליץ לך על ה7400 ולא על הMU7000. דגם יותר חדש, שלט חכם ומתקדם, תמיכה בBT ואיכות תמונה מעט יותר גבוהה. שווה לדעתי את ההפרש.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·אגב גם ב mu7000 יש bt הסיבה היחיידה שאני חושב על 7000 בגלל התמיכה של dts ההבדל בין 7000 ל74000 יחסית קריטי? אם כן אשקול לקנות את 7400 ולקנות את mi box 4k בתקווה שהוא טובrannyz כתב:·מבחינת תמיכה בפורמטי סאונד מתקדמים אין תחליף לרסיבר שתומך בAtmos/DTS:X כל פיתרון אחר הוא חלקי ולא יעיל לדעתי.......
בלי קשר אני ממליץ לך על ה7400 ולא על הMU7000. דגם יותר חדש, שלט חכם ומתקדם, תמיכה בBT ואיכות תמונה מעט יותר גבוהה. שווה לדעתי את ההפרש....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@cucamber
·
כי הוא רוצה לצפות דרך הנגן המובנה.
ברגע שהטלוויזיה לא תומכת בפורמט הוא לא שומע שום דבר.
·
ברגע שהטלוויזיה לא תומכת בפורמט הוא לא שומע שום דבר.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

ההבדל בין nu7400 ל mu7000 הוא קריטי? אם כן אני אקח 7400 ואקנה mi box 4k וככה אסתדר מבחינת הכל אבל השאלה אם שווב את כל זהTheCoolest כתב:@cucamber
·
ברגע שהטלוויזיה לא תומכת בפורמט הוא לא שומע שום דבר....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא חושב שהוא ממש קריטי. אלה שני מסכים ברמת כניסה.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·טוב אחרי מלא דיבורים וחישובים אקח את ה nu7400 בגלל שהוא חדיש יותר מ mu7000 אם בהמשך יפריע לי שאין תמיכה בTheCoolest כתב:לא חושב שהוא ממש קריטי. אלה שני מסכים ברמת כניסה....
dts אקנה mi box 4k ואחבר אליו ואחסוך תסיפור
תודה לכולם שעזרו לי ונתנו עצות!