אני מבולבל קצת - מושג הקלטה כסדרה
קראתי פה בנושא (כמובן, ודובר לא פעם אחת על זה)
אבל רק בקצרה
לדוגמא: תוכנית שמשודרת כל שבוע בשעה מסוימת נקראת סדרה?
ניקח למשל את טעמים עם צחי הקירח ביום שישי
זה כל יום שישי באותה שעה
אני אמור בפעם הראשונה שאני מסמן להקליט את טעמים לבחור הקלטה כסדרה?
ואז הוא כבר ידע לבד מבלי שאני אכוון יותר, להקליט כל יום שישי את טעמים?
והכי חשוב, אם לדוגמא התוכנית עברה שעה לזמן אחר, הוא לבד ידע להקליט במועד החדש?
אם באותה שבוע התבטלה התוכנית (לדוגמא יום כיפור), הוא ידע לא להקליט?
צר לי על השאלות המרובות, אבל לא מצאתי מרוכז באשכול אחד
ולא רציתי לשאול בהרבה אשכולות
אבל רק בקצרה
לדוגמא: תוכנית שמשודרת כל שבוע בשעה מסוימת נקראת סדרה?
ניקח למשל את טעמים עם צחי הקירח ביום שישי
זה כל יום שישי באותה שעה
אני אמור בפעם הראשונה שאני מסמן להקליט את טעמים לבחור הקלטה כסדרה?
ואז הוא כבר ידע לבד מבלי שאני אכוון יותר, להקליט כל יום שישי את טעמים?
והכי חשוב, אם לדוגמא התוכנית עברה שעה לזמן אחר, הוא לבד ידע להקליט במועד החדש?
אם באותה שבוע התבטלה התוכנית (לדוגמא יום כיפור), הוא ידע לא להקליט?
צר לי על השאלות המרובות, אבל לא מצאתי מרוכז באשכול אחד
ולא רציתי לשאול בהרבה אשכולות
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
איזה תוכנה אתה משתמש?
בכלליות ב SAGETV , כל פעם שיופיע צחי בוקשסטר לא משנה באיזה שעה ובאיזה יום הוא יקליט.
אם זה לפי פרקים ועונות ... לדוגמה עונה 1 פרק 2 .אז הקלטה הבאה הוא יקליט רק את עונה 1 פרק 3 (וידלג על פרק 2 אם הוא יראה אותו).
בכלליות ב SAGETV , כל פעם שיופיע צחי בוקשסטר לא משנה באיזה שעה ובאיזה יום הוא יקליט.
אם זה לפי פרקים ועונות ... לדוגמה עונה 1 פרק 2 .אז הקלטה הבאה הוא יקליט רק את עונה 1 פרק 3 (וידלג על פרק 2 אם הוא יראה אותו).
במדיה סנטר של ויסטה מה שבא בילדאיןzovirax כתב:איזה תוכנה אתה משתמש?
אם זה לפי פרקים ועונות ... לדוגמה עונה 1 פרק 2 .אז הקלטה הבאה הוא יקליט רק את עונה 1 פרק 3 (וידלג על פרק 2 אם הוא יראה אותו)....
- wing2005
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
תשמע, הכי פשוט, תנסה.
תבחר סדרה שחוזרת על עצמה כל יום (כמו למשל בערוץ 3 של הוט - 14 בלויין יש שם תמיד איזו טלהנובלה) ותראה מה קורה ביום שישי, שבו בדר"כ יש שידורים מיוחדים.
לגבי שינוי שעה, תמצא איזו סדרה בערוץ 2 או 10 שמדי פעם זזה ותראה מה התוצאה.
כמובן פרסם את התוצאות כדי שנדע אחת ולתמיד.....
תבחר סדרה שחוזרת על עצמה כל יום (כמו למשל בערוץ 3 של הוט - 14 בלויין יש שם תמיד איזו טלהנובלה) ותראה מה קורה ביום שישי, שבו בדר"כ יש שידורים מיוחדים.
לגבי שינוי שעה, תמצא איזו סדרה בערוץ 2 או 10 שמדי פעם זזה ותראה מה התוצאה.
כמובן פרסם את התוצאות כדי שנדע אחת ולתמיד.....
שוב, כתלות בתוכנה הספציפית -
ב- SAGETV ניתן להגדיר אם יקליט שידורים חוזרים של אותה סדרה או רק את הפרקים המשודרים פעם ראשונה (או שנייהם...), להגביל אותו להקלטה מערוץ מסויים בלבד (טוב כאשר הסדרה משודרת ביותר מערוץ אחד ורוצים להגביל אותו), ניתן להגדיר שעות בהן מותר לו להקליט את הסדרה ועוד.
הדבר הכי חשוב הוא שבלוח המשדרים תהיה אינדיקציה לשם /מספר פרק וכן האם שידור חוזר או לא. אחרת התוכנה לא תוכל לדעת...
אורן.
ב- SAGETV ניתן להגדיר אם יקליט שידורים חוזרים של אותה סדרה או רק את הפרקים המשודרים פעם ראשונה (או שנייהם...), להגביל אותו להקלטה מערוץ מסויים בלבד (טוב כאשר הסדרה משודרת ביותר מערוץ אחד ורוצים להגביל אותו), ניתן להגדיר שעות בהן מותר לו להקליט את הסדרה ועוד.
הדבר הכי חשוב הוא שבלוח המשדרים תהיה אינדיקציה לשם /מספר פרק וכן האם שידור חוזר או לא. אחרת התוכנה לא תוכל לדעת...
אורן.
אלוני
לא הבנתי איפה ראית בויסטה אפשרות להגדיר שיקליט מתוך לוח השידורים את אולפן שישי (למשל) אוטומטית?
אם אין מספרי פרקים בכותרת, האופציה היחידה שאני מכיר זה הקלטה ידנית.
בערוץ יס 3 למשל, יש בשבוע הזה סיקורים יומיים בפסטיבל קאן, אבל זה משודר כל יום בשעה אחרת. במקרה כזה אין שום סיכוי להקליט. (?)
לא הבנתי איפה ראית בויסטה אפשרות להגדיר שיקליט מתוך לוח השידורים את אולפן שישי (למשל) אוטומטית?
אם אין מספרי פרקים בכותרת, האופציה היחידה שאני מכיר זה הקלטה ידנית.
בערוץ יס 3 למשל, יש בשבוע הזה סיקורים יומיים בפסטיבל קאן, אבל זה משודר כל יום בשעה אחרת. במקרה כזה אין שום סיכוי להקליט. (?)