מיקום מקרן +פלזמה בסלון
שלום
רציתי להבין כיצד מומלץ להתקין גם פלסמה (לדוגמה 42 אינץ) וגם מקרן באותו חדר מגורים?(סלון לצורך העניין).
בהנחה שמערכת האודיו נמצאת בתוך ארונית/מזנון מוארך ומעליו תלוי בגובה (90 ס"מ לערך הפלסמה) בקיר המרכזי והארוך ביותר בסלון - היכן הייתם ממקמים מקרן+מסך ייעודי?
אודה להמלצות ואם אפשר גם שרטוט.
רציתי להבין כיצד מומלץ להתקין גם פלסמה (לדוגמה 42 אינץ) וגם מקרן באותו חדר מגורים?(סלון לצורך העניין).
בהנחה שמערכת האודיו נמצאת בתוך ארונית/מזנון מוארך ומעליו תלוי בגובה (90 ס"מ לערך הפלסמה) בקיר המרכזי והארוך ביותר בסלון - היכן הייתם ממקמים מקרן+מסך ייעודי?
אודה להמלצות ואם אפשר גם שרטוט.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה הבעיה להקרין על הפלזמה ?SARAS כתב:שלום
אודה להמלצות ואם אפשר גם שרטוט....
פשוט , את המסך הקרנה תתקין עם ספייסרים ככה שירד לפני הפלזמה.
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
SARAS - ההתקנה אצלי עובדת ככה. פלזמה על מזנון, המסך יורד מהתקרה 1 ס"מ לפני הפלזמה, כשרוצים לראות סרט בגדול.
תודה על התגובות וסליחה על הבורות שלי בנושא ההתקנות.
מישהו יודע פחות או יותר מהו העומק/המרחק של פלסמה התלויה על מתקן תלייה מהקיר?
והאם ההתקנה של מסך מקרן מלפני הפלסמה (מישהו אמר "ספייסרים") מורכבת/בטוחה האם קיים מרחק מינימלי מהקיר בצורת התקנה כזו?
אודה לכל הבהרה בנושא.
והאם ההתקנה של מסך מקרן מלפני הפלסמה (מישהו אמר "ספייסרים") מורכבת/בטוחה האם קיים מרחק מינימלי מהקיר בצורת התקנה כזו?
אודה לכל הבהרה בנושא.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
בהמשך לנקודות שהעליתי בתגובתי האחרונה.
אודה למישהו שיפנה/ימליץ לי על מתקין/חנות מקצוען/נית בתחום שיכול לבצע עבודות חציבה בסלון להשחלות של חוטים+תליית רמקולים+תליית מקרן ומסך ,תליית פלסמה וכמובן ביצוע כיוונים כלליים.
תודה
אודה למישהו שיפנה/ימליץ לי על מתקין/חנות מקצוען/נית בתחום שיכול לבצע עבודות חציבה בסלון להשחלות של חוטים+תליית רמקולים+תליית מקרן ומסך ,תליית פלסמה וכמובן ביצוע כיוונים כלליים.
תודה
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
SARAS, למרות שזה אפשרי אני אישית לא אוהב פתרונות של מסך מקרן תלוי באויר לפני הפלזמה.
לדעתי יותר אסטטי וגם פרקטי להשקיע את הפלזמה בקיר גבס או חומר כלשהו ואז שהמקרן ירד צמוד לקיר. זה מה שאני מתכנן בבית הבא.
לדעתי יותר אסטטי וגם פרקטי להשקיע את הפלזמה בקיר גבס או חומר כלשהו ואז שהמקרן ירד צמוד לקיר. זה מה שאני מתכנן בבית הבא.
HiFiMusic IL
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
היי מרטין
יש לך המלצה לגבי גורם מקצועני שאתה מכיר וניתן לסמוך עליו בביצוע העבודות שציינתי בתגובותיי מעלה? (תליית מקרן בסלון+תליית פלסמה בסלון,תליית 5-7 רמקולי סאטלייטים,חציבה והשחלת כל החיווט הרלוונטי,כיוונים שונים למקרן ולמערכת,צביעה וישפוץ הקירות בגמר הפרויקט.
מה העלויות של עבוד מסוג זה בחדר מגורים בגודל של 25-30 מ"ר?
יש לך המלצה לגבי גורם מקצועני שאתה מכיר וניתן לסמוך עליו בביצוע העבודות שציינתי בתגובותיי מעלה? (תליית מקרן בסלון+תליית פלסמה בסלון,תליית 5-7 רמקולי סאטלייטים,חציבה והשחלת כל החיווט הרלוונטי,כיוונים שונים למקרן ולמערכת,צביעה וישפוץ הקירות בגמר הפרויקט.
מה העלויות של עבוד מסוג זה בחדר מגורים בגודל של 25-30 מ"ר?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
צודק 100%MartinHSabag כתב:זה גם פתרון.
אגב, אם כבר בפתרונות יצירתיים אז, תציע את מה שתכננת לעשות בבית הזה - מסך קבוע על הקיר ופלזמה שמתרוממת עם מעלית מהמזנון....
1. זה דורש פלטפורמה קדמית יחסית גבוהה (מזנון/בניית גבס וכו')
2. העדפתי לשלב בהשקעת הפלזמה פתרון אקוסטי
(הייתי עושה את זה בבית הנוכחי אם הייתי נשאר פה)
HiFiMusic IL
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: