מבצע טלוויזיה PEERLESS 4K ULTRA HD 75
שלום אני מחפש קנייה של טלויזיה 75 אינץ.
חשוב לי להדגיש שאני מודע שזאת לא אותה טלויזה כמו שאני אקנה OLED או בכללי מסך של SAMSUNG או כל חברה מוכרת אחרת אך עיקר השימוש שלי בטלויזיה היא גם ככה לערוצים של HOT. במידה ואני מוריד סרט אני אוריד סרט של 1080P. ולא סרט 3K BLUERAY ששוקל 50GB. אשמח לדעת האם טלוזיה זו שונה משמעותית (לצורך בו אני צריך את הטלויזיה) והאם יש עלות מול תועלת? או בכל זאת שווה לשלם פי 2 ולראות 2 עולמות שונים?
אני לא מעוניין להשקיע כסף רב בטלויזיה ואשמח לדעת מה אתם אומרים על המצבע הבא ב3999 ש"ח:
https://www.groo.co.il/deal/1014295/smart-peerless-tv/
אלה הנתונים:טלוויזיה חכמה PEERLESS 4K ULTRA HD SMART LED TV, דגם R75-SM-4
גודל מסך: "75 אלכסוני
מספר פיקסלים: ULTRA High Definition 3840x2160
בהירות: 450 cd/m²
ניגודיות: 1:1500
זמן תגובה: 10 מ"ש
זווית צפייה: חופשית
מערכת הפעלה: ANDROID 4
מעבד: ARM Cortex A6 Dual Core
RAM: DDR 512MB, Dual 32-bit DDR3 Up to 2GB
GPU: SGX544MP4
זיכרון פלאש : eMMC, 2GB
כולל WiFi
הספק רמקולים: 10 WATT + 10 WATT RMS
צבע שחור מבריק (פיאנו)
מעבדי תמונה וצבע
2D Comb Filter, 2D Digital Noise Reduction, Super Dynamic Noise Reduction,
Color Transient Improvement, Dynamic Contrast Improvement, Skin Color Enhancement,
Blackness Enhancement Technology, Brightness Transient Compensation
חשוב לי להדגיש שאני מודע שזאת לא אותה טלויזה כמו שאני אקנה OLED או בכללי מסך של SAMSUNG או כל חברה מוכרת אחרת אך עיקר השימוש שלי בטלויזיה היא גם ככה לערוצים של HOT. במידה ואני מוריד סרט אני אוריד סרט של 1080P. ולא סרט 3K BLUERAY ששוקל 50GB. אשמח לדעת האם טלוזיה זו שונה משמעותית (לצורך בו אני צריך את הטלויזיה) והאם יש עלות מול תועלת? או בכל זאת שווה לשלם פי 2 ולראות 2 עולמות שונים?
אני לא מעוניין להשקיע כסף רב בטלויזיה ואשמח לדעת מה אתם אומרים על המצבע הבא ב3999 ש"ח:
https://www.groo.co.il/deal/1014295/smart-peerless-tv/
אלה הנתונים:טלוויזיה חכמה PEERLESS 4K ULTRA HD SMART LED TV, דגם R75-SM-4
גודל מסך: "75 אלכסוני
מספר פיקסלים: ULTRA High Definition 3840x2160
בהירות: 450 cd/m²
ניגודיות: 1:1500
זמן תגובה: 10 מ"ש
זווית צפייה: חופשית
מערכת הפעלה: ANDROID 4
מעבד: ARM Cortex A6 Dual Core
RAM: DDR 512MB, Dual 32-bit DDR3 Up to 2GB
GPU: SGX544MP4
זיכרון פלאש : eMMC, 2GB
כולל WiFi
הספק רמקולים: 10 WATT + 10 WATT RMS
צבע שחור מבריק (פיאנו)
מעבדי תמונה וצבע
2D Comb Filter, 2D Digital Noise Reduction, Super Dynamic Noise Reduction,
Color Transient Improvement, Dynamic Contrast Improvement, Skin Color Enhancement,
Blackness Enhancement Technology, Brightness Transient Compensation
מוצרי מדבקה למיניהם כמעט תמיד נוטים להיות ירודים מבחינת איכות פאנל, מעבדים ועוד, בכל סוג תוכן שתציג עליהם.talt1996 כתב:חשוב לי להדגיש שאני מודע שזאת לא אותה טלויזה כמו שאני אקנה OLED או בכללי מסך של SAMSUNG או כל חברה מוכרת אחרת אך עיקר השימוש שלי בטלויזיה היא גם ככה לערוצים של HOT. במידה ואני מוריד סרט אני אוריד סרט של 1080P. ולא סרט 3K BLUERAY ששוקל 50GB. אשמח לדעת האם טלוזיה זו שונה משמעותית (לצורך בו אני צריך את הטלויזיה) והאם יש עלות מול תועלת? או בכל זאת שווה לשלם פי 2 ולראות 2 עולמות שונים?
Blackness Enhancement Technology, Brightness Transient Compensation...
לכן אתה עלול לגלות שגם בתכני 1080p האיכות זוועתית ולקלל את הרגע שרכשת אותו. לדעתי עדיף לקחת מסך בסיסי יותר של חברה מוכרת, שמספק חוויית צפייה נורמלית גם אם לא סופר-איכותית, מאשר מסך מדבקה שיהרוס לך את חוויית הצפייה בכל תוכן שהוא.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אם אתה שואל אותנו, אז כנראה לא כדאי. מה שמאפיין אנשים שקונים מוצרים כאלה הוא שהם לא מתלבטים.
בכל מקרה כדאי שתספר לנו למה אתה צריך 75", אולי זה לא מתאים לך. לגבי האיכות - אם אתה לא פדנט זה עדיין יראה מדהים, לגבי האמינות - צריך לקחת בחשבון שמדובר בסיכון מסויים.
בכל מקרה כדאי שתספר לנו למה אתה צריך 75", אולי זה לא מתאים לך. לגבי האיכות - אם אתה לא פדנט זה עדיין יראה מדהים, לגבי האמינות - צריך לקחת בחשבון שמדובר בסיכון מסויים.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000