כניסות HDMI בMU9000
נגיד אתה משחק בסוני ואז אתה רוצה לעבור למצב טלויזיה כאילו לראות סדרה או משו בהוט..אז אני צריך לבחור בכניסה HDMI 1 ... אבל יש כניסה בשם טלויזיה שאין לה שימוש והיית מעדיף ששידור הכבלים יהיה בכניסה הזוmdk_25 כתב:@FIRO2010
·
למה אתה מתכוון?...
אני יודע וכנראה לא הבנת מה שאלתי...יש יציאה שנקראת טלויזיה עם ציור טלויזיה ואני רוצה ששידורי הממיר יהיו ביציאה הזו ולא בhdmi 1 שם הם נמצאים כרגעmdk_25 כתב:@FIRO2010
·
יש לך נגיד פלייסטיישן ואתה משחק בו, והוא מחובר דרך יציאת HDMI1, אז רשום לך שאתה רואה כרגע HDMI1. ואם יש לך ממיר הוט שמחובר ליציאת HDMI2 בטלויזיה, אז אתה בוחר HDMI2 ובטלויזיה מראה לך הוט....
@FIRO2010
·
אבל HDMI1,מעבר להיותו שם של יציאה, מציין גם שזאת יציאה ראשונה של מחבר בפרוטוקול HDMI. כל יציאה עובדת בפרוטוקול משלה. אם יש לך יציאת אנטנה או קומפוננט, אתה לא יכול לחבר אליה כבל של HDMI. זה לא יעבוד.
אם הממיר הוט שלך מוציא אותי דרך כבל HDMI, הוא חייב להתחבר לאחת מוציאות ה-HDMI בטלויזיה. (HDMI1, HDMI2, ...)
·
אבל HDMI1,מעבר להיותו שם של יציאה, מציין גם שזאת יציאה ראשונה של מחבר בפרוטוקול HDMI. כל יציאה עובדת בפרוטוקול משלה. אם יש לך יציאת אנטנה או קומפוננט, אתה לא יכול לחבר אליה כבל של HDMI. זה לא יעבוד.
אם הממיר הוט שלך מוציא אותי דרך כבל HDMI, הוא חייב להתחבר לאחת מוציאות ה-HDMI בטלויזיה. (HDMI1, HDMI2, ...)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל בטלוויזיה יש כניסות HDMI, לא יציאות. (טוב, אם לדייק, אז חיבור HDMI עם ARC הוא דו-כיווני)
שנית כל, "כניסת ה-TV" זאת האנטנה. אם אתה משתמש בממיר שמחובר ב-HDMI, אז תאלץ לבחור ב-HDMI.
שנית כל, "כניסת ה-TV" זאת האנטנה. אם אתה משתמש בממיר שמחובר ב-HDMI, אז תאלץ לבחור ב-HDMI.