Sport 5 4k- האם זה יעבוד בסלקום

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
ziger פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

נציג המכירות אמר לי שאם אקח את הממיר של שיאומי שתומך 4k אז זה יעבוד. אבל אז דיברתי עם נציג של סטינג שאמר לי שאי אפשר להעביר שידורי 4k דרך האינטרנט כי החברות יקרסו....אז מי צודק, ואיך אני מסתדר על שידורי 4k ???? רק יס והוט , או שגם פרטנר שחקן ?

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

ערוץ ONE 4K משודר בפרטנר טיוי לא מאתמול. איך פרטנר מעבירה את השידור? מהלווין? לא... מצאו סיבה למסיבה. אולי מנסים לשכנע אותך אותך בדרכים סמויות לחזור ליס... הם לא מציעים את ONE 4K ואם זה מה שהנציג אמר לך לגבי ספורט 5 אז כנראה שזה באמת כדי לשכנע אותך שככה או ככה, אין על התכנים של יס, אז תעבור לסטינג כדי לשלם פחות ועדיין תראה תכנים מיס, אבל "תסבול" בלי 4K, או שתחזור ליס...
זה כנראה נכון מה שסלקום אמרו לך, כי גם כשפתחו את כאן 11 ב4K לשידורי המונדיאל, הערוץ היה פתוח רק לאפליקציה ולא לממיר של סלקום כי הוא לא תומך 4K.
נערך לאחרונה על ידי NetanelAzu ב 10/10/2018 0:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.

ziger פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אז 4k לא יעבוד בסלקום? אם איכות התמונה והסאונד זה מה שהכי חשוב לי עדיף לי פרטנר ?

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

@ziger
·אמרתי שזה כנראה נכון מה שסלקום אמרו עוד לפני שערכתי...
אני אגיד לך את האמת, מנסיון, אין מה לראות בפרטנר חוץ מערוצים חיים, וגם זה בקושי... אתה גם מוגבל לממירים של פרטנר (אלא אם אתה רוכש עצמאית אפל טיוי ב800 שקלים ומעלה)...
אין להם סרטים עדכניים בחינם, הכל עולה כסף, וסדרות, יש להם כמה מABC ועוד בודדות אחרות שאפשר לספור על 2 ידיים או אפילו אחת.
גם הממשק לאגי...
בסלקום אתה יכול לרכוש עצמאית סטרימר של אפל טיוי/אמזון פייר טיוי/אנדרואיד טיוי (Mi Box/Nvidia Sheild) או טלוויזיות חכמות של סמסונג ו-Lg
או להשכיר דרך סלקום סטרימר Mi Box של שיאומי, כמובן שרואים יותר טוב מבממיר של סלקום.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1884
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #5 

4K יעבוד בסלקום בממיר MiBox או ב- ATV 4K.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”