השוואה בין הטריפל של הוט ויס
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אתה צודק המחיר ביס יותר גבווה מהוטקרוקס44 כתב:http://consumer.themarker.com/tmc/artic ... nsumer[url][/url] אתמול פורסמה ההשואה הנ"ל והיא מראה על ... ה :טוחן:...
נערך לאחרונה על ידי ישראל123 ב 29/05/2007 13:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
מחיר -שרות -איכות
הכל חשוב!
אבל לדעתי הכי חשוב זה לתעדף את התוכן!
יס מול הוט זה כבר עולם שונה לחלוטין-מבחינת תוכן.
אני אישית מעדיף את התכנים ביס, ושווה לי לשלם קצת יותר.
נ.ב
ושאני מעביר ערוץ ביס-הוא עובר ישר
ולא פונה קודם למנכ"ל הוט לבקש אישור.
הכל חשוב!
אבל לדעתי הכי חשוב זה לתעדף את התוכן!
יס מול הוט זה כבר עולם שונה לחלוטין-מבחינת תוכן.
אני אישית מעדיף את התכנים ביס, ושווה לי לשלם קצת יותר.
נ.ב
ושאני מעביר ערוץ ביס-הוא עובר ישר
ולא פונה קודם למנכ"ל הוט לבקש אישור.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
ישראל123,
בגלל גישה כזאת אנחנו משלמים הרבה יותר מדי על תוכן כיום...
בעולם האמיתי יש לא מעט מוצרים שהם זולים יותר וטובים יותר. בחברה שלי, למשל אנחנו תמיד משתדלים להיות 15% יותר זולים מכל מתחרה בכל תחום ועדיין להתעלות עליהם בכל פרמטר (ככה זה כשאתה לא מס' 1).
כמובן שיש כאלה שיגידו שהמיצוב שלנו נמוך יותר (מחיר נמוך = מיצוב נמוך) אבל אני מקווה שאנשים גם שופטים VALUE FOR MONEY ולא רק MONEY.
בעולם האמיתי יש לא מעט מוצרים שהם זולים יותר וטובים יותר. בחברה שלי, למשל אנחנו תמיד משתדלים להיות 15% יותר זולים מכל מתחרה בכל תחום ועדיין להתעלות עליהם בכל פרמטר (ככה זה כשאתה לא מס' 1).
כמובן שיש כאלה שיגידו שהמיצוב שלנו נמוך יותר (מחיר נמוך = מיצוב נמוך) אבל אני מקווה שאנשים גם שופטים VALUE FOR MONEY ולא רק MONEY.
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

אם מדבריי הובן שכל מה שיקר הוא טוב ומה שזול הוא לאoferlaor כתב:ישראל123,
כמובן שיש כאלה שיגידו שהמיצוב שלנו נמוך יותר (מחיר נמוך = מיצוב נמוך) אבל אני מקווה שאנשים גם שופטים VALUE FOR MONEY ולא רק MONEY....
אז לא כך הדברים
נערך לאחרונה על ידי ישראל123 ב 29/05/2007 10:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
קרוקס44, אני אנסה לענות עניינית מבלי להכנס לשיקולי עלות:
קח בחשבון שבהוט תוכל לחבר יותר טלויזיות ממירים (ולראות את חבילת הבסיס האנלוגית).
אני לא יודע אם זה מעניין, אבל אצלי יש 3 טלויזיות שמחוברות ככה.
תוכן - כל המשפחה שלי כבר "רגילה" לתכנים של HOT, כולל ערוץ 3, HOT XTRA, AXN, ערוץ 8, ערוץ הילדים וכו.
אולי אני לא יודע מה אני מפסיד, אבל כשהילדים מגיעים לסבתא או לדודים שמחוברים ליס הם לא מוצאים מה לראות.
VOD ו HD - כנראה שהחל מתחילת 2008 יהיה בשניהם (אולי קודם).
המלצה שלי - תבדוק אצל חברים מה אתה מעדיף
איכות - חלק מהערוצים של HOT (סרטים, סדרות, VOD ועוד) באיכות טובה למדי (לפחות שנה אם לא יותר). בגשם יש סיכוי שתראה ב YES פחות טוב. בכל מקרה האיכות לא יותר מסבירה במקרה הטוב (זה לא HD...).
ל YES יש YES IMPACT, שזה יתרון!!!
שרות - לא הייתי אף פעם מנוי יס, דווקא לי השירות הטכני ב HOT היה ברוב המקרים סביר, אבל לא הייתי מקיש מזה.
הטענה הרווחת כאן היא "זה נבלה וזה טרפה"...
ישנם שיקולים של תשתית האינטרנט. בכבלים ה UP יכול להיות יותר גבוה (= עדיפות ל HOT, והקצב הכללי עלול להיות יותר נמוך בגלל עומס באשכול שלך = עדיפות ל ADSL של YES).
טלפון - אם אתה לא מתנתק מבזק, אתה לא באמת תרוויח.
עפר,
החברה שלי מוכרת תמיד מעל מחירי התחרות (ועדיין מצליחה). זה הפרמיה שאנחנו גובים על איכות!
אם באמת יס מאמינים שהם עולים על HOT - זה צריך להתבטא במחיר (זה שווי המותג).
ישראל123,
גם אם אתה לא מסומן כעוסק בתחום, היה נחמד אם היית מוסיף כבר בתשובה הראשונה גילוי נאות של השתייכות ליס.
קח בחשבון שבהוט תוכל לחבר יותר טלויזיות ממירים (ולראות את חבילת הבסיס האנלוגית).
תוכן - כל המשפחה שלי כבר "רגילה" לתכנים של HOT, כולל ערוץ 3, HOT XTRA, AXN, ערוץ 8, ערוץ הילדים וכו.
אולי אני לא יודע מה אני מפסיד, אבל כשהילדים מגיעים לסבתא או לדודים שמחוברים ליס הם לא מוצאים מה לראות.
המלצה שלי - תבדוק אצל חברים מה אתה מעדיף
איכות - חלק מהערוצים של HOT (סרטים, סדרות, VOD ועוד) באיכות טובה למדי (לפחות שנה אם לא יותר). בגשם יש סיכוי שתראה ב YES פחות טוב. בכל מקרה האיכות לא יותר מסבירה במקרה הטוב (זה לא HD...).
שרות - לא הייתי אף פעם מנוי יס, דווקא לי השירות הטכני ב HOT היה ברוב המקרים סביר, אבל לא הייתי מקיש מזה.
ישנם שיקולים של תשתית האינטרנט. בכבלים ה UP יכול להיות יותר גבוה (= עדיפות ל HOT, והקצב הכללי עלול להיות יותר נמוך בגלל עומס באשכול שלך = עדיפות ל ADSL של YES).
עפר,
החברה שלי מוכרת תמיד מעל מחירי התחרות (ועדיין מצליחה). זה הפרמיה שאנחנו גובים על איכות!
ישראל123,
גם אם אתה לא מסומן כעוסק בתחום, היה נחמד אם היית מוסיף כבר בתשובה הראשונה גילוי נאות של השתייכות ליס.
- oferlaor
- מנהל

הייתי מעדיף שנדבוק בשרשור זה לנושא (השוואה TRIPLE PLAY).
בסופו של דבר אפשר פה ושם תלונות, אבל אנחנו לא רוצים להפוך לפורום תלונות על יס והוט - זה לא המטרה של האתר, יש מספיק אתרים שעוסקים בצרכנות וכו'.
בסופו של דבר אפשר פה ושם תלונות, אבל אנחנו לא רוצים להפוך לפורום תלונות על יס והוט - זה לא המטרה של האתר, יש מספיק אתרים שעוסקים בצרכנות וכו'.
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

אז ככה אני רשום כעובד יס ואם שמת לב את תשובותי אני לא נותן כעובד חברה כי אני לא מייצג את יס בפורום הנהדר הזהeg99 כתב:קרוקס44, אני אנסה לענות עניינית מבלי להכנס לשיקולי עלות:
המלצה שלי - תבדוק אצל חברים מה אתה מעדיף![]()
עפר,
ישראל123,
גם אם אתה לא מסומן כעוסק בתחום, היה נחמד אם היית מוסיף כבר בתשובה הראשונה גילוי נאות של השתייכות ליס....
יש כאן מטרה לדיון והיא ההשוואה בין יס להוט
בכל מקרה רשמתי את דעתי ואם משיהו הבין מדבריי משהו נוסף חוץ מדעתי האישית
אני מצטער מאוד!
אז חברים יקרים זו רק דעתי האישית וכמו שאני לא חייב לקבל את ההמלצות שלכם בדברים מסוימים אך מאידך בהרבה מקרים מקבל בהחלט את הדברים הנהדרים שאתם רושמים כאן
קחו את דבריי בצורה חברית בלבד ולא בצורה אחרת
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- קיבל תודות: 0
מקבל, וערכתי את ההודעהoferlaor כתב:הייתי מעדיף שנדבוק בשרשור זה לנושא (השוואה TRIPLE PLAY).
בסופו של דבר אפשר פה ושם תלונות, אבל אנחנו לא רוצים להפוך לפורום תלונות על יס והוט - זה לא המטרה של האתר, יש מספיק אתרים שעוסקים בצרכנות וכו'....
אין לי שום כוונה לדון כאן בענייני צרכנות, רק להזכיר שלא רק תוכן ומחיר קובעים אלא גם שירות ויחס
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
פרמטר חשוב- העתיד!
מאחר ובד"כ החברות נוהגות להציע חבילת מנוי עם הטבות, זאת כנגד התחייבות לתקופה של שנה עד שלוש, ומנגד, עושות את "המוות" כשרוצים לשבור את הסכם ההתקשרות...
גם זהו פרמטר שכדאי לקחת בחשבון- ולראות איזה מהחברות בעלת תשתיות יותר מתקדמות ומי מהן עושה כבר היום לקרב את הלקוח לאיכות- HD.
אינטואיטיבית- וללא בחינה מעמיקה, ניראה לי של-YES יתרון מסויים על המתחרה.
גילוי נאות- אין לי כל קשר עיסקי כל שהוא עם אף אחת מהחבורת. אני כן לקוח (מרוצה) של יס.
גם זהו פרמטר שכדאי לקחת בחשבון- ולראות איזה מהחברות בעלת תשתיות יותר מתקדמות ומי מהן עושה כבר היום לקרב את הלקוח לאיכות- HD.
אינטואיטיבית- וללא בחינה מעמיקה, ניראה לי של-YES יתרון מסויים על המתחרה.
גילוי נאות- אין לי כל קשר עיסקי כל שהוא עם אף אחת מהחבורת. אני כן לקוח (מרוצה) של יס.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ישראל123,
קבל
על התגובה המכובדת!
ושלא תהיה טעות - אני אמנם מנוי HOT אבל רחוק מלהיות מרוצה...
ועוד דבר - אני אישית לא בטוח ש ONE STOP SHOP - כל הביצים באותו סל למשך שנתיים - זה רעיון צרכני כל כך טוב (אבל זה לא קשור ליש או HOT).
קבל
ועוד דבר - אני אישית לא בטוח ש ONE STOP SHOP - כל הביצים באותו סל למשך שנתיים - זה רעיון צרכני כל כך טוב (אבל זה לא קשור ליש או HOT).
- oferlaor
- מנהל

לכל מי שקורא את השרשור, חשוב לדעת שהכותבים ערכו את ההודעות מחדש, כך שאם השרשור טיפה פתאום פחות הגיוני לכם, קחו את זה בחשבון.
כל הכבוד לכל הפעילים בשרשור (ח"ח!)
כל הכבוד לכל הפעילים בשרשור (ח"ח!)
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- קיבל תודות: 0
eg99 כתב:ישראל123,
קבל![]()
על התגובה המכובדת!
ועוד דבר - אני אישית לא בטוח ש ONE STOP SHOP - כל הביצים באותו סל למשך שנתיים - זה רעיון צרכני כל כך טוב (אבל זה לא קשור ליש או HOT)....
להתאכזב ממפעיל אחד זה מבאס, להתאכזב ממפיל שנותן לך טריפל זה פי3 באסה