שלום לכולם
ברשותי סטרימר שיאומי mi box 3, עליו יש קודי. על הקודי כל מיני הרחבות.
אני אישית חשוב לי שיהיו לי ערוצי ספורט (גם צ'רלטון) וערוצי עידן פלוס הרגילים, זה בעיקרון מה שאני צריך. הבנתי יש אופציה לרכוש מנוי כלשהו לערוצי הספורט של צ'רלטון ובכך לחסוך כסף. מישהו מכיר?
אמשח להמלצות מאנשים שעברו את התהליך
מתלבט אם לרכוש ממיר או להפוך את הקודי לממיר
- Tuberomix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אתה יכול להתקין על ה-Mi Box שלך את האפליקציה של סטינג TV או סלקום TV ולהרשם לחבילות ספורט שלהם. ככה תקבל גם את ערוצי עידן+ כבסיס וגם גישה לערוצי צ'ארלטון שאתה צריך. זאת לדעתי האופציה הכי קלה, נוחה ויעילה אך לא הכי זולה.
יש גם שירותי IPTV שונים (לא חוקיים יש להדגיש!) שמציעים לך מאות או אלפי ערוצים מכל העולם תמורת מחיר זול ($10-$20). לאחר הרשמה תצטרך להגדיר את הערוצים במכשיר שלך. אמנם זה אפשרי ב-Mi Box ובקודי, אך לפי מה שאנשים אומרים (אין לי ניסיון אישי עם השירותים האלה), זה עובד הרבה יותר טוב וחלק אם קונים ממיר IPTV ייעודי.
לדעתי האופציה של סטינג או סלקום TV עדיפה מכיוון שזה חוקי ונוח, וגם המחיר לדעתי שווה את זה.
בשביל ערוצי עידן+ יש לך עוד אופציה שהיא להתקין את הרחבת עידן+ המצויינת של פישנזון. שמה תמצא שידור חי ו-VOD של כל ערוצי עידן+.
יש גם שירותי IPTV שונים (לא חוקיים יש להדגיש!) שמציעים לך מאות או אלפי ערוצים מכל העולם תמורת מחיר זול ($10-$20). לאחר הרשמה תצטרך להגדיר את הערוצים במכשיר שלך. אמנם זה אפשרי ב-Mi Box ובקודי, אך לפי מה שאנשים אומרים (אין לי ניסיון אישי עם השירותים האלה), זה עובד הרבה יותר טוב וחלק אם קונים ממיר IPTV ייעודי.
לדעתי האופציה של סטינג או סלקום TV עדיפה מכיוון שזה חוקי ונוח, וגם המחיר לדעתי שווה את זה.
בשביל ערוצי עידן+ יש לך עוד אופציה שהיא להתקין את הרחבת עידן+ המצויינת של פישנזון. שמה תמצא שידור חי ו-VOD של כל ערוצי עידן+.