רוצה לרכוש נגן מדיה מתקדם חדש
-
ronenpg
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- שם מלא: רונן
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני מחפש להחליף נגן מדיה שלי ה-Cloud Media A500 בחדש, מתקדם יותר, מיועד לתמיכה בכונן חיצוני USB וכמובן עם תמיכה בכל סוגי הפורמטים החדשה (וידיאו וסאונד) ב-4K HDR. מי מהבאים הכי טוב/מומלץ?
Dune HD Pro 4K
Dune HD Sky Plus
NVIDIA Shiled TV
ZIDOO X9S
ואם יש לכם המלצות לנגני מדיה אחרים אשמח לשמוע...
Dune HD Pro 4K
Dune HD Sky Plus
NVIDIA Shiled TV
ZIDOO X9S
ואם יש לכם המלצות לנגני מדיה אחרים אשמח לשמוע...
נערך לאחרונה על ידי ronenpg ב 08/10/2018 14:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
נכון להיום בדיון יש בעיות.
שחררו קושחה אתמול, לא פתרו את הבעיות.
כרגע השילד לוקח ,במידה ואין לך בעיה לעשות שימוש בנגן הקודי. יש אופציה להתקין עליו נגנים נוספים אבל אין לי מושג במה הם תומכים ובמה לא.
אופציה נוספת היא ה ZIDOO X9S שיש לו רק בעיה אחת והיא מיקום הפיסוק בעברית, מצד ימין ולא שמאל, של המשפט.
במייל שקיבלתי מהם הבטיחו לטפל בבעיה, באחד מעדכוני הקושחה הקרובים.
שחררו קושחה אתמול, לא פתרו את הבעיות.
כרגע השילד לוקח ,במידה ואין לך בעיה לעשות שימוש בנגן הקודי. יש אופציה להתקין עליו נגנים נוספים אבל אין לי מושג במה הם תומכים ובמה לא.
אופציה נוספת היא ה ZIDOO X9S שיש לו רק בעיה אחת והיא מיקום הפיסוק בעברית, מצד ימין ולא שמאל, של המשפט.
במייל שקיבלתי מהם הבטיחו לטפל בבעיה, באחד מעדכוני הקושחה הקרובים.
-
ronenpg
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- שם מלא: רונן
- נתן תודות: 18 פעמים
@tito1337
תודה, פחות מעניין אותי שירותי סטרימינג מהאינטרנט, אני מחפש נגן מדיה לקבצים מכונן USB (תמיכה חזקה בפורמטי הוידיאו והסאונד).
תודה, פחות מעניין אותי שירותי סטרימינג מהאינטרנט, אני מחפש נגן מדיה לקבצים מכונן USB (תמיכה חזקה בפורמטי הוידיאו והסאונד).
נערך לאחרונה על ידי ronenpg ב 08/10/2018 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·לגבי ממשק יש לו למיטב ידיעתי גם וגם.ronenpg כתב:@istarmini
תודה, האם ZIDOO X9S בהשוואה ל-Dune או למכשירים של Cloud Media (כמו ה-A500) יש לו חסרונות בפיצ'רים או שהוא אותו הדבר רק עובד? האם יש לו ממשק יעודי (לא של אנדרואיד)?...
הממשק של הדיון גם הוא אחלה הבעיה שנכון להיום הביצועים לא להיט, בעיקר בהזרמה ברשת, במידה ואתה מתכוון להזרים מכונן USB יתכן והמצב לא גרוע כל כך.
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
https://www.hometheater.co.il/vt304665.html
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·לי לא עובד כי אני לא רכשתי בגלל הבעיות שיש לו בהזרמה ברשת אני מזרים רק ברשת. חברים קנו ולכן אני יודע מהם על הבעיות.ronenpg כתב:@istarmini
תודה על המידע, כן אני בשימוש רק מכונן חיצוני USB בלבד.
האם זה עובד לך תקין במצב הזה? ואם לא מה הבעיות הידועות לך?...
אתה יודע שקודי יכול לנגן גם קבצים מקומיים, כן? רק מוודא...ronenpg כתב:@tito1337
תודה, פחות מעניין אותי שירותי סטרימינג מהאינטרנט, אני מחפש נגן מדיה לקבצים מכונן USB (תמיכה חזקה בפורמטי הוידיאו והסאונד)....
למעשה זה השימוש היחידי שלי בקודי, וזה עובד מצויין. לסטרימינג יש לי את נטפליקס, אמזון פריים וידאו ו-BBC iPlayer.
Batnun
.
- tomer077
-
- חבר פעיל

- תגובות: 78
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 40 פעמים
@Batnun
כן ידוע, אני פשוט לא אוהב את הממשק של קודי וגם אין לי גם כוח להתעסק איתו שיראה כמו שאני אוהב. עניין של העדפה.
אני אוהב מאוד איך שהתפריטים ב-Dune וה-A500 נראים, ממשק פשוט ידידותי למשתמש, מסך הגדרות ברור, פשוט ועובד. לכן אני מחפש את הכיוון הזה יותר.
בקשר לשירותי הסטריניג ברשת (נטפליקס, סלקום טי וי, YouTube וכדו׳) יש לי הכל כבר היום במסך ה-LG ולכן אני לא מחפש אותם במכשיר הנוסף.
כן ידוע, אני פשוט לא אוהב את הממשק של קודי וגם אין לי גם כוח להתעסק איתו שיראה כמו שאני אוהב. עניין של העדפה.
אני אוהב מאוד איך שהתפריטים ב-Dune וה-A500 נראים, ממשק פשוט ידידותי למשתמש, מסך הגדרות ברור, פשוט ועובד. לכן אני מחפש את הכיוון הזה יותר.
בקשר לשירותי הסטריניג ברשת (נטפליקס, סלקום טי וי, YouTube וכדו׳) יש לי הכל כבר היום במסך ה-LG ולכן אני לא מחפש אותם במכשיר הנוסף.