ממתין לבדיקת מכס
הזמנתי מEBAY מוצר שנמכר בארץ באופן סדיר שעולה כ200$ ונשלח דרך dhl ecommerce המוצר הגיע לפני שבועיים + ועבר לטיפול של דואר ישראל לפי מספר המעקב החדש ומאז נמצא בסטטוס ממתין לבדיקת מכס ,
כמה זמן יכול להשאר בסטטוס הזה ? האם יש טלפון שאפשר לברר ? לא יודע אצל מי הטיפול כרגע , DHL או דואר ישראל , האם זה אומר שאני יצטרך לשלם איחסון כל התקופה שהוא נמצא בממתין לבדיקת מכס ?
כמה זמן יכול להשאר בסטטוס הזה ? האם יש טלפון שאפשר לברר ? לא יודע אצל מי הטיפול כרגע , DHL או דואר ישראל , האם זה אומר שאני יצטרך לשלם איחסון כל התקופה שהוא נמצא בממתין לבדיקת מכס ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתקשר ל DHL ותבדוק מה קורהdudis כתב:הזמנתי מEBAY מוצר שנמכר בארץ באופן סדיר שעולה כ200$ ונשלח דרך dhl ecommerce המוצר הגיע לפני שבועיים + ועבר לטיפול של דואר ישראל לפי מספר המעקב החדש ומאז נמצא בסטטוס ממתין לבדיקת מכס ,
כמה זמן יכול להשאר בסטטוס הזה ? האם יש טלפון שאפשר לברר ? לא יודע אצל מי הטיפול כרגע , DHL או דואר ישראל , האם זה אומר שאני יצטרך לשלם איחסון כל התקופה שהוא נמצא בממתין לבדיקת מכס ?...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·יש לך מספר מעקב, תכניס אותו באתר דואר ישראל.dudis כתב:התקשרתי לDHL אמרו שזה שייך לדואר ישראל עכשיו איך משיגים אותם , ב171 אף אחד לא עונה...
בכל מקרה, תמתין בסבלנות, אין מה לזרז או לעשות בנידון גם כך.
טוב השתנה ל "הותר מהמכס ומועבר להמשך מיון" ,
רוב הסיכויים שיש מכס על זה כי זה מעל 75$,
יש דרך לברר כמה מכס צריך לשלם ?
האם אפשר לשלם מהבית דרך המחשב ?
או שמגיעים לדואר ומגלים איזו הפתעה של עלויות הכניסו לך ,
ואם רוצים לערער על הסכום משאירים את המוצר בדואר ?
מעצבן שכל התהליך לא שקוף
רוב הסיכויים שיש מכס על זה כי זה מעל 75$,
יש דרך לברר כמה מכס צריך לשלם ?
האם אפשר לשלם מהבית דרך המחשב ?
או שמגיעים לדואר ומגלים איזו הפתעה של עלויות הכניסו לך ,
ואם רוצים לערער על הסכום משאירים את המוצר בדואר ?
מעצבן שכל התהליך לא שקוף
הדואר שולח סמס עם הסכום לתשלום ואפשרות לשלם במחשב
אם לא, זה רשום על הפתק האדום שמקבלים מהדואר
אם לא, זה רשום על הפתק האדום שמקבלים מהדואר
האמת שזו הפעם הראשונה שאני קונה בסכום כזה מEBAY הורגלתי לטיפול של אמזון ולזמנים שלהם במשלוחים גדולים ,
כל תחנה כאן לוקחת שבועות ובשונה מאמזון שהמס משולם מראש כאן הדאגה לא מ17 אחוז מס שלקחתי בחשבון אלא עמלות השקר שמוסיפים ,
מקווה שכל הימים שהוא תקוע לא יחזור אליי כעמלת איחסון ,אני עדיין אופטימי לפחות יש לי מספר מעקב ...
כל תחנה כאן לוקחת שבועות ובשונה מאמזון שהמס משולם מראש כאן הדאגה לא מ17 אחוז מס שלקחתי בחשבון אלא עמלות השקר שמוסיפים ,
מקווה שכל הימים שהוא תקוע לא יחזור אליי כעמלת איחסון ,אני עדיין אופטימי לפחות יש לי מספר מעקב ...
- BarDar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- נתן תודות: 210 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אתה יכול להיות רגוע, דואר ישראל הרבה יותר מוגבל בהכנסת עמלות שקר, בד"כ גובה רק את המיסים וזהו.
אם מדובר על ems (גם של הדואר) אז גובים מיסים+ 35 שח ואולי קצת עמלות שקר.
עדיין זה לא מתקרב לסכומים המונפצים שגובות dhl ו ups...
אם מדובר על ems (גם של הדואר) אז גובים מיסים+ 35 שח ואולי קצת עמלות שקר.
עדיין זה לא מתקרב לסכומים המונפצים שגובות dhl ו ups...
אין שום סיבה שלא ללחוץ על "תודה"
תודה
תודה