התלבטות בין מגבר סטריאו לרמקול מוגבר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Algov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

לאחרונה ראיתי את הרמקול הזה:
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... eries.html

בהנחה שאני מתכנן להביא רק אחד כזה (בודד, לא זוג) - אני תוהה אם הוא יכול להתאים כתחליף למערכת סטריאו לשימוש ביתי.
למישהו יש נסיון איתו?

אולי עדיף דווקא ללכת על כיוון של מגבר סטריאו וזוג רמקולים? אם כן, מה היתרונות או חסרונות למערכת של מגבר ורמקולים לעומת רמקול מוגבר כזה?
מה דעתכם?

תודה :)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

Algov כתב:היי,

לאחרונה ראיתי את הרמקול הזה:
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... eries.html

בהנחה שאני מתכנן להביא רק אחד כזה (בודד, לא זוג) - אני תוהה אם הוא יכול להתאים כתחליף למערכת סטריאו לשימוש ביתי.
למישהו יש נסיון איתו?

אולי עדיף דווקא ללכת על כיוון של מגבר סטריאו וזוג רמקולים? אם כן, מה היתרונות או חסרונות למערכת של מגבר ורמקולים לעומת רמקול מוגבר כזה?
מה דעתכם?

...
·בוא נתחיל מהבסיס: סטריאו = שתיים.
אתה לא תקבל סטריאו מרמקול בודד, הרבה מהתוכן פשוט ילא ינוגן, לא תהיה לך במה, עומק, מעברים מצד לצד ואפקטים ישמעו מוזר מואד. אז התשובה היא, לא. צריך שני רמקולים.

בכל מקרה, הרמקול הזה זה לא מה שאתה מחפש, איך הגעת לזה? זה רמקול PA, הגברה לבחוץ, לאירועים, חתונות וכדומה. זה נועד להיות חלק מסט. החיבורים לא מתאים לך וצריך להזרים לו תוכן ממקור עם מתח יציאת PRE גבוה יותר מהנהוג בציוד ביתי. לרוב הוא מחובר למיקסר.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #3 

עכשיו, תסביר לנו מה אתה מחפש, מה הצרכי מדיה שלך, מה המקור, מה התוכן, מה החלל וכמובן מה הוא התקציב.

Algov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@BUGY

תודה!
המערכת תשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה אלקטרונית, אבל גם תתחבר לטלוויזיה (סרטים וכאלה),
מקור הסאונד יהיה כרטיס קול או בלוטות׳ (כרטיס קול מהמחשב או בלוטות׳ ממכשירים אחרים) - כך שחשוב שלמגבר תהיה אופציה לבלוטות׳.

החלל הוא סלון - לא גדול במיוחד אבל גם לא קטן (הרמקולים יהיו במרחק של כשלושה מטרים ממני)
מעדיף זוג רמקולים רצפתיים.

התקציב הוא באיזור ה- 4000 ש״ח למגבר+זוג רמקולים.

שוב תודה :)

Guyagil
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #5 

@Algov
·בתקציב הזה יד 2 .
מגבר אתה יכול להביא ב2000 ש"ח מגבר סטריאו בסיסי מחנות אבל רמקולים רצפתיים נטו יד 2 .
יש עכשיו מורל סולן רצפתיים ביד 2 בצבע שחור מאוד מומלץ. (לי היה את הדגם המדפי והוא מעולה )

Algov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@Guyagil
·

יש לך המלצה גם למגבר סטריאו מדגם מסויים?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”