חבילת גלישה לחו"ל לתקופה ארוכה

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
AssafBresler פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
חברה שלי טסה למזרח לתקופה של כ-6 חודשים ורצינו לדעת מה הכי כדאי/משתלם מבחינת חבילת גלישה.
בעקרון מה שהיא צריכה זה את האופציה לשיחות בוואטסאפ(גם שיחות וידאו) או שיחות רגילות אני פשוט לא יודע מה עדיף מבחינת מחיר וחבילה.
אשמח לדעת אם למישהו יש המלצה מה הכי כדאי לעשות ובערך את טווח את המחירים.
תודה רבה :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

מה זה "למזרח"? מדינה ספציפית?
אם זה לתקופה ארוכה בכל מדינה, הכי כדאי לדעתי זה לקנות בכל מדינה סים מקומי עם חבילת גלישה.
שיחות קוליות/וידאו עושים היום עם וואטס אפ, וייבר, סקייפ וכו. לא צריך שיחות רגילות, אם כי בהרבה מקרים מקבלים סים עם מספר מקומי (לא ישראלי) שאפשר להתקשר אליו ישירות מהארץ בעלות שיחה לחו"ל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #3 

השאלה כאמור זה לאיפה הטיסה

slipknot94
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

pixies כתב:מה זה "למזרח"? מדינה ספציפית?
אם זה לתקופה ארוכה בכל מדינה, הכי כדאי לדעתי זה לקנות בכל מדינה סים מקומי עם חבילת גלישה.
שיחות קוליות/וידאו עושים היום עם וואטס אפ, וייבר, סקייפ וכו. לא צריך שיחות רגילות, אם כי בהרבה מקרים מקבלים סים עם מספר מקומי (לא ישראלי) שאפשר להתקשר אליו ישירות מהארץ בעלות שיחה לחו"ל.
...
·תודה רבה.
מדובר על מספר יעדים במהלך התקופה לדוגמא : נפאל, הודו, תאילנד, קמבודיה, סרי לנקה ועוד.
שמעתי שקיים גם משהו שנקרא גלובל סים של פלאפון שהוא מתאים למלא מדינות, שמעת עליו?
האם עדיף סים מקומי בכל יעד או פשוט לקחת את הגלובל סים?
תודה רבה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

אכן, יש את הגלובל סים של פלאפון שעובד בכל המדינות שציינת. סים עם 1GB עולה 69 ש"ח, 2GB יעלו 99 ש"ח ו-4GB יעלו 149 ש"ח. היתרה שקונים תקפה ל-3 שנים ולא נמחקת אחרי חודש כמו במסלולים רגילים. הסים נמכר בדוכני פלאפון בקניונים.
כשנגמרת החבילה, ניתן להטעין עוד גלישה בקלות בעזרת כרטיס אשראי דרך האתר של פלאפון.
https://www.pelephone.co.il/digitalsite ... lobal-sim/

הסים בהחלט מומלץ אם לא רוצים להתחיל לחפש בכל מדינה חנות סלולר המוכרת סים מקומי.
עוד יתרון - עם הסים הזה מקבלים מספר ישראלי 050 (כשמכניסים את הגלובל סים לטלפון, מקבלים SMS עם המספר הזה). ניתן לרכוש עבור הסים גם דקות שיחה רגילות לארץ וממנה (30 ש"ח ל-30 דקות או 50 ש"ח ל-60 דקות), ואז גם ניתן לעשות "עקוב אחרי כשאין קליטה" מהסים הקבוע שלה אל המספר הזה (את העקוב אחרי יש לעשות לפני שיוצאים מהארץ).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”